ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ.
 
Θα σας δυσκολέψω λίγο σήμερα αλλά αξίζει τον κόπο για να δείτε το μέγεθος της παγκόσμιας απάτης των πολιτικών και άλλων παρελκόμενων. Για να δείτε άλλη μία φορά το μέγεθος της απάτης των πολιτικών και της παγκόσμιας γελοίας απατεωνίστικης οργάνωσης των κρατών.
 
Φανταστείτε στην Ελλάδα μόνο έχουμε περίπου 300 βουλευτές και 380 δημάρχους, οι 680 οι οποίοι μισθοδοτούνται από εμάς με ποσά από 3.000 ως 20.000 euro κάθε μήνα αν κάθε ένας από αυτούς έδινε 100 euro κάθε μήνα θα είχαμε το ποσό των 68.000 euro. Έτσι κάθε μήνα θα ήταν δυνατόν να δίνουν σε 12 ανθρώπους 5.000 euro με τα οποία πολλοί ζουν για 1 έτος, δηλαδή σε 1 έτος θα έδιναν χρήματα για να ζήσουν επί 1 χρόνο 144 άνθρωποι.
 
Η γη έχει περίπου 239 κράτη. Ας υπολογίσουμε πως κάθε ένα αυτών έχει τουλάχιστον μέσο όρο 300 βουλευτές δημάρχους και άλλους (βεβαίως είναι πολλοί περισσότεροι) αυτό μας δίνει 71.700 χ 100 euro αν έδινε κάθε ένας αυτών κάθε μήνα θα είχαμε το ποσό των 7.170.000, δηλαδή θα έδιναν κάθε μήνα το ποσό των 5000 euro σε 1400 ανθρώπους περίπου για να ζήσουν επί 1 χρόνο, άρα σε 1 έτος θα χρηματοδοτούσαν 16.800 ανθρώπους μόνο με 100 eurο αν έδινε κάθε ένας αυτών. 
 
Φανταστείτε τώρα αν κάθε πολιτικός τού πλανήτη (συμπεριλαμβανομένων και οργανισμών όπως ΟΗΕ ΝΑΤΟ ΓΟΥΓΟΥΕΦ ΝΑΣΑ και άλλους μεγάλους παγκόσμιους οργανισμούς) αν κάθε μήνα χάριζε κάθε ένας από όλους αυτούς χάριζε 100 euro από τον μισθό του (τους οποίους πληρώνουμε εμείς), πόσοι άνθρωποι θα ζούσαν με αυτήν την ελάχιστη δωρεά από τους μισθούς τους όλων αυτών των άχρηστων και ανίκανων κηφήνων τού πλανήτη γη οι οποίοι απορροφούν τεράστια ποσά από τούς ανθρώπους του πλανήτη γη.
 
Υ.Γ Τα μάθατε;; Πούλησε το σπίτι που του αγοράσαμε στην Γλυφάδα. Θα μας δώσει πίσω όσα αναλογούν σε κάθε έναν;;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



"Υ.Γ Τα μάθατε;; Πούλησε το σπίτι που του αγοράσαμε στην Γλυφάδα."

Το κρίσιμο ερώτημα είναι γιατί το πούλησε?και μάλιστα σε ισραηλινό?
στημένο κατά την άποψη μου σε τεχνηέντως εξαφανίζουν τα περιουσιακά τους
να δεις που δεν θα πληρώνει και ενφια

Μμ. είπε...



(Τασούλας προς Μενέντεζ.)

Τελικα το βαρελι δεν εχει πατο. Ο Προεδρος της Βουλης του Καθεστωτος απευθυνομενος σε Αμερικανο Γερουσιαστη......

«Από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο και από την Κρήτη μέχρι την Θράκη, σας παραδίδουμε την Ελλάδα σήμερα στα χέρια σας. Και είμαστε βέβαιοι ότι είναι σε καλά χέρια».

.............................................

Ποιος πάτος. Η κληρονομική εθνική μαλάκυνσις των κοινοβουλευτικών μας κοτζαμπάσηδων τελικά τρυπάει το ταβάνι του σύμπαντος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το πάω και στα εμβόλια. Να τους έχουν πει τα αφεντικά "ή θα κάνετε εσείς ποσοτική εκκαθάριση ή θα κάνουμε εμείς ΠΟΙΟΤΙΚΗ"; Και γι' αυτό να έχουνε λυσσάξει;