ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Κάποτε θα πρέπει να λογοδοτήσουν δημόσια ΟΛΟΙ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάποτε θα πρέπει να λογοδοτήσουν δημόσια ΟΛΟΙ όσοι ευθύνονται δια της ψήφου τους για την παρουσία αυτού του κυριούλη και για την δεύτερη θητεία του στο τιμόνι του ως ο ουσιαστικός κυβερνήτη της χώρας, και μάλιστα υπεράνω των νόμων και με δικαστική ασυλία
.
Με τις νεοφιλελέ αρλούμπες της Διανεοσις σαν "συνταγές" take it or leave it και με την εξωτερική πολιτική των Σημητικων του ΕΛΙΑΜΕΠ να τους στρώνει τον δρόμο για ξεπουλήματα, με τα οποία πορευεται, θα χρειαστούν όχι 40 αλλά ίσως 80 χρόνια.
 
ΤΙ λέει σε απλά ελληνικά: ΕΔΩ....40 χρόνια ακόμα λιτότητα με μνημόνια εσωτερικού και μηδέν έσοδα από την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του τόπου. Όλα τζάμπα σε ημέτερους!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμευση περιουσίας και αντί για λογοδοσία λιθοβολισμός καλύτερα...
Και όπως λέει και ο κάζεν από τις Στέητς
shoot first and ask questions later
hotelieref

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , το τσουτσέκι αυτό έχει άνοια ποιοι έχουν την ευθύνη και καμία πρόταση όσον αφορά επί της ουσίας την παραγωγή και την ανάπτυξη . Μηδέν προτάσεις στην εκβιομηχάνιση των πάντων και χρήση νέων τεχνολογιών . Καμιά αναφορά στην εξέλιξη των αυτοματισμών και πως θα μειώσει τον εργασιακό χρόνο . Αντίθετα ζητά εργασία τύπου χειροκίνητης γαλέρας και απορεί που δεν παρουσιάζονται οι δούλοι αυτοβούλως . Καμία πρόταση για self service τουριστών σε ξενοδοχεία και εστιατόρια να μειωθούν οι ανάγκες δουλικού προσωπικού ή έκπτωση άμα παραδίδουν το δωμάτιο σε ανθρωπινή κατάσταση φεύγοντας για λιγότερη ταλαιπωρία στις καμαριέρες . Για τη λειψυδρία και την αφαλάτωση θα πει κάτι που όλα τα νησιά έχουν πρόβλημα . Μια μελέτη του κόστους ανά κεφάλι μετάβασης στα νησιά να μην θέλουν 4 άτομα με αυτοκίνητο Αθήνα - Ρόδο 1000 ευρώ υπάρχει καμιά πρόταση εκτός την μετάβαση με windsurfing ? Για την μην διασύνδεση αεροπορικά και ακτοπλοϊκά της επαρχίας μεταξύ της χωρίς επίσκεψη στη Αθήνα θα πει κάτι και το ίδιο για τα αεροπορικά υποχρεωτικά μέσω Ελευθέριος Βενιζέλος για τις πτήσεις ανά την Ελλάδα να εισπράττουν οι Καναδοί ? Μιλούσα με την κουμπάρα μου στην Ιθάκη και μου έλεγε ότι έκοψαν το πλοίο Ιθάκη - Κεφαλλονιά - Πάτρα που τους βόλευε για γιατρούς - ψώνια χωρίς μεγάλο κόστος στην Πάτρα αυθημερόν (πως θα κάτσει ο άλλος στα μικρά νησιά χωρίς τα βασικά) . Η για φίλο στην Μήλο που τον έστειλαν και αυτόν λύκειο Αθήνα για έχει καλύτερη μόρφωση και απόδοση στις πανελλήνιες τότε όπως και πολλούς Μηλιούς .
Το μόνο που πρεσβεύει και προτείνει είναι επιστροφή στα Τυφώνια κάτεργα που λες . Άμα έχει βγάλει αυτός κανονικά σχολή οικονομικών και όχι από το παράθυρο εγώ είμαι αστροναύτης .
Θα τα ξεπουλήσουν όλα στην Τέρνα και εμείς πάλι θα χρωστάμε όπως λες , σαν τον άλλο τον Βωβό που αποδήμησε που του άνηκαν τα μισά βόρεια προάστια και κατάφερε να φαλιρίσει μόνος του .
Πελάτης που περνάει από το μαγαζί έχει ξεκινήσει επιχείρηση που περνάει από σπίτια -βίλες τα σκανάρει 3d+ βίντεο για τα μεσιτικά και στο μέλλον και για τουρίστες και πας στο μεσιτικο με 3d γυαλιά και κάνεις κανονική περιήγηση και της εικόνας και της θέας του εξωτερικού χώρου & εσωτερικού ή με link σε ξένους στην χώρα τους αν έχουν ένα meta quest 3 κτλ . Αυτά τα παιδιά δεν πρέπει να υποστηριχθούν ? Τι δυνατότητες θα είχαν τα ξενοδοχεία μας να βλέπει ο καθένας μας τι δωμάτιο κλείνει ή αν τα έπιπλα σου χωράνε στο επόμενο σπίτι μέσω vr .

Και να μην ξεχάσω για τον κουρασμένο της εικόνας , έκανα μια βόλτα για να δω κανένα καλό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε αντιπροσωπείες , 11% επιτόκιο βρε νούμερα μέσω τραπέζης ? στην μαφία είναι λιγότερα .

kakos04

Μμ2 . είπε...


Εκτέλεσις άμεσος σε αναπηρική καρέκλα!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω :

O «υπουργός Γεωργιάδης χρησιμοποίησε τη σκανδαλώδη φράση “μπορούμε να έρθουμε στην Άγκυρα ξαφνικά ένα βράδυ με F-35” και γελώ με τους λεβεντομαλάκες της εξουσίας.
1.Πρώτον δεν έχουμε f-35 ανόητε καραγκιοζάκο θα πάρουμε επειδή μας ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ και όχι γιατί είναι σωστό για μας.
2.Για να ρίξουν ότι είναι να ρίξουν, οποιαδήποτε αεροσκάφη, ότι είναι να ρίξουν στον εχθρό, θα πρέπει να έχουν τα ανάλογα όπλα και εμείς έχουμε παράδοση να τα αγοράζουμε όλα ΣΚΕΤΑ ΓΥΜΝΑ.
3.Αυτές τις κουβέντες άσε να τις ξεστομίζουν όσοι δίνουν καθημερινή μάχη στα ουράνια της χώρας ή στην στεριά εσείς είσαστε οι πρώτοι που θα φύγετε επειδή ο φιλοτομαρισμός είναι το δικό σας πραγματικό φύλλο,και η προδοσία καθημερινή δράση σας.

Άσε που πιστεύω πως όλο αυτό είναι στημένη διαφήμιση για να δείξει πόσο δυνατά είναι τα f-35
άντε στο γερο διάολο αλήτες.



Ανώνυμος είπε...

@Kakos04
Σύντεκνε πάρε ένα χάπι για την πίεση, και ρίξε μιά ματιά στο παρακάτω........


https://www.newsbreak.gr/politiki/657412/irakleio-stin-timi-misoy-karavioy-poylithike-ena-limani-2/

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα 7:28 , ναι το λέμε και εδώ για το ξεπούλημα του λιμανιού , μαζί με το άλλο που έπεται της πρώην Αμερικάνικης βάσης Γουρνών που είναι το μεγαλύτερο καθαρό - άκτιστο οικόπεδο στην ΝΑ Ευρώπη , και το νέο αεροδρόμιο που θα είναι απλησίαστο σε εμάς + τα διόδια στον ΒΟΑΚ που ετοιμάζει η ΤΕΡΝΑ . Από προδότες και τζιτζιφιόγκους παράγοντες έχουμε γεμίσει και εδώ. Το λιμάνι και μάλιστα στον Grimaldi έπρεπε να έχει χτυπήσει καμπανάκια . Αλλά που όλοι τρέχουμε για τα προς το ζην.
Των Χανίων φέρνει 270 κρουαζιερόπλοια το χρόνο και εμάς για να ξεπουληθεί 20 .

Καλό βράδυ

kakos04