ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Χριστούγεννα 2022 ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Χριστούγεννα 2022 ... 

Δύσκολα Χριστούγεννα τα φετινά μία και βιώνουμε πάλι το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού...Ένα έγινε 17/2/21 ένα 14/6//21 ένα και τώρα στις 24/12 το τρίτο και φαρμακερό θα έλεγα.Στο 3ο πέρασμα ο Κρόνος φέρνει πόνο και ο Ουρανός διάλυση.
 
Συγκρούσεις του παλιού και του καινούργιου.. ο κόσμος τα βλέπει όλα μαύρα ο Δίας ακόμα δεν βοηθά τελειώνει τη θητεία του στον Υδροχόο μας κάνει να κλεινόμαστε στον εαυτό μας και να μην βλέπουμε τους ορίζοντές παραπέρα..Νομίζουμε ότι δεν έχουμε μέλλον εξέλιξη.. χάνουμε ευκαιρίες από λάθος τακτική..τα οικονομικά πολύ δύσκολα όλα ακριβαίνουν και κάποιοι δεν θα έχουν τα απαραίτητα ακόμη και στο τραπέζι της γιορτής.
 
Γενικά οι συνθήκες των περιορισμών που μας επιβάλλει ο Κρόνος από τον Υδροχόο ..ο Κρόνος είναι τα όρια.. ο Υδροχόος είναι οι ομάδες η επανάσταση η πρόοδος και βλέπετε εδώ ότι υπάρχουν αυτοί οι περιορισμοί που αλλάζουν συνεχώς..ανά τον κόσμο.
 
Να φανταστείτε έτσι για την ιστορία το 1941-42 -43 από το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί που διώχθηκαν.. είχαμε τότε τον Κρόνο τετράγωνο σε Ουρανό έτσι για να σας δώσω ένα παράδειγμα ..
Όπως και το 1975 όπου είχαμε σεισμούς στην Τουρκία στην Ιταλία αεροπορικά δυστυχήματα και τώρα 2022 έχουμε τη συνέχεια της πανδημίας με τη μετάλλαξη Όμικρον μετά τη Δέλτα..
 
Προσωπικά πιστεύω ότι από τα τέλη Αυγούστου του 2022 θα έχουμε ακόμα μία μετάλλαξη και πάλι οπότε και το 2022 Θα κλείσει με Κρόνο τετράγωνο Ουρανό το οποίο θα γίνει ακριβώς εκεί τον Οκτώβρη του 2022..πάλι σε μια παρόμοια κατάσταση η οποία θα είναι η τελευταία και μόνο τον Μάρτη του 2023 που θα φύγει ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα εξαλειφθούν και οι περιορισμοί όπως και η Πανδημία.
 
Συνεπώς ας πάρουμε τα μέτρα μας και ας είμαστε προσεκτικοί να σταθούμε με ωριμότητα βλέποντας απλά με το τι έγινε μέχρι τώρα σωστό και τι λάθος. Θα βιώσουμε πολλούς θανάτους το 1ο δίμηνο της χρονιάς..των οποίων η αιτία θα ξεκινά από τις τώρα συνθήκες..
 
Βέβαια την ημέρα των Χριστουγέννων ο Ερμής κάνει εξάγωνο με Ποσειδώνα..στρέφουμε τα μάτια μας στον Ουρανό και ζητάμε την βοήθεια του δημιουργού μας..το έλεός του.Σκεφτείτε λοιπόν να δώσετε και εσείς το έλεός σας στους ανθρώπους γύρω σας..την βοήθειά σας..χωρίς να κάνετε μόνο κριτική..και χωρίς να παθιάζεστε και μόνο να κρίνετε ποιος φταίει και γιατί..
 
Αυτό θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή και η τιμωρία θα έρθει.. 
 
Κριοί..
Κάτι δεν σας σας αφήνει να ανοίξετε τα φτερά σας ..Ίσως να χτίζεται πάνω στο παρελθόν κάτι ή να κολλάτε σε μία φιλία από το παρελθόν ..Η επανάσταση σας ίσως αφορά οικονομικούς λόγους. Ορόσημο ..θα αφήσετε ανθρώπους έξω από τη ζωή σας ..Απειλή διαφυλάξετε φιλικές σχέσεις από οικονομικές εμπλοκές .
Ταύροι..
Ανατροπές και προσωπικά διλήμματα μην είστε ξεροκέφαλοι και πεισματάρηδες ..Δυσχεραίνει κάτι στην επαγγελματική σας εξέλιξη ίσως δυσπιστία στο πρόσωπό σας από άτομα κύρους..ή κάποια προβλήματα..
Δίδυμοι ..
Ο Ουρανός σας κάνει λίγο εκκεντρικούς ίσως εξελιχθείτε πολύ περίπλοκα ως προς τα οράματα σας.. για τις επιθυμίες σας που δεν πραγματοποιούνται..Ο θυμός μένει μέσα σας και στην ουσία ..έχετε πολύ μικρό έλεγχο των καταστάσεων και των αδικιών που σας συμβαίνουν.
Καρκίνοι..
Οικονομικά περιορίζεστε δεν ικανοποιήστε με αυτά που θέλετε να κάνετε.. σύμφωνα με αυτά που έχετε στο πορτοφόλι σας. Βαθύτερα συναισθήματα πιέζονται ..Κάποιοι θα αποχωρήσετε ίσως από κάποια ομάδα και ίσως βιώσετε ψυχρότητα μέσα σε φιλίες.. ανατροπές αν εμπλέξετε οικονομικά με φίλους.
Λέοντες..
Αναγκαιότητα να μείνετε σε μία σχέση ακόμα και να μην είναι ιδανική ..τα θέλω και τα πρέπει.. στο στόχαστρο ή είστε με κάποιον που δεν θέλετε και βιώνεται τώρα έναν αποχωρισμό ..Πρέπει να τολμήσετε στα επαγγελματικά σας ότι πρωτοποριακό.
Παρθένοι..
Μακρινά τα πλάνα σας αλλά υπάρχει αστάθεια στα θέματα της εργασίας σας..Εαν δουλεύετε αυτό το διάστημα θα δεχτείτε αυταρχική συμπεριφορά.. ενώ είστε τόσο επιλεκτικοί σε κάποια θέματα της καθημερινότητας που πιο πολύ σας παιδεύουν.. παρά το απολαμβάνετε..Ένα ταξίδι ίσως ματαιωθεί. 
Ζύγοί..
Σας ταιριάζει ο Υδροχόος ο Κρόνος που θέλει δεσμά που θέλει δαχτυλίδια ή ακυρώνει έναν έρωτα εάν δεν τον επιβεβαιώσετε.Θέματα με τα παιδιά για τους γονείς.. κάποιες εξελίξεις Ακυρωτικός ο Κρόνος και ουρανός σας προετοιμάζει ότι θα βρεθείτε σε απρόοπτες εξελίξεις όπου μπορεί να χάσετε χρήματα κληρονομιά ή κάποιον αγαπημένο..
Σκορπιοί 
Αποτινάξτε μία σχέση το γάμο.. μία συνεργασία που σας βάζει όρια και φραγμούς .
Ανατροπές μέσα στο σπίτι και ίσως ένα πλήγμα στα επαγγελματικά σας ..
Τοξότες ..
Ότι σας προκαλεί ένταση αλλάξτε το στην καθημερινότητά προσοχή και στην διατροφή.. προσοχή στην υγεία σας..Ο Κρόνος δεν σας αφήνει να εκφράσετε το ελεύθερο πνεύμα σας.. δικτυωθείτε όσοι ασχολείστε με την τεχνολογία.. κάποια ταξίδια ακυρώνονται .
Αιγόκεροι..
Προσοχή θα χρειαστεί να κάνετε με τα οικονομικά σας η εύνοια Θα ρθει αργότερα. Πάνω στο τετράγωνο θα είστε πιεσμένοι.. ένας έρωτας ο οποίος όπως ξαφνικά ήρθε έτσι και ξαφνικά θα εξαφανιστεί..θα διαλυθεί και ίσως δεν προοδεύσετε σε αυτή τη σχέση λόγω οικονομικών.
Εαν έχετε παιδιά οι γονείς προσοχή στα παιδιά σας. 
Υδροχόοι ..
Συμβιβασμένοι και ασυμβίβαστοι ο Κρόνος δεν σας αφήνει ελεύθερους..Σας υπενθυμίσει υποχρεώσεις..σας αποκαρδιώνει ..ενώ ο Ουρανός στο σπίτι φέρνει σκαμπανεβάσματα...άλλοτε είστε χαρούμενοι άλλοτε απογοητευμένοι. Κάποιος πιέζει την ελευθερία σας και αισθάνεστε ασφυξία και διέξοδος στα αδιέξοδα δεν υπάρχει..
Ιχθείς..
Ρισκάρετε.. αλλά προτιμάτε την απομόνωση.. κάτι σας βάζει σε σκέψεις.Κρύβετε τις δυσκολίες ..το τι νιώθετε και προφανώς νιώθετε άδειοι από ενέργεια..Βέβαια ο Ουρανός θέλει να ριψοκινδυνέψετε και να τολμήσετε...

Προσοχή..όσοι είστε γεννημένοι τέλος του μήνα ή αρχές πχ..28..29..30..31..1..2..3..Εσείς θα περάσετε τα πιο δύσκολα..Χριστούγεννα και όσοι έχετε πλανήτες σε Ταύρο Λέοντα Σκορπιό Υδροχόο..πάνω στις 8°9°10°11°12°13°14°..

Δεν υπάρχουν σχόλια: