ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Η Συνθήκη Προστασίας Δυνάμεων (FPCON) για πολλές στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ευρώπη, έχει αυξηθεί από το Bravo στο Charlie.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν θέσει την "Συνθήκη Απειλής (ThreatCon)" γνωστή και ως "Συνθήκη Προστασίας Δύναμης (FPCON) στις βάσεις των ΗΠΑ

Η Συνθήκη Προστασίας Δυνάμεων (FPCON) για πολλές στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Στρατιωτικής Στρατιωτικής Βάσης Στουτγάρδης και της Πολεμικής Αεροπορίας Ramstein στη Γερμανία, καθώς και της αεροπορικής βάσης Aviano στην Ιταλία, έχει αυξηθεί από το Bravo στο Charlie.

FPCON = Συνθήκη Προστασίας Δύναμης:  CHARLIE
Το DoD FPCON αποτελείται από πέντε προοδευτικά επίπεδα αυξανόμενων προστατευτικών μέτρων κατά της τρομοκρατίας. Οι περιστάσεις που ισχύουν και οι σκοποί κάθε προστατευτικής στάσης είναι οι εξής:

FPCON NORMAL:  Ισχύει όταν υπάρχει γενική παγκόσμια απειλή πιθανής τρομοκρατικής δραστηριότητας και δικαιολογεί μια συνήθη στάση ασφαλείας. Τουλάχιστον, ο έλεγχος πρόσβασης θα διενεργείται σε όλες τις εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις του Υπουργείου Άμυνας.

FPCON ALPHA:  Ισχύει όταν υπάρχει αυξημένη γενική απειλή πιθανής τρομοκρατικής δραστηριότητας κατά προσωπικού ή εγκαταστάσεων και η φύση και η έκταση της απειλής είναι απρόβλεπτες. Τα μέτρα ALPHA πρέπει να μπορούν να διατηρηθούν επ' αόριστον.

FPCON BRAVO:  Ισχύει όταν υπάρχει αυξημένη ή πιο προβλέψιμη απειλή τρομοκρατικής δραστηριότητας. Η διατήρηση των μέτρων BRAVO για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να επηρεάσει την επιχειρησιακή ικανότητα και τις στρατιωτικές-πολιτικές σχέσεις με τις τοπικές αρχές.

FPCON CHARLIE:  Ισχύει όταν συμβαίνει ένα περιστατικό ή λαμβάνονται πληροφορίες που υποδεικνύουν κάποια μορφή τρομοκρατικής ενέργειας ή στόχευση κατά προσωπικού ή εγκαταστάσεων. Η παρατεταμένη εφαρμογή των μέτρων CHARLIE μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες και να επηρεάσει τις δραστηριότητες της μονάδας και του προσωπικού της.


FPCON DELTA:  Ισχύει στην άμεση περιοχή όπου σημειώθηκε τρομοκρατική επίθεση ή όταν έχουν ληφθεί πληροφορίες ότι επίκειται τρομοκρατική δράση εναντίον μιας συγκεκριμένης τοποθεσίας ή ατόμου. Αυτό το FPCON συνήθως δηλώνεται ως τοπική συνθήκη. Τα μέτρα FPCON DELTA δεν προορίζονται να διατηρηθούν για παρατεταμένη διάρκεια. 

Η αύξηση της Συνθήκης Απειλής (FPCON) στις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ έχει εξαπλωθεί. Από χθές το βράδυ της Κυριακής, το αυξημένο επίπεδο ισχύει πλέον για Στρατιωτικές Βάσεις στη Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Γαλλία και Πολωνία. Υπάρχει αξιόπιστη πληροφορία όπως λένε οι Αμερικάνοι που επισημαίνει μια επίθεση εναντίον αμερικανικών βάσεων στην Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα περίπου

Περί Συνθήκης FPCON ΕΔΩ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.defence-point.gr/news/efta-doryforoi-gia-tin-ellada-ypografes-me-tin-open-cosmos

Νέοι δορυφόροι παρατήρησης μας για το κτηματολόγιο - την θαλάσσια ρύπανση -και την αύξηση της γεωργικής αποδοτικότητας (με πολύ νερό ποτίζουμε και τώρα θα μας κυνηγάνε ). Πάντα με ΑΙ και internet of things . Για το πεντάγωνο και real time παρατήρηση Τουρκίας και σύνορα με Αλβανία - Σκόπια - Βουλγαρία θα κάνουμε τίποτα να μην περνάνε ορδές και ναρκωτικά (μόνο οι Αλβανοί έχουν κάνει αποψίλωση του Σιδερίτη στα βουνά μας στα κοινά σύνορα για να μην πω κατεχόμενες βουνοκορφές ) ή μόνο στα φορομπηχτικά δουλεύουμε .
Για την πυρόσβεση τίποτα και την πρόληψη δεν έχουμε άραγε , αν και αφήνουν έξω λάθρο που πριν 15 μέρες είχε ξανακάνει εμπρησμούς και αντί να πάει summer camp στην Μακρόνησο να ετοιμάζει καλύβα για τον χειμώνα ανάβει ξανά φωτιές . Τι να πούμε

κακοσ04

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Καλημέρα !

Πολλά λένε οι Βεσπουκιοι Αμερικανοί

Bespoke= φτιαγμένο κατά παραγγελία / custom made)🤣

Τελευταία όμως εκ των πραγμάτων νομίζω ότι συμβαίνει αυτό ….

https://www.sapsalis.gr/asteio/5128745568436224

…ΝΤΠ κάπου εκεί κοντά είμαστε διότι η G I JANE & G I JOE έγιναν αντίστοιχα ΓΤΠ Κα-Μαλλα και Μπιντες Τζον .

Μέχρι και το αυτοκρατορικό τους combat-Ego ο Ράμπο παραγγελία ήταν - Έλληνα είχε σκηνοθέτη / αρχηγό στα καλύτερα (Κοσμάτος στο 2 -Φωκας στο 3)

ΧαραΛαμπο μάλλον να τον μετονομάσουν στην ΛΟΑΤΚΙ εποχή τους τώρα .

Κάποτε ο κόσμος χαιρετούσε με σεβασμό τον οποίον Λεβέντη.
Τώρα η κάθε επετειοκαυλος Λουλλου «απαιτεί» σεβασμο στις πλατείες λες και ο κωλος είναι η νέα Λεοντή .

Για να δούμε….

Πληρης φόρτου εδώ - Βαβέλ Αριέλ Αζαζζελ Φελλαχοι Πενταποταμιοι Γαζηδες Καδηδες & Σφηκια (WASP)

Μέχρι και Ζελέδες ήρθαν έστω και εάν έχει ζέστη

Μικρές Ολλανδέζες και Πολωνέζα Σάλτσα

Όλη η ΕΥΡΩΠΗ ΤΥΦΛΗ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ

Σε αναμονή

ΥΓ- τα λοιπά δυτικά κινούμενα σχέδια στο ίδιο μήκος συνεχίζουν να παιζουν τον αυλο του άυλου αφεντικού τους