ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Ύμνος εις την Ελευθερίαν 😂

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ύμνος εις την Ελευθερίαν 

Μεγάλη η χάρη της που γιορτάζει σήμερα...Μα πόσο εύκολα τόσο λίγοι γλεντούν τόσους πολλούς... Μαέστρο ρίχτο!
 
Τ' άκυρο το πασαπόρτι
σαν την τρίμηνη ρε μόρτη
σαν την άκυρη την δόση την παλααααά
 
Άραγε ο "δικός" μας το ξέρει που μοιράζει υποχρεωτικότητες;;
 
Υ.Γ Όσο για τον Τράγκα.....δεν έφυγε από μόνος του, τον έδιωξαν... ήταν χρόνια διαβητικός και ζήτησε εξ αρχής θεραπεία με μονοκλωνικά, αυτό δεν έγινε. Αλλά θα έπρεπε να προσέχει ιδιαίτερα τους γύρω από αυτόν εμβολιασμένους. Είναι γνωστό ότι κόλλησε από τριπλά εμβολιασμένο... όταν είσαι διαβητικός η έχεις υποκείμενα νοσήματα δεν συναναστρέφεσαι με εμβολιασμένους, είναι γνωστό ότι οι σοβαρές μεταλλάξεις έγιναν από εμβολιασμένους κ.λ.π. Όπως ήταν και επιλογή του να λάβει θεραπεία μονοκλωνικά, κάτι που δεν έγινε...Η κυβέρνηση αντί να δίνει εκατομμύρια € στα Μ.Μ.Ε. θα έπρεπε να είχε δώσει αυτά τα χρήματα στην υγεία. Θα φύγουν και άλλοι πολύ ξαφνικά και από τους μεν... και από τους δε. Αυτό εμένα βεβαίως βεβαίως δεν με χαλάει καθόλου....λίγοι και καλοί θα μείνουμε σε αυτόν τον τόπο.
 
Υ.Γ 1 Οι εμβολιασμένοι μάλλον θα πρέπει να κάθονται καραντίνα για το καλό της κοινωνίας. Από εκεί και πέρα τσάμπα κάποιοι τρώνε σάρκες...

 

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

1) Η πλέον επικίνδυνη ομάς μεταδόσεως του φονικού ιού όσον και οι περισσότερον εκτεθειμένοι εις αυτόν λόγω αναγκαίων επαγγελματικών συναναστροφών είναι οι εμβολιασμένοι αθληταί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.
2) Η πιο μεταδοτική κατηγορία του είναι οι εμβολιασμένοι οίτινες πεποιθότες εις μιαν εμβολιακήν ανοσίαν της τάξεως του 40% (διαβατήριον ανοσίας) νιώθουν 100% εξησφαλισμένοι και εκτίθενται εις την νόσησιν αυτήν ευκολότερα και τακτικότερα των αρνητών. 3) Δεν σημαίνει ότι ο προσβληθείς έχει και την πιο σοβαρά επιθετικής μορφή της νόσου και πεθαίνει απαραιτήτως. Αυτό αφορά περίπου στο 2%, νοσούντων και μη, των πρώτων συνοδευομένων και από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οπότε για ποια πανδημία μιλάμε; Πολλοί ξεπερνούν την ελαφράς μορφής νόσησι, και εβολιασμένοι και μη. Και δεν θέλω να επεκταθώ στις υπαρκτές παρενέργειες του εμβολίου όπως π.χ. του Έρικ Λάπτον. Υπάρχει πολλή παραπληροφόρησις, διόγκωσις και αποσιώπησις εκατέρωθεν, είναι πολλά τα λεφτά και αι πολιτικαί σκοπιμότητες, και όποιος φυλάει, ψύχραιμα και μη πανικόβλητος, τα ρούχα του έχει τα μισά. Πάντως ομολογητέον ότι ψεκασμένοι είμαστε όλοι μας: οι μεν και ολίγοι, συνειδητά, γιατί στρέφουν τα μάτια τους και ψηλά στις χημικές ουρές των αεροπλάνων που αφορούν όλους ενώ οι δε και πολλοί, μη συνειδητά, γιατί κοιτούν αποκλειστικά προς τις, τρομοκρατικές ή εφησυχαστικές αναλόγως, κραυγές των επαγγελματιών λαοπλάνων.
Η ταπεινή άποψίς μου.