ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Η μαφία 2.0 πρέπει να πέσει το συντομότερο δυνατόν. Λειτουργούν σαν καρκινικοί όγκοι μέσα στο έθνος μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Tο 2028 θα έχουμε 230 νέους ανθυπολοχαγούς λιγότερους για να καλύψουν τις ανάγκες του Στρατού (και μερικές εκατοντάδες ακόμα σε έλλειψη για τα υπόλοιπα όπλα) ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΑΜΕΩΣ.
 
Να δεις που τώρα θα αρχίσουν να δίνουν και φτυχια του WestPoint από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ...
 
Η μαφία 2.0 πρέπει να πέσει το συντομότερο δυνατόν. Λειτουργούν σαν καρκινικοί όγκοι μέσα στο έθνος μας. Μπορούν αυτά τα τομάρια που ευθύνονται για αυτό να πάνε στο γεροδιάολο;;Θα ήθελα οι κατάρες μου να πιάνουν τόπο και να μην ησυχάζουν ούτε στο τάφο τους. Έχουμε διάλυση του "ελληνικού" κράτους σε όλα τα επίπεδα.
 
https://pbs.twimg.com/media/GTbQO5oXAAAkSUu?format=jpg&name=small 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ή πολύ απλά οι Έλληνες να κατάλαβαν ότι ο στρατός-φρουρός της νοτιοανατολικής πτέρυγας δεν έχει καμιά σχέση με εθνικό στρατό. Είναι σαν τους πολιτικούς, τους δικαστές, τους δημοσιογράφους, τους γιατρούς, τους παπάδες: σερβιέτες κάποιας στοάς, κάποιου Κούλη, κάποιας πρεσβείας. Ή το κράτος σας θα αφανιστεί από την ιστορία, ή ο Ελληνισμός. Προτιμώ το πρώτο...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ή το κράτος σας θα αφανιστεί από την ιστορία, ή ο Ελληνισμός. Προτιμώ το πρώτο... "

Το κράτος δεν μπορεί να υπάρχει δίχως το έθνος. Αντίθετα το έθνος μπορεί να υπάρχει και δίχως κράτος. Εσύ από ποιο κράτος είσαι;;

Να εύχεσαι να υπάρχει ο Ελληνισμός διότι....είναι γεγονός ότι η δύο μεγάλες δυνάμεις που ελέγχουν τον πλανήτη έχουν επιλέξει σαν χώρο τον γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών τους σχεδίων, και γενικός σαν χώρο συγκρούσεως την Βαλκανική και ιδιαιτέρως την περιοχή που γεωγραφικώς τουλάχιστον ονομάζεται ακόμα Ελλάς.

Ανάμεσα σε αυτήν την δίνη εμπλέκεται και η Τουρκία, που προσπαθεί ηλιθίως να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση. Μια καταστροφή της σημερινής Ελλάς, θα σημάνει γενική καταστροφή στο τρίγωνο των Βαλκανίων, Αρμενίας, και Σικελίας.

Αυτό κάποιοι δεν μπορούν να το κατανοήσουν...ότι εάν καταστραφεί η Ελλάς και ο Ελληνισμός αυτομάτως θα έρθει γενική καταστροφή σε ΟΛΗ την περιοχή της Βαλκανικής και της Μεσογείου. Είμαστε ο καταλύτης και η θρυαλλίδα γεωπολιτικών ανακατατάξεων.