ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Κύριοι να κόψετε τα κεφάλια σας να βρείτε χρήματα για το ΠΝ, όπως βρίσκετε για να στέλνετε στην Ουκρανία.

 Συναντήθηκα σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη @Pierrakakis, με τον οποίο συζητήσαμε για θέματα εκπαίδευσης στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές… pic.twitter.com/9birumkvYv

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Συναντήθηκαν οι δύο άμπαλοι, ενώ τώρα ο Δένδιας θα έπρεπε να τρέχει για νέα πλοία. Δεν θα ξεχάσουμε την στάση σας απέναντι στο Π.Ν. Κύριοι να κόψετε τα κεφάλια σας να βρείτε χρήματα για το ΠΝ, όπως βρίσκετε για να στέλνετε στην Ουκρανία.

Νικολάκη...Θέλουμε δυνατό ΠΝ με βλέψεις στην Ανατολική Μεσόγειο για εξορύξεις, κάλυψη του Αιγαίου και Κύπρου. MMSC, LCS upgunned ή as is where is, μουσειακά Tico και φρεγάτες νέα γενεάς (5ης) FFG μετά το 2032 και ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2040+ μην διανοηθείτε καν διότι θα πέσουνε "κεφάλια".

Θέλουμε ανάπτυξη ναυπηγικής βιομηχανίας με όχημα τις νέες ναυπηγήσεις για το ΠΝ. Και όχι απόκτηση υπέργηρων περιπολικών τύπου Island, προσπάθεια αγοράς LCS από το παράθυρο, το ΠΝ δεν γίνεται να πορευθεί μόνο με καινούργια, ποτέ δεν το έκανε-ποτέ δεν θα το αφήσουμε να το κάνει.

Αυτά αναπαράγουν κάποιοι ως σχεδιασμό/ορθές λύσεις. Κυβερνητικοί, cluster μαϊντανών και διάφοροι αναλυτές για κάποιο περίεργο λόγο ακολουθούν την ίδια γραμμή. Κατά τα άλλα προσπαθούν να σώσουν την κοινή γνώμη από τους ρωσό/γαλλό ψεκ και τα fake news. Ζουν σε παράλληλη πραγματικότητα.

Στρατηγικός στόχος είναι η ισχύς του Π.Ν το οποίο σήκωσε στους ώμους του το κύριο βάρος στην κρίση του 2020. Στην επόμενη γύρω στο 2028 και μετά αριθμητικά δεν θα μπορεί οπότε δε θα έχεις κρίση αλλά διαπραγμάτευση από πολύ πιο αδύναμη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: