ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΤΖΩΝΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΤΖΩΝΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ;;

Στο στόχαστρο της CIA ο υπουργός εσωτερικών της Σερβίας Αλεξάντρ Βούνιν.(φώτο) Κινούν γη και ουρανό να χάσει τη θέση του καθώς αποκάλυψε πως η CIA το 1999 μέσω του πράκτορα της William Walker(επικεφαλής "επαλήθευσης" του ΟΑΣΕ στο Κόσοβο),σκηνοθέτησαν την δήθεν σφαγή 45 Αλβανών στο Ράτσακ του Κοσόβου απο τις σερβικές δυνάμεις ασφαλείας. 

Αλβανοί συνεργάτες της CIA μετέφεραν πτώματα σκοτωμένων τρομοκρατών του UCK,από όλο το Κόσοβο στο Ράτσακ,τα έντυσαν με πολιτικά ρούχα και ιδού οι "Σέρβοι γενοκτόνοι". Για την CIA κανένας Σέρβος ή Ρώσος ή Έλληνας που βρίσκεται εκτός εθνικού κράτους δεν μπορεί να αποσχισθεί και να ενωθεί με την Μητέρα πατρίδα του. Το προνόμιο αυτό το έχουν μόνο οι Αλβανοί του Κοσόβου,και της Σερβίας,τα καλομαθημένα παιδιά της δύσης.

Είναι οι ίδιοι που κρατούν στην ζωή το κρατίδιο των Σκοπίων"(σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων) και προωθούν την μεγάλη Αλβανία και την ενίσχυση του ισλαμικού τόξου στα Βαλκάνια εξέλιξη η οποία αποτελεί κίνδυνο για την εθνική μας ασφάλεια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άραγε, η "φαρμακευτική" των ΗΠΑ να είναι από το Φιέρι;;

Άραγε η αντιπρόεδρος να έχει ακόμα σχέσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα;;;

Μήπως τα ανθρ'ωπινα όργανα από την κλινική της Αλβανίας να έφτασαν μέχρι Γουάσινγκτον, και να τους χρωστάνε χάρη,και γι'αυτό να έκαναν γαργάρα την έκθεση του ΟΗΕ για τις φρικαλεότητες που έλαβαν χώρα κατά την επέμβαση του ΝΑΤΟ;;

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η Παγκ/μια Τράπεζα Επενδύσεων εδώ και 10 χρ'ονια κλέβει περιουσίες Βορειοηπειρωτών για να κάνει παραθαλάσσια ξεν/χεία,ενώ εδώ και 5-6 έχουν αρχίσει γεωτρήσεις για πετρέλαιο, στην ίδια περιοχή.

ΑΡΡ. είπε...



ΞΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕΝΑ


"Τα εθνικά κράτη χάνουν κυριαρχία υπέρ των υπερεθνικών οργανισμών."
Εκει ειναι ολη η ουσια. Θελουν να νεκραναστησουν τις υπερεθνικες αυτοκρατοριες. Και για αυτο ειμαστε οι Ελληνες απο τους πρωτους στοχους της ΝΤΠ. Διοτι εμεις μπορει να μην ξερουμε Ιστορια, αλλα οι παγκοσμιοποιητες ξερουν (το διδακτορικο του περιβοητου Κισινγκερ, ειχε ως θεμα τον Καποδιστρια και την συγκρουση του με την Ιερα Συμμαχια). Και εμεις ημασταν οι πρωτοι που φτιαξαμε Εθνος-Κρατος στον κοσμο (οι ΗΠΑ δεν ηταν εθνος, ηταν αποικια που ανεξαρτητοποιηθηκε). Και αυτο οσοι ονειρευονται υπερθενικες αυτοκρατοριες δεν το ξεχνανε...

............................................

(Οι Ιρλανδοί) Κέλτες είναι. Οπως οι Ουαλοί είναι Ρωμαίοι. Δεν είναι όλοι οι Βρετανοί Σάξωνες. Πρώτα πρώτα οι Αγγλοι (και τα αδέλφια τους οι αμερικάνοι) έχουνε οι περισσότεροι γύφτικο αίμα. Για αυτό και τους αρέσει να γυρίζουνε τον κόσμο και κάνανε τόσες αποικίες. Είναι αρπακτικά ζώα οι Αγγλοαμερικάνοι και μη νομίζεις ότι έχουνε και πολύ καλή σχέση με τη χειρωνακτική εργασία. Ολοι οι οικοδόμοι είναι Ιρλανδοί όσοι δεν είναι Σκωτσέζοι.

.............................................

ΑΡΡ.
Εμ, γι αυτό θέλουν μόνο μεγάλη Μογγολοτουρκία και Μογγολαλβανία και ποτέ μεγάλη-ολοκληρωμένη Ελλάδα. Έχεις και τα πολιτικά μας τσουτσέκια, τα γενιτσαροχαϊβάνια, τυφλά μίσθαρνα όργανά των, ποτέ δεν μιλάνε για Έλληνες Αλβανίας, Σκοπίων, Τουρκίας και κάτω Ιταλίας, τουρκορωσικού Πόντου, ποτέ και για αρχαίοελληνική πολιτισμική παράδοσι και κληρονομία, όπως ο θρασύς σοφιστής, ο βάρβαρος Μογγόλος, οι μεν πολιτικοί ταγοί γιατί επενδύουν στην εθνική εσωστρέφεια, παρακμή και λήθη, οι δε θρησκευτικοί γιατί τους δαιμονίζει το αξεπέραστο ελληνικό προχριστιανικό μεγαλείο. Μα πώς στο διάολο θα πάμε ποτέ μπροστά έτσι, μού λέτε;