ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Άρχισαν τα όργανα - Η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα θα είναι ίσως η πιο "καυτή πατάτα" στην διακυβέρνηση Κυριάκου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κυριάκο όλα κι όλα.
Μην διαμαρτύρεσαι σε μένα και για μένα, είμαι ακαταδίωκτος και το ξέρεις. Εσύ με έκανες άλλωστε
Βρες τα εσύ με τον Πολάκη
Πάω να ψάλλω τώρα "Τον Μέγα Παρακλητικόν" μπας και σε βοηθήσει o θεός να ξεμπλέξεις, που δεν το βλέπω.!

Άρχισαν τα όργανα με όλα αυτά με την έκθεση Τσιόδρα - Λύτρα. Έλα που δικάζουν και τον Αντωνιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων σε σχέση και με τις διασωληνώσεις;; Δεν θα πλήξουμε Αλλο show προβλέπεται και εκεί.Τα απόνερα αυτής της έκθεσης είναι απρόβλεπτα και δύσκολα διαχειρίσμα πολιτικά..."damage controll" το ονομάζουν οι πολιτικοί μάνατζερς στην διαχείριση κρίσεων.
 
Αν για το Μάτι έγινε τέτοιος ντόρος σκεφτείτε τι θα γίνει τώρα.Υπάρχει και παρελθόν... Μάτι λέγεται και εξεταστική Παπάς λέγεται και πάνω απ' όλα υπάρχει λαικη οργή και αγανάκτηση, έρχεται και φτώχεια. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί και αυτό. Και όταν  ακούγονται κάτι τέτοια στην Βουλή ακούγονται και εκτός Ελλάδος... άσχετα αν κάποιοι πάνε να τα μαζέψουν εκ των υστέρων.
 
Θεωρώ πλέον ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Τόσο σε υγειονομικό όσο και οικονομικό επίπεδο Θα ζήσουμε αυτό που αποδεχτήκαμε σαν λαός και κυβέρνηση να γίνει. Αντί να στηριχθεί το ΕΣΥ στην πρώτη πανδημία τα λεφτά πήγαν αλλού, αντί να οχυρωθεί η παραγωγή και η οικονομία βλήθηκε με άστοχα λοκντάουνς και περιθωριοποίηση ενός μεγάλου μέρους των πολιτών από την παραγωγή και κατανάλωση. Και όλα αυτά και με επιβολή προστίμων και διοικητικών κυρώσεων.
 
Και παρ' όλα αυτά που πλέον το πρόβλημα είναι εμφανές, με αμείωτα κρούσματα με θανάτους, με ανεργία και με έναν πληθωρισμό που αγγίζει το 5% και καλπάζει οι περισσότεροι εμμένοντας στο σόφισμα του ανεπανόρθωτου κόστους αρνούνται να το αποδεχθούν ότι συμβαίνει.
 
Υ.Γ Κάποιοι τέτοιο γκανιάν δεν θα το αφήσουν να φύγει ....η κατάσταση έχει Παναγιωτόπουλο, έχει την ΠΟΕΔΗΝ που κατέθεσε μήνυση. Είναι ζόρικη κατάσταση πλέον. Η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα θα είναι ίσως η πιο "καυτή πατάτα" στην διακυβέρνηση Κυριάκου.  Θα δείξει....

5 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πες κι εσύ Σωτήρη......Τι έπαθαν οι μάρτυρες του Noor1

Σωτήρη.....δες τι ατυχήματα είχαν οι μάρτυρες του Noor1.

Μμ. είπε...


ΝΕΟΝ ΟΡΓΑΝΟΝ (Ι)

ΚΟΥΡΜΠΟΛΟΔΟΛΟΦΟΝΙΑ (ΜΕΤΑ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ)

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Μητσοτάκης κρατάει τον Τσίπρα. Για να μην βάλει φυλακή παπαγγελοπουλο και άλλους συριζαιους πρέπει να είναι κότες. Ο Μητσοτάκης ελέγχει την δικαιοσύνη. Αυτός θα αποφασίσει ποιος συριζαιος θα πάει φυλακή. Και εάν είναι να μπει κάποιος φυλακή θα αρχίσει να κελαιδαει. Έτσι όπως τα έκανε να κοιμηθεί. Οι μαλακίες πληρώνονται. Έτσι είναι η πολιτική και κυρίως σε μια διεφθαρμένη χώρα όπως η Ελλάδα. αντιπολίτευση από το ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γίνει. Τελείωσε

Αυτό πάντως που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου εύκολο. Θέλει τέχνη να καταφέρεις, τη στιγμή που όλοι «πυροβολούν» Μητσοτάκη, να αυτοτραυματιστείς.Εντωμεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει σήμερα ότι δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να συγκρουστεί με κανέναν. Ρε Τσιπρα όμως δεν διέγραψες το Φίλη που σε άδειασε. Δεν διέγραψες το Βερναρδάκη που σε άδειασε. Δε διέγραψες το Μπίστη που σε άδειασε. Δεν είπες λέξη στον Τσακαλώτο που σε άδειασε. Διέγραψες τον Κουρουμπλή που λέει ότι όλος ο κόσμος για να μη σε κάνουν ντα οι καναλάρχες.Και βέβαια αμέσως πήρε τα εύσημα από Πρετεντερη. Καλοφάγωτα και τα αυριανά εγκώμια του Πορτοσάλτε! Πάντως και για να λέμε αλήθειες δεν θυμάμαι το κ. Τασούλα να κάνει χρήση του άρθρου 80 προς τον Μητσοτάκη όταν πριν λίγους μήνες έλεγε στον Τσίπρα «εμείς μετράμε στρέμματα, εσείς μετράτε φέρετρα»…





Μμ. είπε...


ΝΕΟΝ ΟΡΓΑΝΟΝ (ΙΙ)

Αντι να εκμεταλλευτει το θεμα με τη μελετη Τσιοδρα
αυτος διωχνει τον βουλευτη....ωραια αντιπολιτευση(λεμε τωρα).


Προπόνηση για συγκυβέρνηση λέγεται...!!

Η παρέμβαση Κουρουμπλή, ο οποίος αποκάλεσε «δολοφόνους» του βουλευτές
και την κυβέρνηση της ΝΔ για τους θανάτους ανθρώπων εκτός ΜΕΘ, τους
οποίους αποκάλυψε ο Σωτήρης Τσιόδρας και οφείλονται στην
διαχείριση που έκανε η κυβέρνηση, έφερε ΤΑΡΑΧΗ στον ΣΥΡΙΖΑ
και στην επόμενη μέρα για την «Ελλάδα της Μεγάλης Επανεκκίνησης», η
οποία, κατά πολλούς, κρύβει το σενάριο πολυκομματικής συγκυβέρνησης μετά
τις εκλογές με απλή αναλογική!

Συγκυβερνα ο Αλέξης.. 🍅🍅🍅🍅🍅🥚🥚🥚🥚🥚😠😠😠😠

Κάτσε περίμενε. Έχουμε Ανδρουλάκη και Μπενυ Πρόεδρο Δημοκρατίας......

Σαν ελεύθερη μεταγραφή στο ΠΑΣΟΚ ο Κουρουμπλης!

Χαχχχαχχα σέ λίγο θά τόν ξαναπάρουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μμ φυσικά και ότι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λογική και δεν το κάνει τυχαία...Έχει γαντζωθεί και περιμένει διακαώς, το ταμείο ανάκαμψης να το μοιραστούνε. Κάνει ότι του πει Τουταγαμών...διότι μιλάμε για πολλά δις.!!!

Μμ. είπε...



(Εξ αντιγραφή κι αυτό.)

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και συνταγματάρχες και λοχαγοί είναι στο κόλπο. Τι κάνουν τώρα δύο χρόνια μας λένε υποχρεωτικό εμβολιασμό.!!! Αλλά κουβέντα για τους Θανάτους!!! όχι μόνο από ελλείψεις σε ΜΕΘ αλλά και νοσοκομειακών λοιμώξεων και μη ενημέρωση για τους θανάτους από τις παρενέργειες των εμβολίων.
Η διαγραφή του Κουρουμπλή είναι ένα σήμα ακόμη της παγκόσμιας τάξης και του τοπικού πολιτικού κατεστημένου ότι δεν θα ανεχθούνε καμία αντίσταση ανατροπής των σχεδίων τους για την ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ !!! (RESTART) που τόσο μεθοδικά και αδίσταχτα έχουν σχεδιάσει για τους πολίτες του πλανήτη Γη !!!