ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Η Ιστορία διαχρονικά είναι παρόμοια. Μόνο ο χρόνος τα πρόσωπα και ο τόπος αλλάζουν


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H επόμενη μελέτη θα πρέπει να είναι πότε θα ξεκουμπιστεί ο Τουταγαμων από την Ελλάδα. Λέτε για αυτό να πήγε στην Ρωσία;; Μακάρι να χωρούσαν κι οι ψηφοφόροι τους στο ελικόπτερο που θα τους φυγαδεύσει. Γιατί αυτοί, θα βρουν παρόμοιους για να αντικαταστήσουν αυτούς που θα «φύγουν»!

Και δεν έχει σημασία αν τον άλλον τον διέγραψε ο Αλιέξης , η ασυλία για ψήφο ή γνώμη κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του βουλευτή έχει και την κακή της πλευρά. Αν βιαστεί και τον διαγράψει όταν η ίδια η Βουλή τον επέπληξε με μομφή ας πρόσεχε .Θα ακούσει και αυτός μετά τα σχολιανά του.

Ο Κουρουμπλής ξέρει ότι πολιτικά έχει τελειώσει. Στο εκλογοδικείο πήρε την έδρα. Στις επόμενες πάει β εθνική άρα δεν ρισκάρει και πολλά. Όπως και να έχει ένα έχω να πω σε όλα αυτά τα ντόπια και ξένα λαμόγια.....το the great reset έτσι όπως το φαντάζονται θα αποτύχει. Το κόστος δεν μπορώ να το ξέρω αλλά θα αποτύχει. Και θα αποτύχει γιατί κάποιοι ξεχνούν ή δεν ασχολήθηκαν να μάθουν τα διδάγματα της Ιστορίας. Η Ιστορία που διαχρονικά είναι παρόμοια. Μόνο ο χρόνος τα πρόσωπα και ο τόπος αλλάζουν

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Απολυτα συμφωνω μαζι σου εκει σε μια γωνια μεσα στις σκιες ειμαστε εμεις,ητανε καποτε εκει οι προγονοι μας,τωρα εχουμε παρει τη θεση τους,και τη μεγαλη τιμη ειναι αυτη αποκλειεται να φερθουμε ατιμα.
Περιμενουμε υπομονετικα τον ιδιο εχθρο ,και οπως στη θεωρια του χαους η πεταλουδα τα κανει ολα μπουρδελο ετσι και εμεις,περιμενουμε ποτε θα τους ριξουμε το γαμησι που τους αξιζει,ακομα και αν δεν τα καταφερουμε θα αξιζει η προσπαθεια αλλιως δεν εχει νοημα ζωη χωρις ελευθερια.