ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Κάτσε καλά μόγγολε γιατί θα δεις την ανατολική Θράκη ξανά ελληνική.

 Ah Selânik... Seni bir daha Türk olarak görebilecek miyim? pic.twitter.com/kwwSyssZxW

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λέει ο μόγγολος : "  Αχ Θεσσαλονίκη... Θα σε ξαναδώ τουρκική;;" 

Κάτσε καλά μόγγολε γιατί θα δεις την ανατολική Θράκη ξανά ελληνική.

Αν είμασταν σοβαρό κράτος θα έπρεπε να είχαμε ΗΔΗ τακτοποιήσει όλα αυτά τα μογγολοειδή. Και δεν μιλάω για ανακαταλήψεις στις σκλαβωμένες πατρίδες μας όπως η Κύπρος, η Ιωνία, η ΄'Ιμβρος η Τέναδος..και ανατολικά της Θράκης μέχρι την Κωνσταντινούπολη.

Εγώ αμφιβάλλω εάν οι ανακαταλήψεις είναι το σωστό σχέδιο. Αρχικά απέναντι έχεις μια κοινωνία που είναι διαιρεμένη. Πιστεύω το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βομβαρδίσεις οποιαδήποτε πηγή ενέργειας. Από εκεί και μετά χτυπάς πανεπιστήμια για να ανακόψεις το Τούρκους επιστήμονες και ταυτόχρονα χτυπάς βιομηχανικά εργοστάσια. Θα οδηγηθούν σε εμφύλιο πόλεμο

Αυτό θέλουμε απ' την Τουρκία. Έναν αιματηρό και μακροχρόνιο εμφύλιο μεταξύ τους. Τα υπόλοιπα θα γίνουν σε βάθος χρόνου.

2 σχόλια:

Μμ είπε...



Το ωμολόγησε ακόμα κι αυτός ο κόκκινος μούλος, ο Ζαχαριάδης όστις έβαλε προδοτική πλάτη κι αυτός τότε να χαθή διαλυθή εκείνη η μικρασιατική εκστρατεία: ¨Η Τουρκία δεν ήτο τότε ημιθανής, ήτο κυριολεκτικά νεκρά.¨
Εμείς της εδώσαμε τότε το φιλί της ζωής και την συντηρούμε ακόμα, για την ακρίβεια οι εκ Κρήτης εβραιοτουρκογερμανοτσολιάδες προσκυνημένοι Γεροπετρίτηδες ηγέτες μας όπως και τώρα.

Αλλά πού θα πάει - τον τρώει τον Τούρκο ο γυφτοκώλος του, μας ξυπνά έτσι κι αυτός αμοιβαίως κι εμάς - πού θα πάει;

Έσεται και πάλιν ελληνικόν ήμαρ. και θα το χαρή αυτό, να το θυμάστε, όσο τίποτ' άλλο όλη η ελεύθερη ανθρωπότης. Γιατί μόνο με την Ελλάδα και την αληθεια της οδηγό θα μπορέσει ο πολιτισμός και ο άνθρωπος να έρθει πάλι στα ίσα του.


ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Εχει και ονομα σημαδιακο.
Βεβαια τον αλλο τον Καβαλά τον εχωσε στα υπογεια.
Ουστ παλιογενιτσαροι