ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Δεδομένης της τουρκικής απειλής, αυτό πόσο απέχει από προδοσία;;



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτά τα "κενά στην άμυνα" της χώρας όπως του ξέφυγε του Φοινικοβαβυλώνιου αρχιερέα του Τυφώνα δεν είναι παρά η αποστρατικοποίηση της χώρας για την οποία έχει ήδη συμφωνήσει. Για το θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών από το 20 τα λέγαμε ΕΔΩ,  και ΕΔΩ.

Εarly warning ΕΔΩ , ΕΔΩΕΔΩ 

Σύμφωνα με τον  ε.α Στρατηγό Κατσίκα ..."Ώστε έχουν δημιουργηθεί κενά στις αμυντικές μας ικανότητες εξαιτίας βοήθειας στην Ουκρανία, κατά τα λεγόμενα Μητσοτάκη. Δεδομένης της τουρκικής απειλής, αυτό πόσο απέχει από προδοσία;;

Αν γνωρίζατε για πόσες μέρες αγώνα(πολέμου) διαρκούσαν τα αποθέματα μας σε βλήματα 155 χιλ, stinger και φορητά αντιαρματικά, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε αφειδώς στην Ουκρανία χωρίς καν να ενημερωθούν οι επιχειρησιακοί διοικητές(!), κάποιοι από εσάς ίσως δεν κοιμόταν τα βράδια. Και μιλάω για πυρομαχικά . Όσο για τα BMP1 ναι άφησαν κενά στην άμυνα δυο νήσων που δεν έχουν καλυφθεί επαρκώς."

Ναι γίνεται και χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι επιχειρησιακοί διοικητές. Όσο πιο τρελό το κάνεις τόσο λιγότερο θα το πιστεύουν. Είναι ένας κανόνας ειδικών επιχειρήσεων.


Κάπως έτσι ξεκίνησε και η κυπριακή τραγωδία...αλλά ΔΕΝ τους νοιάζει να ξέρετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: