ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Αχ αφγανογεωργιανό κάθαρμα κρεμασμένος από κανέναν φανοστάτη του Ταξίμ θα βρεθείς καμιά μέρα...

 #Ερντογάν είπε: όπως μπήκαμε στο Καραμπάχ, όπως μπήκαμε στη Λιβύη έτσι θα μπούμε στο Ισραήλ!!!!
Δηλαδή παραδέχεται ότι η Τουρκία έκανε εισβολή στο Καραμπάχ και στη Λιβύη. pic.twitter.com/S91E14GZCf

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Ερντογάν, σύμφωνα με το τουρκικό μέσο haberler.com, αναφέρθηκε ότι είπε: «Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί ώστε το Ισραήλ να μην μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα στην Παλαιστίνη. Όπως ακριβώς μπήκαμε στο Καραμπάχ και στη Λιβύη, το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτούς. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας εμποδίζει να το κάνουμε. Απλά πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί για να κάνουμε αυτά τα βήματα».

Ηλίθιος δεν είναι και ξέρει πολύ καλά ότι το Ισραήλ δεν είναι ούτε Αρμενία , αλλά ούτε και Λιβύη. Άρα έχει από πίσω του άλλους ποιο δυνατούς παίκτες που τον κατευθύνουν, και για αυτό πήραν τα μυαλά του αέρα. 

Η απάντηση που πήρε όμως από τον  ΥΠΕΞ του Ισραήλ είναι: "Ο Ερντογάν ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσεΐν και απειλεί να επιτεθεί στο Ισραήλ. Απλά αφήστε τον να θυμηθεί τι συνέβη εκεί και πώς τελείωσε".

Αχ αφγανογεωργιανό κάθαρμα κρεμασμένος από κανέναν φανοστάτη του Ταξίμ θα βρεθείς καμιά μέρα...  Με όλο τον Τουρκικό στρατό στο Βόρειο Ιράκ, με την αεροπορία σου χωρίς εξαρτήματα και δυνατότητα να την χρησιμοποιήσεις, οι τσογλανοπαρέα των Αθηνών  υποχώρησε  στην απαίτηση σου να φύγουμε από την Κάσο διότι εκεί είναι η Τουρκική ΑΟΖ.!!! Να προσέχεις διότι ο "καιρός" αλλάζει....,

Να τον προσέχεις τον καιρό
γιατί θα φέρει γρύπες...
Κι μόνη σου αντιβίωση
θα είναι να παίρνεις πίπες...

https://pbs.twimg.com/media/GTmcaUJXEAAQ2yB?format=jpg&name=medium

Δεν υπάρχουν σχόλια: