ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 2021

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 2021

Σήμερα Τρίτη ξεκίνησε στις 6 μ.μ. ώρα Ελλάδας και τυπικά ο Χειμώνας. καθώς ο ήλιος εισήλθε στο χειμερινό ηλιοστάσιο.

Φέτος, το χειμερινό ηλιοστάσιο πέφτει με την κορύφωση της τελευταίας βροχής διαττόντων του έτους, των Αρκτίδων.

Το βράδυ του ηλιοστασίου, το πρώτο του χειμώνα, καθώς και τα αμέσως επόμενα θα είναι τα μεγαλύτερα του έτους σε διάρκεια. Αντίστροφα, στο νότιο ημισφαίριο θα αρχίσει το καλοκαίρι, με τη διάρκεια της μέρας να βρίσκεται στο αποκορύφωμά της.

Μέσα απο την σκοτεινιά και την παγωνιά ψάχνουμε για περισσότερο φώς ...

Οδεύοντας εδώ στην μικρότερη ημέρα του χρόνου με το χειμερινό ηλιοστάσιο ( αλλά και στην μεγαλύτερη εκεί, στο Νότιο ημισφαίριο), φέτος γύρω στις 12.30μμ, τις ευχές μου για καλά  Χριστούγεννα, όπως τα αντιλαμβάνομαι.
 
Αρχίζει και το 3ο τετράγωνο της χρονιάς να ενεργεί με κορύφωση στα Χριστούγεννα...24/12...και πάντα το 3ο πέρασμα του Κρόνου φέρνει πόνο...ο Ουρανός σοκαριστικές απώλειες...Είμαστε κάτω από την επιρροή των κύκλων των πλανητών που άρχισαν το 2020..και έχουμε δρόμο μπροστά μας...όλα αυτά κάτω από την θολούρα του Ποσειδώνα..
 
Το τετράγωνο αυτό τώρα θα μαυρίσει αυτά τα Χριστούγεννα από το θανατικό..Οι πύλες ανοιχτές και ψυχές αλλάζουν επίπεδο..Είναι αυτές που έχουν τελειώσει την αποστολή τους στην γη..και τώρα θα πάνε για νέες αποστολές..

 Καλημέρα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρες και καλά Ηλιούγεννα, είθε ο νέος Ήλιος να σκορπίσει τα σκοτάδια και να μοιράσει το Φώς της γνώσης και της Αφύπνισης.

Αυτές τις ημέρες γεννιέται επίσης ο Ηρακλής αλλά και Διόνυσος.
Τρείς νύχτες ζευγάρωνε ο Δίας με την Αλκμήνη και για αυτό ζήτησε από τον Ήλιο να μη βγει για δύο ημέρες ώστε να απολαύσει τον έρωτά του, το λεγόμενο και Τριέσπερο, όπου ο ¨Ηλιος παραμένει στο κατώτατο σημείο του χωρίς να αρχίσει να αυξάνεται.

ΚΙΜΩΝ