ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

2022... Με λίγα λόγια...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

2022...Με λίγα λόγια...(αν θέτε για συντομία δείτε την φώτο).

Θετικά ή αρνητικά διαστήματα...και ναι δεν τελειώνει η Πανδημία πριν το Πάσχα του 2023.
Με τα κρούσματα σε κορύφωση ξεκινά η χρονιά..δείτε το ρεαλιστικό σενάριο και μη φαντάζεστε..
Επιρροές..από το 2021 το Τετραγώνου Κρόνου Ουρανού..συνέχεια των θανάτων δυστυχώς..κρατάει για μάκρος η όψη σχεδόν μέχρι όλο το Φλεβάρη πολύ κοντά.....οι δυο πλανήτες και μετά τον Ιούλιο ξανά κοντά.
 
Οι Εκλείψεις στο τέλος του 2021..με πίεση οικονομικών..με ακυρώσεις ταξιδιών με περιορισμούς στα γήπεδα στην εστίαση.. και αιχμές ποιός φταίει και γιατί ..χωρίς κανείς να αναλαμβάνει ευθύνες.
Αφροδίτη ανάδρομη οι περισσότεροι κολλημένοι στο παρελθόν..είτε για έρωτες είτε για απολαύσεις..
 
Γενάρης προσοχή στις αρχές του στα μέσα του..εκεί 10..11 12..Άρης τετράγωνο Ποσειδώνα..χάνεται ο έλεγχος στα κρούσματα..μαύρα ρεκόρ..φάρμακα νοσηλείες ουσίες..εμβόλια μάχη με τον ιό..το τσουνάμι ήδη σε εξέλιξη..15..16..17..18..Ήλιος συνάντα τον Πλούτωνα...επιβολή νόμων όχι απαραίτητα σωστών....άστοχες δηλώσεις .. άσχετων υπουργών με τον χώρο της υγείας...ιλιγγιώδεις οι ταχύτητες..και όμως σαν παιχνίδι φαίνεται...λάθη πολλά λάθη...
 
Φλεβάρης..στο ξεκίνημα περιορισμοί αυστηρότητα..ο Ήλιος συναντά Κρόνο στον Υδροχόο..πάλι άλλοι περιορισμοί...μήπως και σταματήσει η μεταδοτικότητα...κόντρα οι..διαδηλώσεις..Δέλτα και Όμικρον δεν σταματούν..10..11..12..13..Ερμής συναντά πάλι τον Πλούτωνα ..τα τότε μέτρα παραμονή Πρωτοχρονιάς ξανασυζητιούνται..είχε κλείσει η μουσική κέντρα διασκέδασης ωράριο..τηλεργασία..
τηλεκπαίδευση..Προσοχή στα παιδιά..θανάτους παιδιών..Το ευχάριστο του μήνα γύρω στις 18 Φλεβάρη ξαφνική τύχη..ευκαιρίες Δίας Ουρανός σε εξάγωνο..
 
Μάρτης..θετικός στην αρχή διευκολύνσεις..αγωνιστική διάθεση..καλύτερα συζητιούνται τα θέματα υγείας..Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και Πανσέληνος στην Παρθένο..ίσως ξαφνικά νέα για κάποιο φάρμακο που μας εφοδιάζει εναντίον του κορωνοιού..και μέχρι τις 12 Απρίλη που ο Δίας θα συναντήσει τον Ποσειδώνα θα το έχουμε στα χέρια μας..Πολύ πολύ νερό όμως πνιγμοί ναυάγια..πλημμύρες..Ανάταση ψυχής όμως και γαλήνη πνευματική ψάξτε το νόημα της ζωής..Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα και Κρόνο δυσκολίες στην επικοινωνία..
 
Τέλος Απρίλη η Έκλειψη στις 10°Ταύρου..και αρχές Μάη ο Ήλιος συναντά Ουρανό ..σείεται η γη ίσως κάποιος σεισμός...αεροπορικά ατυχήματα..θέματα οικονομικών ..γης..αγαθών..
 
Μάιο ο Δίας στον Κριό..εκεί κάποιες νέες εκκινήσεις..νέα αρχή..κάποιοι σηκώνουν κεφάλι..
 
Ιούνιος στα μέσα του πολλές εξαπατήσεις κλοπές..λάθη..Ψευδείς ειδήσεις...και κουκούλωμα σκανδάλων..βροχές...
 
Ιούλιος και από το ξεκίνημα ανατρεπτικός..Άρης στον Κριό τετράγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω πολιτικά σκάνδαλα....και στα μέσα του Ήλιος αντίθεση Πλούτωνας..αποκαλύψεις..
Ίσως ακούσουμε για σημαντικούς ανθρώπους διάφορα...
 
Αύγουστος ..Ο Άρης πυροδότης συναντά στη συνέχεια τον Ουρανό στον Ταύρο.. 1/8 και ξεκινά η επιρροή του τετραγώνου με Κρόνο και πάλι..εκεί στις 18°..προβλήματα για Ταύρους Σκορπιούς Λέοντες Υδροχόους..Θέματα με την Τουρκία πάλι..για την Ελλάδα..διεκδικήσεις..παράλογες απαιτήσεις..
Άρης στους Διδύμους πλέον νευρικός βιαστικός να κάνει πολλά και να τα αφήνει στην μέση.. θα μείνει έως Μάρτη 2023...ενεργοποιώντας όλες τις Εκλείψεις του 2020 2021..
 
Σεπτέμβρης ξεκινά με Νέα Σελήνη σε Παρθένο..υγεία εργασία καθημερινότητα που τετραγωνίζει ο Άρης από Διδύμους..πολεμικές διεκδικήσεις..νέες μεταλλάξεις ..θέματα υγείας που προκύπτουν σχετικά με όσους πέρασαν κορωνοιό ή άλλους σχετικά με εμβόλια που το έκαναν ....κινητικά προβλήματα με πνεύμονες προβλήματα άλλοι εξανθήματα ίσως και τριχόπτωση...ναι ναι θα μας πέσουν τα μαλλιά..δείτε θέματα με θυροειδή ήπαρ.. και πάλι προσοχή στα παιδιά.
 15..16..17..18..ότι προβλήματα σας έφερε η Εκλειψη 10/6/2021..ξανά μπροστά σας..
 
Οκτώβρης ξεκινά με το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού ξανά περιορισμοί ...γιατί άραγε...θάνατοι..
Πάνω στην γιορτή του ΌΧΙ..Έκλειψη στον Σκορπιό..τα οικονομικά θέματα ξανά..και ίσως η όποια μετάλλαξη να έχει σχέση με αφροδισιακά νοσήματα σεξουαλικά προβλήματα.
 
Νοέμβρης και άλλη μια Έκλειψη που ίσως αφορά και παιδιά..στις 8 του μήνα..ξαφνικά γεγονότα με Ερμή εκεί..και Άρη ανάδρομο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα..και Δία..αρρώστιες πλημμύρες ναυάγια μεταναστευτικό σκάνδαλα ακόμη και στην Εκκλησία..ίσως κάτι στην πολιτική σκηνή αλλάζει..ανασχηματισμός εκλογές..
 
Δεκέμβρης συνέχεια των όψεων των προηγούμενων μηνών..Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας και τετράγωνο με Δία υπερβολές πάνω στα επόμενα Χριστούγεννα...Το 2022 είναι συνέχεια του 2021 που είναι συνέχεια του 2020..εφιαλτικά για κάποιους αυτά τα χρόνια..κάτω από κύκλους μεγάλων πλανητών που ξεκίνησαν..
 
Μόνο το 2023...θα ξεκινήσουμε πιο θετικά πιο δυναμικά να βγούμε από τα αδιέξοδα ..των τελευταίων ετών...για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω..και ποτέ δεν θα είναι όπως πρώτα...
Οι ιοί οι εχθροί της ανθρωπότητας πλέον..οι μολύνσεις νερών ..τα κουνούπια ..ο μολυσμένος αέρας..οι μάσκες πιο ενισχυτικές..και ποιος τα προκαλεί όλα αυτά...Ο εξελιγμένος άνθρωπος....
Άρα ας δούμε από δω και πέρα τι θα κάνουμε..πριν αυτοκαταστραφούμε ..
Για την ώρα...Μη ταΐζετε τους φόβους σας..όλα στη ζωή είναι..ο κόσμος δεν θα χαθεί..ζήστε!!
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: