ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Nick Tzios - MECHANIZED TRINITY

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , τέτοια θα χρειαστούμε στο μέλλον για τις σκλαβωμένες πατρίδες να απελευθερωθούν .
Είδα αυτό
https://www.defence-point.gr/news/quot-pros-allagi-synoron-sta-valkania-quot
όλοι σπρώχνουν εναντίον μας και σε επέκταση της καθοδηγούμενης Αλβανίας και εξοπλισμό τους και σε Σκόπια πέρα από το Κόσσοβο και πιθανόν αργότερα σε Βοσνία και Ήπειρο , μαζί με τον πληθυσμό εντός μας που είναι αρκετά φανατισμένος , τι μπορεί να γίνει ως αντίμετρο και να οικειοποιηθούμε κομμάτι των Σκοπίων εμείς Μοναστήρι κτλ που υπολογίζονται και 300 χιλιάδες Έλληνες αν δεν κάνω λάθος . Και να βοηθήσουμε να ξανανοίξει το μέτωπο Κοσσόβου που διοικούν οι Άγγλοι .

Όταν ευκαιρήσεις προφανώς

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Κκακέ....μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου. Ακριβώς πόσο ιδανικά θα ήταν να έχουμε τέτοια στο μέλλον. Τώρα σε αυτό που έστειλες...πόσο καιρό ΠΡΙΝ σας μιλάω εδώ και σας λέω για τον Γ Βαλκανικό Γύρο με απ' όλα και με κρεμμύδι γιατί θα έχει δάκρυα;; Οποιαδήποτε αλλαγή συνόρων θα επιφέρει πόλεμο.

Όσο για τα Σκόπια από το 2019 σας έλεγα ότι ...Συμφωνίες πάνω σε εκλείψεις ΔΕΝ υπογράφονται.!!

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

Θα εξαφανιστούν όπως εμφανίστηκαν..χωρίς πολιτισμό..είναι απλά ένα ψέμα...που πρέπει να κάνει..όμως τον κύκλο του. Όπως τα πάντα μέσα στην φύση. Το "μαγείρεμα" της εξαφάνισης τους, ήδη γίνεται....άλλος θα βάλει την "φωτιά", άλλος θα βάλει το "τσουκάλι", άλλος την "κουτάλα". Το 2019 είναι η προετοιμασία ..του τι θα δούμε το 2020-21..Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα συναντήσει τον Κρόνο ..εκεί θα είναι και ο Δίας και ο Άρης το φιτίλι..μέχρι το 2024..ο Πλούτωνας θα βγάλει όλη την σαπίλα της πολιτικής..μετά θα πάει στο Υδροχόο..το 2023..θα είναι το δύσκολο για την Ελλάδα...αλλαγές πολλές..έρχονται ριζικές...Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα χυθεί αίμα στα Βαλκάνια.!!

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/06/blog-post_26.html