ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Στη Σόφια τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ορκίστηκε ο νέος πρωθυπουργός της Βουλγαρίας. Πρώτη συνάντηση στη Σόφια με τον Κούλη. Βλέπω να σκάει το Κοζλοντούι...χα χα χα Αμ δεν ήξερε δεν ρώταγε..Πρώτα ένας σεισμός 6.9-7.0 στην Chirpan και μετά θα χαλάσει και το καβουρντιστήρι στο εργοστάσιο. Bad and terrible.

Στη γειτονική Βουλγαρία μεταβαίνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για επίσημη επίσκεψη και συνάντηση με την ηγεσία της βαλκανικής χώρας όπως προέκυψε από τις πρόσφατες βουλευτικές και προεδρικές εκλογές.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει πρώτα συνάντηση στη Σόφια στις 9.45 το πρωί της Δευτέρας με τον νέο πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Κίριλ Πέτκοφ.

Θα ακολουθήσει στις 11 το πρωί συνάντη του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ, που πρόσφατα εξασφάλισε την επανεκλογή του κατά τις προεδρικές εκλογές στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ημερήσα διάταξη των συνομιλιών πρόκειται να κυριαρχήσουν -πέρα από την πανδημία- τα Βαλκάνια, η ενέργεια και το μεταναστευτικό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

3 σχόλια:

Μμ. είπε...



Κάποτε λέγαμε ¨Αλβανός τουρίστας, το πιο σύντομο ανέκδοτο ¨ και γελάγαμε,
τώρα λένε οι άλλοι, μικροί και μεγάλοι, ¨Τσιπροκούλης κι εθνική στρατηγική,
το πιο σύντομο ελληνικό ανέκδοτο¨ (Β. Ήπειρος, Σκοπιαδονία, Αιγαίο, Κύπρος, αξιοποίησις υποθαλασσίων υδρογονανθράκων) και γελάνε με τα δημοκρατικά μας χάλια τ' αδιόρθωτα.

kakos04 είπε...

Καλημέρα σε όλους καλά τα λες Μμ αλλά πλέον οι δυνάστες μας το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο ξεφτίλας της κληρονομιάς του έθνους . Και με τα σούργελα εκπροσώπους και καλά . Στα της είδησης πολύ φοβάμαι ότι πάει να συντονίσει τα της αυτονόμησης της Θράκης με τον εκεί καινούργιο yes man και την βοήθεια που θα παρέχουν τα Αμερικανά και στους δυο τους . Δεν νομίζω να ξέρει ούτε που πέφτει η Βουλγαρία . Για τις μίζες του μελλοντικού μορφώματος πάει . Να μην πέσει το αεροπλάνο ? Τα εξωθεσμικά κέντρα συντονίζουν τους υποτακτικούς .
Δείτε και αυτό Thomas P M Barnett - The Pentagon’s New Map.pdf
https://we.tl/t-9zYupLmyP0

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα...ευχαριστούμε για αυτό που έστειλες. Τα αμερικανά θα πληρώσουν για όλα....σε λίγο θα έχουν να ανησυχούν για την ίδια την ακεραιότητα και ύπαρξη της χώρας τους. Μπορεί γεωγραφικά στο μέλλον η χώρα τους να μην είναι η ίδια.!!! χα χα χα