ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Η τελική μάχη δεν θα δωθεί στον πραγματικό, αλλά στον ΨΗΦΙΑΚΟ χώρο.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην πόλη Νάσβιλ των ΗΠΑ, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση υποστηρικτών του bitcoin.Το παρόν θα δώσει και ο Τραμπ.
 
Καμία έκπληξη, αφού εδώ και λίγους μήνες έχει αρχίσει να βάζει ψηλά στην προεκλογική ατζέντα το ζήτημα (που φωνάζω εδώ και καιρό) των ψηφιακών νομισμάτων των κεντρικών τραπεζών και δη της FED και το αντίστοιχο CBDC (central bank digital currency).
 
Επιτέλους αρχίζει και γίνεται κατανοητό, πόσο ΒΑΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ είναι το θέμα της σταδιακής κατάργησης των μετρητών με την ταυτόχρονη καθολική καθιέρωση του ψηφιακού νομίσματος και πόσο συνδεδεμένο είναι με το τέλος της παγκοσμιοποίησης όπως την γνωρίζαμε πριν τον Ρωσο Ουκρανικό πόλεμο.
 
Δεν θα αναφερθώ ξανά στο παρασκήνιο και γιατί η καθιέρωση των CBDC’s είναι το colpo grosso αυτής της κάστας πολιτικών όπως είναι ο Μακρόν, ο Τριντό, ο Μητσοτάκης, η Καμάλα Χάρις και όλοι όσοι γαλουχήθηκαν και “ευλογήθηκαν” από το υπερδιευθυντήριο του Νταβός και του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ (WEF).
 
Θα σταθώ στην …μετάλλαξη του Τραμπ σε ότι αφορά στην στάση του για τα κρυπτονομίσματα και φυσικά θα εμπλέξω και τον Ελον Μασκ, που εκτός από φανερός υποστηρικτής και χρηματοδότης του Τραμπ, είναι παράλληλα και ο πιο επιδραστικός (ίσως) άνθρωπος στο οικοσύστημα της κρυπτο οικονομίας.
 
Οι ΗΠΑ με 35 τρις δημόσιο χρέος και την βέβαιη αποδολαριοποιηση από τις περισσότερες χώρες των BRICS+ θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ περισσότερα προβλήματα από όσα φανταζόμαστε...το κακό είναι ότι οι ΗΠΑ διαχρονικά τα προβλήματα τους τα κάνουν εξαγωγή στον υπόλοιπο κόσμο, με προτίμηση στην Ευρώπη.
 
Αν η δρομολογημένη έκδοση κοινού νομίσματος των BRICS εφαρμόσει ως μεθοδολογία την σύνδεση με πραγματικές αξίες της οικονομίας (ενέργεια, commodities, μέταλλα κ.ο.κ), οι ΗΠΑ θα είναι αναγκασμένες ή να ακολουθήσουν με “βαρίδι” τα ήδη τυπωμένα και χωρίς αντίκρυσμα πολλά πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια, ή απλά να σκάσουν οικειοθελώς τη φούσκα για να μπορέσουν να συμμετέχουν από ίδια αφετηρία με τους BRICS σε αυτό που… προφητικά περιέγραψε στο βιβλίο του (κάποιος Σβαμπ δεν τον ξέρετε) ως “THE GREAT RESET”.
 
Είναι βέβαιο πλέον ότι ο Τραμπ διέγνωσε στα κρυπτονομίσματα και στο blockchain τον “πολιτικό” τους ρόλο. Διέγνωσε ή απλά έφαγε πλήρη κατήχηση από τον Μασκ, ότι η “τελική μάχη” δεν θα δοθεί στον πραγματικό, αλλά στον ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΩΡΟ.
 
Στην συνάντηση στο Νάσβιλ με τους “bitcoiners” ίσως να ειπωθούν και πράγματα που πέρα ότι θα εκτινάξουν την τιμή του bitcoin, θα δώσουν και ένα σαφές μήνυμα για το “υπερόπλο” που θα έχει στην φαρέτρα του εφόσον εκλεγεί, απέναντι στους …ορκισμένους εχθρούς του.(δεν το λένε αυτό το όπλο bitcoin. BLOCKCHAIN το λένε και κουράστηκα να παροτρύνω να μάθουν οι ΗΛΙΘΙΟΙ “πολιτικοί” μας τι είναι αυτό το ρημάδι και πόσο αλλάζει την ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ)...
 
Σχετικό ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.fudzilla.com/news/59395-robot-dog-can-turn-off-your-internet

kakos04