ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα της... Φλουρόνα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα της... Φλουρόνα (flu + corona).Το πρώτο κρούσμα της. Φλουρόνα, μιας μίξης του κορονοϊού και με την εποχική γρίπη κατέγραψε το Ισραήλ, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας.Καλώς τα δεχτήκαμεεεε να και τα κοκτείλς με την νέα χρονιά. Άντε ώρα για τα μεικτά εμβόλια που λέγαν. Δύο σε ένα σαν το σαμπουάν. Και αναρωτιόμασταν που πήγε αυτή η γρίπη 2 χρόνια τώρα εξαφανισμένη.. Τρελίτσες με τον ιό έκανε. χα χα


Η Φλουρόνα (Flurona) είναι η μίξη του κορονοϊού με την εποχική γρίπη και το όνομά της προέρχεται από τις αγγλικές τους ονομασίες Flu και Coronavirus.

Το πρώτο κρούσμα της καταγράφηκε στο Ισραήλ σύμφωνα με σάιτ της χώρας. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μια έγκυος, που ήταν ανεμβολίαστη τόσο για τον κορονοϊό όσο και για τη γρίπη νόσησε με τη συγκεκριμένη... μίξη ασθενειών και βρέθηκε στο νοσοκομείο Μπέιλινσον του Πετάχ Τίκβα.

Τα συμπτώματα της νόσου είναι ήπια και θα της δοθεί άμεσα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Εξετάζοντας την περίπτωση το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ για να καταλήξει αν η μίξη των ιών μπορεί να προκαλέσει σοβαρή νόσηση. Οι γιατροί πάντως πιστεύουν πως περισσότεροι ασθενείς έχουν μολυνθεί με τη συγκεκριμένη μίξη, χωρίς όμως να έχουν διαγνωστεί.

ΠΗΓΗ


4 σχόλια:

Μμ2 είπε...



ΦΛΩΡΟΝΑ, καλά αυτό είναι σίγουρα κλεμμένο αγγλουγκρικό. Κατά τ' άλλα
¨φέρνει¨ και προς το κυοφορούμενον προσεχές κυβερνητικόν σχήμα στην Ελλάδα,
την ΝΟΥΔ-ΚΙΝΛ-(ΠΟΥ)Σ-Τ-Ρ)-Ζ-ΟΝΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Μμ2..σκέτες ΦΛΩΡΟΝΕΣ είναι. Τέτοιο ξεφτιλίκη της επιστήμης , τέτοιο ξεφτιλίκη της ανθρωπότητας δεν έχουμε ξαναδεί.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Είδατε που τελικά όλα καταλήγουν στους πουστηδες,άντε τώρα πείτε με δολοφονικό.
Ακου φλουριά πες λουστρίνι να τελειώνουμε.
Τα ύβρι Δια φέρνουν τη Νεμεση.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αυτο το σχολιο απο κινητο εγινε φλουρονα και αυτο.
Αλλα εγραψα αλλα με εγραψαν.