ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

 

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ 100€ ΚΑΙ:
 
1) ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;;
2) ΟΙ ΡΟΜΑ/ΓΥΦΤΟΙ;;
3) ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ;;
 
Ερώτημα που περιμένει απάντηση...η μήπως τα λαθρομουσλίμια είναι στο απυρόβλητο..και ανέκαθεν όλα γίνονται για τους Έλληνες.
 
Και αν νομίζει κανείς ότι αυτή η απόφαση είναι δική του,  να πούμε ότι πρόσφατα ήρθε από ταξίδι στο διευθυντήριο, αυτές τις εντολές πήρε και απλά τις εκτελεί ως εκτελεστικό όργανο που είναι. Ή μήπως νομίζετε πως θα σταματήσει εδώ, ο πολέμιος του νατιβισμου;;


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα πανε καλά. Ο τυπάκος χωρις πολιτικά αισθητήρια κανει ότι προβλεπει ο μπούσουλας της προπαγανδας και επιβολης, οπως την καταγραφει ο αληστου μνημης Γεωργαλας στο βιβλιο του. Μονο που αυτα βρισκονται στο τελευταιο σταδιο απο οτι φαινεται και δεν του το εχουν πει οι συμβουλάτορες εξ εσπερίας.

Μμ. είπε...



Αφήστε τον ήσυχο τον Γεωργαλά (ανανήψαντα κομμουνιστή και ευαγγελιστή της απριλιανής δικτατορίας) εκεί που αναπαύεται και ειπέτε τα πράγματα με το πραγματικό κομουνιστικό των όνομα. Παιδική χαρά φαντάζει εκείνη η χούντα μπροστά σε τούτα τα αντινατιβιστικά δημοκρατικά αποβράσματα, τους ξενόδουλους ανθέλληνας εκτελεστάς της σατανικής συνταγής Καλλέργι.
Έγραψε ποτέ ο Γεωργαλάς για υποχρεωτική λαθροεγκατάστασι και επιδότησι αυτής ως και αντικατάστασι, ειρηνική οικονομική γενοκτονία, του γηγενούς εθνικού πληθυσμού; Ούτε στα όνειρά του. Λοιπόν ας μην στοχεύομε δονκιχωτικούς ανεμομύλους. Ο εχθρός, ο αισώπειος λέων, τουλάχιστον σήμερα, είναι υπέρ ποτέ και άλλοτε ορατός όπως και τα ίχνη του, η αποπροσανατολιστική επ' αυτού συστημική προπαγάνδα.