ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Στόχος μας είναι η μείωση των εργάσιμων ωρών,χωρίς μείωση αποδοχών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είμαι πλέον απολύτως πεισμένος ότι στο μέλλον το Νέο "Κοινωνικό Συμβόλαιο" (προς αντικατάσταση του άτυπου του 74/81, που έληξε με το τέλος της παγκοσμιοποίησης) ότι θα περιλαμβάνει και τον στόχο της μείωσης των εργάσιμων ωρών έως και στο μισό χωρίς μειώσεις αποδοχών.

Και την χρηματοδότηση αυτής της μεταρρύθμιση ενδογενώς, με την δίκαιη αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων εδώ πιο κάτω.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λες το θέμα είναι να γίνει αν αφήσουν να βγουν και ο ελεύθερος χρόνος να πάει και σε επιμορφώσεις για βελτίωση του πνεύματος , και να χρηματοδοτήσει ενδογενώς μετά τεχνολογίες αυτοματισμού και ρομπότ για να μας μείνει μόνιμα στο διηνεκές η 3μερη εργασία . Το άλλο μεγάλο θέμα είναι η διάλυση των καρτέλ και ο εξορθολογισμός να μην υπάρχουν θέσεις σφραγιδούχων είτε δημοσίων είτε ιδιωτικών (βλέπε βεβαιώσεις για πάσα νόσο και πάσα μαλακία του δημοσίου και από ιδιωτικούς φορείς επί παντός επιστητού) .
Άλλα δεν μας θέλουν με ελεύθερο χρόνο .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Άλλα δεν μας θέλουν με ελεύθερο χρόνο ."

Πολύ σωστά φίλε Κακέ....αυτό ακριβώς, διότι σου λένε τα καθάρματα...αν έχουμε ελεύθερο χρόνο τότε θα ψάχνουμε να μάθουμε για πολλά πολλά πράγματα . Και αυτοί μας θέλουν αμόρφωτους και ΔΟΥΛΟΥΣ.