ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Έχεις δίκιο θα έχουμε τουλάχιστον δύο Στανταράκι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ενώ αν δεν επιδοτήσουμε τα ραπιντ τεστς, αλλά επιδοτούμε συνεχώς νέες δόσεις εμβολίων, μηδενίζουμε την παραγωγή, αυξάνουμε την ανεργία και τα επιδοματάκια, κλείνουμε την αγορά και τα μαγαζιά μαζί, αυξάνοντας τα φέσια και τα ανείσπρακτα δημόσια έσοδα, αυξάνουμε το ιδιωτικό και το δημόσιο χρέος μας, και ότι χρήμα έχουν τα ταμεία ένα μέρος φεύγει στις φαρμακοβιομηχανίες και ένα μέρος φτάνει δεν φτάνει να πληρωθούν μισθοί, επιδόματα και συντάξεις, όταν σκορπάτε το κρατικό χρήμα σε κανάλια, σκοιλ ελικίκου, παγουρίνο, μεγάλους περιπάτους, Ρουβάδες, επιτάξεις και ο πληθωρισμός ήδη τρέχει με 5% με τάση να φτάσει στο 10% σε λίγο, τότε δεν θα έχουμε μνημόνιο.
 
Έχεις δίκιο θα έχουμε τουλάχιστον δύο Στανταράκι.
 
Αδωνι παλικάρι μου να το κοιτάξεις αυτό, μην τ' αφήσεις έτσι. Σκεφτόμαστε θετικά βρε κουτά, ειδικά εσείς που μετανιώσατε για την ψήφο σας. Δύο Πρωτοχρονιές και Δύο Πάσχα έμειναν μόνο μέχρι τις εκλογές, άντε και πέντε - έξι δόσεις.Το φάγαμε ήδη το πρώτο μισό γουρουνόπουλο, έμεινε το τελευταίο μισό και το καλύτερο για να φάμε.
 
Υ.Γ  Η αναστολή 7500 υγειονομικών του ΕΣΥ που τον Μάρτιο θα τους απολύσουν και θα γλυτώσει το δημόσιο 7.500 μισθούς, πες την αλήθεια.. είναι η αρχή έτσι;; Γιατί αλλιώς θα μπούμε σε μνημόνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: