ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Μεγάλο μέρος των "ελλήνων" πολιτικών και του συστήματος εξουσίας ελέγχονται από την Τουρκία.

 Εικόνα 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μεγάλο μέρος των "ελλήνων" πολιτικών και του συστήματος εξουσίας ελέγχονται από την Τουρκία.

Αυτό εδώ το έκτρωμα εξ Αμερικής που ακόμα στέκεται στα χοντρά του πόδια είναι το δεύτερο ποιο επικίνδυνο πρόσωπο για τα εθνικά ζητήματα στην Ελλάδα. Είναι υπεύθυνη για Αλβανία, Σκόπια και Τουρκία. Το πρώτο πιο επικίνδυνο είναι ο Μητσοτάκης και πρέπει να πέσει.

Αυτή η βουβάλα είναι γνωστή  για τον σκιώδη ρόλο της στον ελληνικό κατευνασμό της Τουρκίας αλλά και για τη στενή της σχέση με τον Πρωθυπουργό. Αλλά και οι Στρατηγοί και οι Αξιωματικοί ΔΕΝ ντρέπονται να μην αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί για την εθνική προδοσία που έγινε στην Κάσο;;

Αλλά και αυτές οι τελειωμένες πουτάνες οι οπαδοί και ψηφοφόροι της Ν.Δειμιοκρατίας δεν ντρέπονται και προσπαθούν να κρύψουν το τι έγινε;; Δεν πάτε ρε να πάρετε κανά τσιμπουκι από κανέναν πακιστανό και να το κλείσετε το βρωμόστομα σας. Το λεγόμενο τουρκολιβυκό με το οποίο αποκτήσανε ερείσματα οι μόγγολοι γύρω από την Κάσο επί ΝΔ υπογράφτηκε. ΤΟ ΓΚΡΙΖΆΡΙΣΜΑ και η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ γύρω από την Κάσο πριν λίγες μέρες ενώ μας λέγατε περί της λεγόμενης ελληνοτουρκικής προσέγγισης και "φιλίας" επί ΝΔ έγινε ρε τσογλάνια.!!!

Και κάθεστε ρε γαμημένα χυσοδοχεία και απειλείται ΕΛΛΗΝΕΣ που βγήκαν και είπαν τα πράγματα με το όνομα τους όπως ο Καθηγητής κ.Γρίβας;; Καρκίνο ρε σε ότι αγαπάτε μπάσταρδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: