ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

H ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ (Ή τι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Τραμπ/Μusk να στηρίξουν τώρα τα "κρυπτονομίσματα")
 
Φαίνεται ότι πίσω από όλη αυτήν την "νομισματική μεταρρύθμιση" αλά USA (που ξεκίνησε με τις αποφάσεις των G7 στην Κορνουάλη το 21, το Ουκρανικό και τις Ρωσικές κυρώσεις, και τώρα τον Mr X και τον Τραμπ που στηρίζουν τα "κρυπτονομίσματα"), κρύβεται ένα σχέδιο ιδιωτικοποίησης της FED, που το κινεί η πανίσχυρη Blackrock ( το super fund μσ τα 11τρισ assets).
 
Το ψηφιακό δολάριο που μεθοδεύει η Blackrock (ως CBDC-Central Bank Digital Coin με Central Bank την ίδια!), θέλει αυτό να αντικρίζεται με την αξία των μετοχών των εταιριών που ελέγχει (ανάμεσα τους και οι εταιρίες του κ. Tesla).
 
Το bitcoin και όλα τα άλλα παρεμφερή σε αυτή την μετάλλαξη του νεοφιλελευθερισμού ver1.0 στην ver2.0 του είναι οι ...λαγοί. Και της τεχνολογίας blockchain που απαιτούν όλα τα digital assets για να κινηθούν με τις προδιαγραφές που έθεσε το ΔΝΤ το 23 (με σοβαρό ρόλο και στην ΑΙ) και για το κανονιστικό πλαίσιο κυκλοφορίας τους.
 
✔️Έτσι το ευρώ τίθεται έτσι εκτός μάχης, με την ΕΕ να έχει μόνο τον Κανονισμό MICA για να αμυνθεί.Το σκάσιμο της φούσκας των παρατραπεζικών υποπροϊόντων των δανείων (που παράγουν το χρήμα από το 71 και μετά) που μοιραία ακολουθεί, εκτός από το ευρώ καταστρέφει και το R5, το αντιδολάριο που ετοιμάζουν οι χώρες των BRICS. Το συνθετικό αυτό νόμισμα θα αντικρίζεται από commodities (την χρηματιστηριακή αξία των αποθεμάτων τους σε πετρέλαιο, στάρι κλπ) και τα fiat (δηλαδή παραγόμενα από δάνεια) εθνικά τους νομίσματα. 
 
Θεωρητικά: check mat του θείου Σαμ.
Στην πράξη: Μπάχαλο! Κούγκι! 
 
Κοινώς: Global Reset της WEF από τους δήθεν "αντισυστημικους"  γύρω από τον Τραμπ.
 
Τεκμηρίωση 1 ΕΔΩ.
 
Τεκμηρίωση 2  ΕΔΩ.
 
Τεκμηρίωση 3  ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για τις παραπομπές να δούμε πίσω από την κουρτίνα και εμείς .
Ο Satoshi Nakamoto μάλλον ήταν δημιουργία της NSA από την αρχή .

kakos04