ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Μελέτη σοκ για τη θνητότητα και τις ΜΕΘ Covid, με πρωτοστάτη τον Σωτήρη Τσιόδρα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θυμάστε τι γράφαμε ΕΔΩ ;;!!!! Είχαμε πει ότι ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΘ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.!!!ΠΡΙΝ βγεί στην φόρα η μελέτη του Σωτηράκη.  Λέγαμε τότε..: Έγινε διπλασιασμός των κλινών ΜΕΘ με το ίδιο προσωπικό και ακόμη λιγότερο (αφού πολλοί είναι σε αναστολή)!!!! Αποτέλεσμα : ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ..και είναι λίαν ελλιπής η ιατρική τους παρακολούθηση, διότι  ανθρωπίνως δεν είναι δυνατόν να γίνει αλλιώς.".

 Σοκαριστική μελέτη των καθηγητών Σωτήρη Τσιόδρα και Θεόδωρου Λύτρα για την αύξηση της θνητότητας διασωληνωμένων (έως και 57%), όσο μεγαλώνει ο φόρτος στις ΜΕΘ, αλλά και την αυξημένη θνητότητα εκτός ΜΕΘ (έως 87%) για την οποία, όπως αναφέρει ο κ. Λύτρας ενημέρωσαν εδώ και μήνες, "σε ανώτατο επίπεδο", αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις.

Αυξημένη θνητότητα από 57% έως και 87%, καταγράφεται κατά περιόδους στους διασωληνωμένους ασθενείς στην Ελλάδα. Το θλιβερό αυτό ποσοστό εξαρτάται από την πληρότητα των ΜΕΘ και το εάν ο ασθενής βρίσκεται εντός ή εκτός μονάδας.

Περισσότερες από 1.500 ζωές ασθενών θα μπορούσαν να έχουν σωθεί το διάστημα Σεπτέμβριος του 2020 έως Μάιος του 2021, εάν το σύστημα Υγείας λειτουργούσε σε συνθήκες χαμηλότερης πίεσης.

Τα στοιχεία - σοκ περιλαμβάνονται σε μελέτη που υπογράφουν ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων Σωτήρης Τσιόδρας και ο αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας Θεόδωρος Λύτρας.

Αίσθηση προκαλούν τα σχόλια του κ. Λύτρα, σύμφωνα με τα οποία τα στοιχεία έχουν γνωστοποιηθεί σε όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις σε "ανώτατο επίπεδο". Αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η ανάλυση αυτή έγινε τέλος Μαϊου, και ως οφείλαμε σαν λειτουργοί της Δημόσιας Υγείας τη γνωστοποιήσαμε άμεσα και επανειλημμένα σε όλους όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο 'ανώτατο' επίπεδο"

Επισημαίνει πως το εάν θα επιβιώσει ένας διασωληνωμένος ασθενής, εξαρτάται από το που ζει και σε ποιά περίοδο (με τι φόρτο στο ΕΣΥ) τύχει να αρρωστήσει. "Το αν αυτό είναι αποδεκτό, ας το κρίνει ο κάθε πολίτης και ας βγάλει τα όποια συμπεράσματα", τονίζει. 

Σχολιάζοντας τα ευρήματα, ο κ. Λύτρας διευκρινίζει πως το ΕΣΥ αδυνατεί να ανταποκριθεί στον φόρτο: "Με περισσότερους από 400 διασωληνωμένους, χάνουμε ασθενείς που αναμένεται να ζούσαν αν νοσηλεύονταν υπό άλλες συνθήκες. Επιπλέον, έχουμε κραυγαλέα και απαράδεκτη 'υγειονομική ανισότητα' μεταξύ Αττικής και υπόλοιπης Ελλάδας".

Για το εάν ενισχύθηκε το ΕΣΥ ή όχι, παραπέμπει στους συναδέλφους του που εργάζονται σε αυτό, στους ασθενείς που το ζούν και στους δημοσιογράφους, οι οποίοι οφείλουν να κάνουν αντικειμενικό ρεπορτάζ από το πεδίο. "Εγώ δείχνω τι λένε τα επιδημιολογικά δεδομένα", σχολιάζει, για να διευκρινίσει:

"Από τους 3.988 θανάτους διασληνωμένων που αναλύθηκαν, 1.535 αποδίδονται αθροιστικά στους 3 αυτούς παράγοντες. Δηλαδή, εκτιμάται πως τόσοι θα γλίτωναν, αν όλοι νοσηλεύονταν με χαμηλό φόρτο στο ΕΣΥ (κάτω από 200 διασωληνωμένους), σε νοσοκομεία Αττικής και εντός ΜΕΘ".

Όπως αναφέρει, νοσηλεία εκτός ΜΕΘ σχετιζόταν με 87% αυξημένη θνητότητα - παρ'ότι αυτό αφορούσε λίγους ασθενείς, μόνο περίπου το 5% των διασωληνωμένων (οι υπόλοιποι ήταν εντός ΜΕΘ) και "εν μέρει" ίσως αφορά διαλογή των πιο βαριά πασχόντων ασθενών, άρα μη αιτιακή σχέση, άρα πρέπει να ερμηνευθεί με προσοχή.

 

Τα ευρήματα συνοψίζονται στο παραπάνω διάγραμμα, για το οποίο ο κ. Λύτρας σχολιάζει: "Όσο περισσότεροι είναι οι διασωληνωμένοι στο ΕΣΥ, τόσο αυξάνει "κλιμακωτά" η πιθανότητα θανάτου ανά μέρα νοσηλείας: αύξηση 25% για άνω των 400 ασθενών, έως +57% για άνω των 800 ασθενών. Διασωλήνωση σε νοσοκομείο 'εκτός Αττικής' σχετιζόταν με αύξηση θνητότητας 35% έως 40%".

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, η ιδέα για την ανάλυση ανήκει στον Σωτήρη Τσιόδρα: "Εγώ βοήθησα με την υλοποίηση. Αυτό το τονίζω για τους κακεντρεχείς που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας και εγώ είμαστε μόνον επιστήμονες, με αποκλειστικό μέλημα τη Δημόσια Υγεία", σχολιάζει, για να σημειώσει: "Εφόσον εξακολουθούμε να έχουμε πρόσβαση στα σχετικά στοιχεία, είναι αυτονόητο πως η ανάλυση θα επαναληφθεί επικαιροποιηθεί στο μέλλον, ώστε να δούμε πως ανταπεξέρχεται το σύστημα Υγείας και στο τρέχον πανδημικό κύμα".

Αντιδράσεις

Αντίδραση υπήρξε και από τους Δ. Τοσονίδου και Π. Παπανικολάου, εκπροσώπων του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή στην εκτελεστική γραμματεία της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ):

"Τα παραπάνω αποτελούν απόλυτη δικαίωση για την ΟΕΝΓΕ και τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών μέλη της ΟΕΝΓΕ που από πέρυσι καταγγέλλουν τις απαράδεκτες συνθήκες με νοσηλεία διασωληνωμένων μηχανικά αεριζόμενων εκτός ΜΕΘ κι επίσης τα επικίνδυνα πρόχειρα 'βαφτίσια' ως δήθεν 'ΜΕΘ' πρόχειρων πτερύγων που ΔΕΝ είναι ΜΕΘ κυρίως σε νοσοκομεία εκτός Αττικής.

Επίσης αποτελούν κόλαφο για την κυβέρνηση αλλά και προσωπικά για τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη ο οποίος 1/12/21 δήλωνε από βήματος βουλής πως δήθεν δεν είχε υπόψη του 'ένδειξη' (μελέτη) πως βελτιώνεται η πρόγνωση διασωληνωμένων βαρέως πασχόντων από  COVID19 αν βρουν κλίνη σε ΜΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης από την μία έχει εγκληματικές ευθύνες για χιλιάδες δυνητικά αποτρέψιμους θανάτους και από την άλλη εν γνώσει του είπε ασύστολα ψέματα από βήματος βουλής".

ΠΗΓΗ

15 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Γεια σου Λυκαστρε σηκωνει πολυ κουβεντα,αλλα θα πω το εξης,και αυτη ειναι μια κουτση μελετη που αφορα μια απο τις πολλες πτυχες.
Δηλαδη εξηγω και αναριωτιεμαι το προβλημα ειναι η λειτουργια των ΜΕΘ,η οτι ολα ειναι ενα ψεμα(μια ανασα μια πνοη που λεει και το τραγουδι)?
Δεν γαμιουνται να ασπρισουνε με τις μαλακιες στο τετραγωνο που μας σερβιρουν.
Παρακολουθησα συνεντευξη γιατρου στον Τριανταφυλλοπουλο με σοβαρες παρενεργειες που δεν ηθελε παρ ολα αυτα να παρει θεση.
Εγω προσωπικα εχω πελατη που μου ειπε οτι επαθε εμβολη στο χερι και εκανε θεραπεια στο νοσοκειο Αλεξανδρουπολης,μετα το εμβολιο ,και το απεδωσε στο οτι κουραστηκε γιατι πηγε στο κυνηγι.
Οταν τον ρωτησα εαν θα κανει και αλλη δοση ειπε επι λεξει-ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ναι αλλα ο μητσοτακης του εριξε πρωτος ενα γαμησι.
Πλεον οποιος καθεται και συζηταει ναι μεν αλλα χανει αδικα τον καιρο του,εγω το δαχτυλο το εχω στον μοχλο οπλισεως εχω παει τις αποφασεις μου και η μονιμη επωδος μου ειναι ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
Μολις εμαθα πριν λιγο οτι συγγενης της γυναικας μου παρουσιασε αυτοανοσο μετα το εμβολιο και λιγο καιρο πριν εδινε συμβουλες για εμβολιασμο.

Υ.Γ.Ουτε σαν τους παππουδες μας εχουμε μυαλο εγω παντως το δικο μου δεν θα το πεταξω στα σκυλια.
Καλησπερα σε ολη την παρεα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...όπως έχω πει πολλές φορές θα μείνουμε λίγοι και καλοί στην χώρα των Ελλήνων. Και να θυμάσαι ότι το ανεμβολίαστο σπέρμα και ωάριο παίζει να είναι το νέο bitcoin (ως προς την εκτίναξη αξίας) τα επόμενα χρόνια. Καθώς και το "καθαρό" αίμα.!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΗΓΓΙΚΕΝ.

ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥ ΜΟΝΟΝ ΖΩΑΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ
ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ.
ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΙΒΔΗΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΥΣ
ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΥΑΛΙΝΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑΝ!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ναι Λυκαστρε το πιστευω αυτο με το αιμα και το γενετητικο υλικο,αλλα οπως λεει και ο Αρριων και η καθαρη συνηδειση θα παιξει και αυτη το ρολο της.

kakos04 είπε...

Καλημέρα σε όλους , ναι ήταν δολοφονίες πολλές εισαγωγές σε νοσοκομεία έμμεσες και άμεσες , όπως λες δεν τους βλέπω καλά τους συντάκτες της έκθεσης να επιβιώνουν . Πολλοί έχουν προβλήματα αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν ότι τους έπιασαν κορόιδα . Χτες είχε κηδεία εδώ ξυλουργού με ξαφνικίτιδα , αλλά πολλοί δεν κάνουν την σύνδεση όπως και πριν 2 μήνες τυροκόμου . ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ και εγώ έχω 2 ξαδέρφες εμβολιασμένες με πρόσφατα εντοπισμένους καρκίνους , άστα αξεκαθάριστα τι θα δούμε από εδώ και πέρα . Άλλος γνωστός διπλοεμβολιασμένος 37 χρονών είναι με οριακό οξυγόνο σπίτι , άσε να δούμε αν θα την βγάλει και η αδερφή του καθηγήτρια νοσηλευτικής συνέστησε σε όλη την οικογένεια να τσιμπηθούν . Ελπίζω να μην πάνε και τα παιδιά τους . Θα είναι περιζήτητοι οι καθαροί στο μέλλον , το θέμα είναι ότι είδα χωριανό μου στο φατσοβιβλίο να περηφανεύεται που έδωσε αίμα διπλοεμβολιασμένος σαν εθελοντής αιμοδότης . Πόσους θα μολύνει? Το δράμα είναι και οι νέοι , τους βλέπεις να το κάνουν για 1 ταξίδι και δείχνουν περήφανα το πάσο τους αγνοώντας το μέλλον.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα...περίμενε μέχρι την άνοιξη να δεις τι θανατικό θα πέσει.!!! Θα φύγουν ΜΑΖΙΚΑ πάρα πολλοί άνθρωποι...από αυτήν την περίεργη ξαφνικίτιδα που δεν τολμούν να ομολογήσουν τι είναι.

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ.

Υπάρχουν ακόμα όμως αμετανόητοι που πάνε για 3η δόση μόνο και μόνο για να μπορούν να πηγαίνουν στα μπαράκια και στις ταβέρνες ελεύθερα.!

Ανώνυμος είπε...

Ω μωντιέ! Σε πα ποσίμπλ. Ζε σουί σοκαριστίκ. Ζε πεφτώ ντεζ λεζ συννεφά. Εδώ κι ένα χρόνο πήγε εισαγγελέας σε Αγρίνιο και Θεσσαλονίκη. Στο Αγρίνιο 100% θνησιμότητα, στη Θεσσαλονίκη κάνα ογδοντάρι αλλά δεν θυμάμαι και καλά. Εδώ και ένα χρόνο το ξέραμε ότι αν μπεις σε ΜΕΘ, σου τινάζουν τα πέταλα, ειδικά αν είσαι ανεμβολίαστος (άνευ 3ης δόσης δηλαδή). Χωρίς επιστήμονες γενοκτονία δεν γίνεται, όσο λαμόγια κι αν είναι οι πωλητικοί. Και αντί να τρέμουν να ξεμυτίσουν από το υπουργείο, περιφέρονται πόρτα-πόρτα και μοιράζουν και πρόστιμα. Μια είναι η μοίρα των προβάτων: το τσιγκέλι...

Ανώνυμος είπε...

Το δυστύχημα με τις βλακείες που λέτε είναι ότι θα φύγουν πολλοί αλλά θα είναι ανεμβολιαστοι! Όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα.
Μην ξεχάσετε να περιμένετε τους ΕΛ που έρχονται να μας σώσουν, από το Σείριο αλλά τους έπιασε λάστιχο στο α του Κένταυρου.
Προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να ταπώσουν τη κούφια Σελήνη….χαχαχαχ
Αν γυριστούν ταινίες οι μλκιες του Λιακόπουλου θα χεστουμε στο τάληρο, ούτε φυσικό αέριο ούτε πετρέλαιο, όλη μέρα ξάπλα θα είμαστε και θα ξυνομαστε !.χαχαχχαχαχα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το δυστύχημα με τις βλακείες που λέτε είναι ότι θα φύγουν πολλοί αλλά θα είναι ανεμβολιαστοι! Όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα."

To δυστύχημα με τύπους σαν και σένα είναι ότι 7 δόσεις εμβολίου είναι λίγες πολύ λίγες για αυτό που κανονικά πρέπει να πάρετε. Επίσης το δυστύχημα είναι ότι ΑΚΟΜΗ ψηφίζετε...που θα πάει θα ψοφήσετε όλοι ΚΑΙ από τα εμβόλια, αλλά ΚΑΙ από την ΠΕΙΝΑ που έρχεται...και θα γλυτώσουμε και από εσάς.

Όταν έχει χαθεί η λογική μεταξύ του Δ και του Ο μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις, φτάνει αυτό που πιστεύεις να μην είναι εναντίων του συστήματος.

Να θυμάσαι μόνο ότι η "ατομική ευθύνη" για κάτι που κανείς δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη και ειδικά σε ιατρικές πράξεις, ήταν πολιτικό στρατήγημα των ναζί. Και τώρα άδειαζε μας την γωνιά και μην ξανασχολιάσεις εδώ . Εδώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Και σου το λέω ευγενικά..πριν αρχίσω τα γαμοσταυρίδια και τα "γαλλικά".

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ασε το παιντι να μιλησει,θελει να του γανωσουνε καλα την κωλοτρυπιδα αφου περιμενει την ελευθερια απο ξενα χερια τραβαει ο οργανισμος του γαμησι.
Ειλικρινα πλεον δεν λυπαμαι τετοια γιδια.

Μμ2 είπε...



Και τώρα άδειαζε μας την γωνιά και μην ξανασχολιάσεις εδώ . Εδώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Και σου το λέω ευγενικά..πριν αρχίσω τα γαμοσταυρίδια και τα "γαλλικά".
.....................................................................

¨Ευλόγα¨ τον καλύτερα. Σατανάκιας φανατίλας είναι, όρθιος νεκρός με εμβόλιο ζωής, θα φύγει αυτόματα.

Μμ. είπε...



Κι φρέσκο σημερινό για αναψυκτικό.

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:
Ο Αποστόλης Ράμμος, 53 χρονών, πολιτικός μηχανικός πατέρας 4 παιδιών, πέθανε σήμερα βυθίζοντας στην θλίψη την πόλη. Νοσηλευόταν με θρομβώσεις από τις 4 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του. Τις προηγούμενες ημέρες, λόγω των εκτεταμένων θρομβώσεων, οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κόψουν το αριστερό πόδι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ¨Ευλόγα¨ τον καλύτερα. "

χα χα χα Φίλε μου την "ευλογία" μου την πήρε και μάλιστα θα δει τα αποτελέσματα σε λίγο καιρό. Ανόητος δεν ξέρει με ποιον "χρυσόστομο" τα βάζει.!!! χα χα χα

Σαν τον 53χρονο πολιτικό μηχανικό, υπάρχουν πολλές ιστορίες, αλλά δυστυχώς άλλοι γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, άλλοι γιατί δεν το αντέχουν οικονομικά, και άλλοι γιατί νομίζουν ότι έτσι δεν θα πεθάνουν (το ποιό σίγουρο ότι θα πεθάνουμε όλοι) πάνε και κάνουνε το μπόλι...το οποίο είναι ένα γενετικό πείραμα με πολλαπλές εφαρμογές.

Όπως έχω ξαναπεί...έχουμε μεγάλο στόκ απο μαλάκες σε αυτην την χώρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο λουγκρέλος δεν γνωρίζει ή κάνει ότι δεν γνωρίζει ότι...

Ένας ανεμβολίαστος υποβάλλεται διαρκώς σε τεστ και γνωρίζει αν νοσεί. Ο εμβολιασμένος απαλλάσσει τον εαυτό του από αυτή την υποχρέωση κι ας μπορεί να μεταδώσει τον ιό. Εγωιστής είναι λοιπόν ο 2ος.

Δεν υπάρχει βιοηθική.

Όποιος έκανε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις σε ανθρώπους, είχε δίκιο, αρκεί να επικαλέστηκε το κοινό καλό.
Ακόμη και πιο γρήγορα να είχε παραχθεί το εμβόλιο, χωρίς προοπτική έγκρισης, θα το έκαναν οι περισσότεροι. Καλό είναι να εξαναγκάζεις τους υπηκόους σου.

1.Άρα η επιβίωση εμβολιασμένων ΔΕΝ είναι φυσική επιλογή, αλλά τεχνητή παρέμβαση στη φύση.
2.Αν το εμβόλιο αποτύχει είναι ΟΝΤΩΣ φυσική επιλογή εξαφάνισης όσων δεν κάνουν σωστή εκτίμηση ρίσκου.
3.Λόγω φυσικής επιλογής θα επικρατήσει Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ.

ΑΡΡ. είπε...



ΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ

Τα πράγματα είναι απλούστατα. Έτσι και σε χτυπήσει η βαρειά δόσις (κάτι σαν επιθετικός τελευταίου σταδίου καρκίνος), είτε εμβολιασμένος είτε μη ¨ Ερμού επίσκεψις,¨ τετέλεσται, ιδιαίτερα αν είσαι ¨υποκειμενάκιας.¨ Αλλά, εν προκειμένω, αυτό το θανατηφόρο ποσοστό είναι της τάξεως κάτω του 2% επί του παγκοσμίου πληθυσμού. Οπότε προς τί όλος αυτός ο πανδημικός τρομοσανός και ο πανικός; Μέτρα προφυλάξεως (αποφυγή ιογενών συνωστισμών κ.λ.π., ιδίως τον ιογόνο χειμώνα), ναι. Εις τα οποία μέτρα όμως -εδώ γελάνε- συμπεριλαμβάνεται και η όσο το δυνατόν αποφυγή, κυρίως εκ μέρους των υγιών και αθλητικών τύπων, των εμβολίων δια λόγους ανεπιθυμήτων παρενεργειών (μυοκαρδίτιδες κ.λ.π.) Πόσο μάλλον όταν τα εμβόλια αυτά δεν είναι, πειραματικώς, πλήρως δοκιμασμένα, η διάρκειά των βραχύβιος (3 μηνών) και η αποτελεσματικότης των του 40%. Βάλε και τας μεταλλάξεις που οφείλονται αποκλειστικώς - κι αυτό αποσιωπάται ευλόγως όσον και σκοπίμως- εις τους εμβολιασθέντας που τους φορτώνομε το φταίξιμο για την αναποτελεσματικότητα των προχειροφτιαγμένων εμβολίων. Κι αυτό σημαίνει άντε και περισσότερες δόσεις. (Βρήκαμε παπά, κατά το λαϊκοθυμόσοφον λεγόμενον, να θάψωμεν (εμβολιάσωμεν) και τους ζωντανούς, έτσι;) Προς τούτοις τόσον οι παραγωγοί όσον και οι υγειονομικοί και πολιτικοί πράκτορες των εμβολίων φροντίζουν νομοθετείν και έχειν το ακαταδίωκτον εις περίπτωσιν ανεπιθυμήτων συνεπειών εκ της χρήσεως των εμβολίων αυτών. Όπερ κινεί βασίμους υποψίας και όχι μόνο παρά των καχυπόπτων.
Αλλά εδώ παίζονται κολοσσιαία εγκληματικά συμφέροντα όσον και αποκρουστικά πειράματα πολιτικής και οικονομικής χειραγωγήσεως και εκμεταλλεύσεως των μαζών. Διότι μαζί με το εμβόλιο υπεισέρχεται και επιβάλλεται, και υπό την σαγηνευτικήν, οιονεί μουσικήν, υπόκρουσιν των συστημικών δημοσιομέσων η υποχρεωτικότης, και κάθε υποχρεωτικότης όπως γνωρίζομεν από ημερών αρχαίων είναι αμιγώς σατανικής εμπνεύσεως και σκοπού.
Σκέψου λοιπόν τί το μείζον θα κερδίσεις και τί το έλασσον θα χάσεις επιλέγων επ' αυτού στάσιν. Διότι το μείζον αυτό και το έλασσον διϊσταται, κατά συνείδησιν και χαρακτήρα. Εσύ αποφασίζεις και αποφασίζων κρίνεσαι όπως και με κάθε σου στάσι άλλωστε και επιλογή, κρίνεσαι όχι φυσικά μόνο αλλά και μεταφυσικά, γιγνόμενος κάθε φορά είτε καλύτερος είτε χειρότερος, σώμα και ψυχή.