ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Από ότι φαίνεται μας ζητάνε να μην στείλουμε LoA για τα f35 για να μην τους φέρουμε σε δύσκολη θέση , να πρέπει να εγκρίνουν και τα όπλα.!!

 Greece signs Letter of Request for 20 F-35 Lightning II fighter jets with  options for another 20 - The Aviation Geek Club
 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σε αυτήν την ανάρτηση ΕΔΩ, διαβάσαμε ότι το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε το πρόγραμμα προμήθειας των ιπτάμενων μπιφτεκιών για την πολεμική αεροπορία......Όμως...θα έρθουν ΔΙΧΩΣ ΟΠΛΑ.!!

Για έναν άγνωστο λόγο η "ελληνική" κυβέρνηση (η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση ο θεός να την κάνει) αποφεύγει να στείλει επίσημο αίτημα προς την αμερικανική κυβέρνηση για όπλα, αποστέλλοντας μια επιστολή LoR για την λήψη της αμερικανικής απάντησης μέσω επίσημης αποστολής προς τη χώρας μας, ευρέως γνωστή ως LoA.

Έχουμε και λέμε. Η Αμερικάνικη πρεσβεία προωθούσε μαζί με LM τις επικίνδυνες LCS. Δεν τους βγήκε αυτό και μετά προώθησαν σάπια μεταχειρισμένα bradley και c130 της κακιάς ώρας. Δεν τους βγαίνουν ούτε αυτά και πάνε να πάρουν τα δις απ' τα f-35, χωρίς όπλα όμως για να μην νιώσουν απειλή οι Τούρκοι. Έτσι έχει η κατάσταση και δεν χρειάζεται κανείς να έχει φίλο με άκρες. 10 άρθρα να διαβάσεις, καταλαβαίνει ο καθένας τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται εις βάρος μας.

Αυτό λέγεται ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ  δια των όπλων και δεν ακούει κανείς....που το φωνάζουμε εδώ και καιρό. Και μην μου πει κανείς : "Μάστορα δεν υπάρχουν λεφτά για όπλα"....Πόροι υπάρχουν. Ακολουθούν εντολές πρεσβείας. Απ' ότι φαίνεται μας ζητάνε να μην τους φέρουμε σε δύσκολη θέση, να πρέπει να εγκρίνουν και τα όπλα. Ψόφο στους γαμομανους. Να τους βρουν όλα τα κακά και κυρίως όχι αυτούς, αλλά τα παιδιά τους


Δεν υπάρχουν σχόλια: