ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Όλα πάνω του τα παίρνει ο Κυριάκαρος, εκτός από τις εκάστοτε ευθύνες.

 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλως περιέργως ο ηθοποιός δεν μπαίνει ποτέ στο κάδρο σε κανένα άρθρο τους. Γενικόλογα και αναφορές σε ΥΠΕΘΑ, γενική κυβέρνηση και πάει λέγοντας. Στην πραγματικότητα είναι ο νούμερο ένα υπεύθυνος για το κατάντημα του στόλου, παριστάνοντας τον πρωθυπουργό εδώ και πέντε χρόνια.

Όλα πάνω του τα παίρνει ο Κυριάκαρος, εκτός από τις εκάστοτε ευθύνες. Κατά τα άλλα έχουμε πάλι το αφήγημα του μικρού ΠΝ που θα γίνει πραγματικότητα, ενώ ο "άριστος" δεν έχει δώσει καν χρηματοδότηση. Το 2021 χάθηκε η ευκαιρία της υπογραφής 4 FDI+ 4 GW με 6δις, γιατί κάποιοι  προσπάθησαν να βολέψουν εγχώριους "επιχειρηματίες" και να επιβάλλουν τα σαπάκια της LM στο ΠΝ.

Διότι το βόλεμα ημέτερων είναι σημαντικότερο της ναυτικής ισχύος. Τουλάχιστον πήραμε F35. Αυτό θα λένε τα χαζοχαρούμενα γαλάζια παιδιά ενώ παράλληλα θα βαφτίζουν τον κόσμο ως γαλλοψεκασμένο.

Υ.Γ Στην φώτο βλέπουμε τον Κυριάκαρο να κρατάει την σημαία. Θα μείνουμε με την απορία αν θα μπορεί να την κρατήσει χωρίς να μπερδευτεί ή να του πέσει. Μάλλον όμως θα σταυρώσει τα χέρια όπως τον έχουν μάθει....και θα χάσουμε τη σημαία ......😂🤣

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε δε μπα να κόψουν το λαιμό τους... Τι έχει προσφέρει το ΜΝ καπέλο στην πατρίδα; Πέρα απ' τον Αβέρωφ, 3-4 υποβρύχιους στην Αδριατική, τον Χανδρινό στη Πάφο και τον Σαλιάρη. Κατά τ' άλλα, κουβαλούσε τους γύπες των Αθηνών με τον ελληνικό χρυσό στην Αλεξάνδρεια. Α, μη ξεχάσω και τους "δημοκρατικούς αγώνες" του στην Αλεξάνδρεια (αφού ξεφορτώθηκε ο χρυσός) και στην ιταλική ριβιέρα. Αρκετές τσούλες πληρώνουμε με τον πλούτο των παιδιών μας...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

29 Ιουλίου 2024 στις 9:34 π.μ.

Ε τότενες να το κλείσουμε το μαγαζάκι που λέγεται ακόμα Ελλάς για να μην χάνουνε λεφτά οι βουτυρομπεμπεδες σας. Μετά δίχως πατρίδα να δω τι θα τον κάνουνε τον πλούτο....σαν τους Παλαιστίνιους θα καταντήσουνε.

Τα έθνη που θέλουν να έχουν μέλλον, φροντίζουν να κάνουν τα πάντα για αυτό. Εδικά αν θέλουν να έχουν μέλλον τα παιδιά του.Παράδειγμα τόσο η Ρωσία, αλλά και οι Η.Π.Α. και η Τουρκία έχουν φτιάξει και δημιουργήσει ομάδες μισθοφόρων, που αντικαθιστούν τους εθνικούς στρατούς. Διότι οι εθνικοί στρατοί θα διαδραματίζουν ολοένα και λιγότερο ρόλο εκ μέρους του κράτους.

Ζητούνται ανώνυμοι Έλληνες ευπατρίδες για να γίνουν χορηγοί αυτού του ιδιωτικού μισθοφορικού στρατού, που θα μάχεται για τα ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, μια και τον Ε.Σ τον έχουν καταντήσει υπηρετικό προσωπικό των λαθροεισβολέων.!

Ανώνυμος είπε...

Πατρίδα ΔΕΝ έχουμε. Όπως το 'χε γράψει ο Μακρυγιάννης: Δεν είχαμε λόγο "στο βιος μας, στη ζωή μας, στην τιμή μας" (δεν ήξερε περί εγκαλιτέ, φρατενιτέ, πουστρέ και άλλα μασονικά εμπριμέ). Με ΑΑΔΕ και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δεν έχουμε λόγο στο βιος μας. Με τα φονικά εμβόλια δεν έχουμε λόγο στη ζωή μας. Μένει να μπουκάρουν στα σπίτια μας και να αρπάζουν τα παιδιά μας. Αλλά δεν ανησυχώ, θα 'ρθει κι αυτό. Συμβαίνει ήδη εις την "πολιτισμένην δύσην". Προς το παρόν περιφέρονται μόνο στις παιδικές χαρές οι κολλητοί της βουλής της πατρίδας ΣΟΥ (στη γειτονιά μου, μισή ντουζίνα παρ' ολίγο αρπαγών κι ένα ανιψάκι μου έχει βιασθεί, ένας "βουτυρομπεμπές").
Παλαιστίνη θα γίνουμε σε μία, το πολύ δύο, γενιές. Είμαστε ήδη Μελβούρνη...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πατρίδα ΔΕΝ έχουμε. "

Και τι νομίζεις ότι η πατρίδα;; Τα βουνά και οι κάμποι;; Η μήπως τα ακρογιάλια, τα σπίτια και το βιός μας;; Την πατρίδα την κουβαλάμε ΜΕΣΑ ΜΑΣ. Χωρίς εμάς δεν υπάρχει πατρίδα.