ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ γαμιέστε, γιατί έχετε αφήσει ανεξέλεγκτο τον Μητσοτάκη με την μαφία που έχει για κόμμα, να τρέχει εξοπλιστικά προγράμματα που είναι ανούσια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ γαμιέστε, γιατί έχετε αφήσει ανεξέλεγκτο τον Μητσοτάκη με την μαφία που έχει για κόμμα, να τρέχει εξοπλιστικά προγράμματα που είναι ανούσια. 

Την στιγμή που το ΠΝ καταρρέει μετά από 3.000 χρόνια, επειδή ο Μητσοτάκης επέλεξε να μην πάρει κορβέτες και την 4η fdi το 21 που οι τιμές δεν είχαν επηρεαστεί απ' τον πληθωρισμό, εσείς σφυρίζετε αδιάφορα σαν να μην τρέχει τίποτα. Αντ' αυτού αφήσατε την ξαδέλφη του να σπρώχνει τα ακατάλληλα πλοία LCS εις βάρος των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΠΝ  

Αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο δεν παρακολουθείτε αμυντικά σάιτ και για ποιον λόγο δεν διαβάζετε το τι γράφετε για τα αμυντικά θέματα στα social. Για ποιον λόγο εγκρίνατε τα F35, ένα πρόγραμμα που θα δεσμεύσει πάνω από 3,5 δις απ' τον αμυντικό προϋπολογισμό, για αεροσκάφη που θα έρθουν μετά το 2030;;

Για ποιον λόγο δεν στέκεστε στο πλευρό του ΠΝ ;; Γιατί δεν ασκείτε κριτική, γιατί χάνετε έτσι ψήφους;;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί όσες ψήφους και να χάσουν, τη δουλειά που τους έχουν αναθέσει (διάλυση της χώρας μας) θα την κάνουν είτε ως 1ο-2ο κόμμα παλαιότερα, είτε ως 3ο τώρα.....
Αλλωστε οι περισσότεροι Σημιτάνθρωποι είναι πλέον σε ΝΔ και Συριζα......
Μίλαα με μια καμαριέρα χτες, στα 1100€ μισθό που είχε στην Αθήνα, 48,5€ είναι οι κρατήσεις για "επενδυτάς", "προσκεκλημένους",και "ρεφιουτζής γουέλκαμ"
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους. Και αυτός ο διαλεγμένος κάνει την δουλειά που του έχουν αναθέσει . Οι φήμες λένε ότι σαν κρυπτο είναι διαλεγμένος για να τον φορτωθούμε και αυτόν σύντομα. Κόμματα δεν υπάρχουν τα συστημικα είναι όλα ένα. Κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει.
Όσο για επενδυτές μια 500 έρχεται κάθε βδομάδα στην Κρήτη, ήθελα και να ήξερα οι ακτές της Λιβύης δεν παρακολουθουνται? Με δυνατά σκάφη σε τέσσερις ώρες είναι Γαύδο, ποιος θα σταματήσει ένα τάγμα Τούρκων εκεί.

Kakos04