ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2023

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2023 (Οργανώνοντας την πρώτη διαδήλωση στο metaverse, μια ψηφιακή συναυλία και κάτι για τις ειδήσεις)
 
Κατ αρχάς δεν θα είναι είδηση που ο Ρουβας θα κάνει συναυλία Πρωτοχρονιάς κατά μόνας για να τσεπώσει το μερτικό του από τα μαύρα που χρειάζεται ένας καθυστερημένος βλαχοδημαρχος για να φτιάξει προφίλ πολιτικού πρώτης γραμμής..
 
Στην επόμενη συναυλία θα στείλει το άβαταρ του να τραγουδήσει "έχω ερωτευτεί μακαρόνια με κιμά" και οι απανταχού Ρουβιτσες τα δικά τους για να συμμετέχουν δι αυτών στην εμπειρία μιας συναυλίας.(ο Δήμαρχος Χαρχουδας στον κουβά. Δεν θα χρειάζεται για να πει το καθυστερημένο ποίημα του ο κάθε Ρουβάς) . Επιστημονική φαντασία λες;;
 
Πάρε την είδηση για το πως έγινε η πρώτη έτσι συναυλία πρόπερσι και πόσες αντίστοιχες ετοιμάζονται για το 22 ΕΔΩ
 
Η σχετική διαμαρτυρία για την βλαχομπαροκ αισθητική του κιτς τέτοιων συναυλιών, θα είναι και αυτή όμως πιο δυναμική. Αντί για κράξιμο από τον καναπέ με μηνυματάκια που στέλνεις σήμερα σε μια ιστοσελίδα τυπου φουμπου, θα στέλνεις και εσύ το δικό σου άβαταρ να συμμετέχει σε μια άλλη, στην πρώτη διαδήλωση στο metaverse. Δια ζώσης και εσύ μέσα από την VR μάσκα σου.
Και στο τέλος της, κατά τα ειωθότα των διαδηλώσεων, ρίξε και ένα "Βασίλη ζούμε για να σ' ακούμε" στην συναυλία του Παπακωνσταντίνου που θα ακολουθήσει.
 
(ακόμα δεν θα είναι έτοιμη μια και με το τρισδιαστατο ολόγραμμα του Axel Rudi Pell να πει to "Oceans of Time". Οι αλγόριθμοι του artificial intelligence δεν θα έχουν ακόμα ξεπεράσει μέχρι του χρόνου την δυσκολία έκφρασης του αντισυμβατικού. Ξέρεις, αυτού που βλέπει ένα βήμα πιο πέρα και βγάζει την γλώσσα του στα τρέχοντα trendy).
 
Ενδεχομένως στα επόμενα Χριστούγεννα μια είδηση, όπως αυτή, να έχει υποστεί πριν την βάσανο του peer reviewing από επαγγελματίες δημοσιογράφους ως προς το αν μεταφέρει ποσότητα fake news. Μεσα στο decentralized press room ενός αλλου social media τεχνολογίας blockchain, που θα έχει βάλει το fb στο μουσείο.
 
Τότε δεν θα είναι όμως τζάμπα. Θα τους πληρώνεις για τον κόπο τους τους δημοσιογράφους, καταθέτοντας τον ψηφιακό οβολό σου, αυτόν που θα έχεις εισπράξει βλέποντας μια διαφήμιση της δικής σου επιλογής. (στον κουβά τότε και ο κάθε Μαρινάκης, που θα ψάχνει να βρει κάποια άλλη δουλειά από το να παριστάνει τον εκδότη, και η google τον τροχονόμο των διαφημίσεων).
 
Το αν θα είμαστε και του χρόνου σε lockdown δεν το ξέρω. Δύσκολη η πρόβλεψη αν η τότε μετάλλαξη του κορονοϊού θα έχει υπερκεραστει από την δυστοπική μετάλλαξη D του νεοφιλελευθερισμου, ξέρετε, αυτού πού πάει να νεκραναστηθει με το να το γυρίσει σε metaverse συναυλίες και online shoping μέσω avatars, μπας και ανακόψει τις διαδηλώσεις νίκης από τον θάνατο του, όπως αυτή που είδαμε προχθές στην Χιλή.
 
Μόνο μην ακούσω "κόψε την πλάκα Λύκαστρε, αυτά δεν γίνονται και δεν θα μας τρελάνεις εσύ με τα επερχόμενα".
 
Απουσία δημοσιογράφων, σας μεταφέρω προς το παρόν εγώ την είδηση μέσα από τα εργαστήρια που όλα τα πιο πάνω τα κάνουν πραγματικότητα. Ευτυχισμένο το 2023...
 
Σκηνές από τις επόμενες συναυλίες, όπως τις μεταδίδει το Forbes...
 
Οι μάχες web3.0 vs metaverse web2.0 καλά κρατούν. Εδώ στην καρακοσμάρα μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς που είμεθα πάνκς πως θα φτύνουμε το γκρούπ;;;;