ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Συρίγος: Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή! Η εισβολή της Ρωσίας στην Κριμαία είναι ίδια με αυτή της Τουρκίας στην Κύπρο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μάλιστα... Να το πάρουμε σαν μασάζ για συμμετοχή;; Όσο για τους Τζώνηδες...Μας δίνουν επίσημα sm2 αλλά δεν μας δίνουν ανεπίσημα... Πόσο λικέρ τους βάζουν στα σοκολατάκια;; Μάλλον έχουν αφαιρέσει τη σοκολάτα, τους δίνουν σκέτο το λικέρ.!!!!!

Άγγελος Συρίγος: Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή! Η εισβολή της Ρωσίας στην Κριμαία είναι ίδια με αυτή της Τουρκίας στην Κύπρο. Προσοχή στον τρόπο που προσεγγίζει το ΝΑΤΟ την Ουκρανία, λειτουργεί ως χώρα-ανάχωμα. Σημαντικά αγκάθια στην προσπάθεια βελτίωσης των σχέσεων! Τί προβληματίζει την ελληνική κυβέρνηση. Η κίνηση καλής θελήσεως.

Τις ελληνορωσικές σχέσεις με αφορμή την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Σότσι, όπου συνάντηση τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ανέλυσε ο Άγγελος Συρίγος.

Το θέμα με την Αλεξανδρούπολη, η συμφωνία των Πρεσπών αλλά και η αναγνώριση του αυτοκέφαλου της Ουκρανικής εξουσίας από το οικουμενικό Πατριαρχείο αλλά και την Ελλαδική Εκκλησία αποτελούν σημαντικά αγκάθια στην προσπάθεια βελτίωσης των σχέσεων των δύο πλευρών.

Παράλληλα η σχέση Τουρκίας – Ρωσίας αν και αρκετά περίπλοκη είναι βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν και αυτό προβληματίζει την Ελληνική κυβέρνηση.

O καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, στην εκπομπή “Ο Εξαρχείων” στα ΠαραπολιτικάFM.


 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: