ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Η τιμή του χρυσού εκτοξεύτηκε ξαφνικά.

 Η άνοδος της τιμής του χρυσού ήρθε για να μείνει 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η τιμή του χρυσού εκτοξεύτηκε ξαφνικά, και έψαξα να δω γιατί έγινε . Αυτό που ανακάλυψα δεν είναι καλό..

Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ιαπωνίας που δημοσιεύθηκαν την Τρίτη υποδηλώνουν ότι το Τόκιο δαπάνησε 2,14 τρισεκατομμύρια γιεν (13,5 δισεκατομμύρια δολάρια) για παρέμβαση στην αξία του γεν από την Παρασκευή της περασμένης εβδομάδας. Σε συνδυασμό με το ποσό που εκδόθηκε την Πέμπτη, η Ιαπωνία έλαβε σχεδόν 6 τρισεκατομμύρια * γιεν μέσω παρεμβάσεων την περασμένη εβδομάδα .

Αυτό το ποσό είναι 37.851.300.000,00 σε $. Για να πάρουν αυτά τα χρήματα, έπρεπε να πουλήσουν αμερικανικά ομόλογα. Σε ποιον όμως;; Κανείς δεν το λέει αυτό. Η Fed μάλλον τα αγόρασε πίσω!

Ακόμη χειρότερα, για να διατηρήσει την τιμή των αμερικανικών ομολόγων σε υψηλά επίπεδα, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έπρεπε να αυξήσει τα επιτόκια. Αυτό προκάλεσε ραγδαία αύξηση του χρέους των ΗΠΑ. Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα βρίσκεται στο τέλος του. Το μόνο ερώτημα είναι πότε θα γίνει αυτό;;  Και αυτό εξαρτάται από το πόσο καιρό (((αυτοί))) μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι.

Η τιμή του χρυσού αυξάνεται γιατί ο κόσμος σύντομα θα πληγεί από κατάρρευση νομίσματων. Μια πηγή μου είπε ότι ΔΕΝ είναι σίγουροι αν θα προλάβουν να πάνε καν στις εκλογές του Νοεμβρίου!!!!!!Απλώς δεν μπορεί να αποφευχθεί πια. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα αντιμετωπίσουν οικονομική καταστροφή.

Αυτός είναι ο λόγος που η τιμή του χρυσού αυξάνεται ξαφνικά. Οι επενδυτές επενδύουν τεράστια ποσά σε χρυσό για να προστατευτούν.

* Σχετικά με την Ιαπωνία ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: