ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Το γαμόμανο σήκωσε και χέρι. Αυτός δεν πρέπει να δει ξανά πολιτικό έδρανο ποτέ.

 Συμπεριφορές χαμαιτυπείου από τον πρώην υπουργό…του επιτελικού κράτους, Λευτέρη Αυγενάκη, που δεν δίστασε να χαστουκίσει υπάλληλο στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζελος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα την προηγούμενη Παρασκευή στις 10.00 π.μ. στην πτήση από Αθήνα για Ηράκλειο, επειδή ο… pic.twitter.com/ncZRb0NYx2

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η συμπεριφορά Αυγενάκη προς τον υπάλληλο του αεροδρομίου...δεν είναι η εξαίρεση...είναι ο κανόνας.Το γαμόμανο σήκωσε και χέρι. Αυτός δεν πρέπει να δει ξανά πολιτικό έδρανο ποτέ.

Η είδηση δεν είναι ότι ο Αυγενάκης χαστούκισε υπάλληλο του αεροδρομίου, αλλά το ότι ΔΕΝ τον συνέλαβαν. Λογικά ο Κούλις συμβούλευσε τον φίλο του τον Λευτεράκι, να μείνει λίγο πίσω να ξεχαστεί το θέμα , και μετά να βγει ξανά μπροστά.

Παραιτήσου. Το βίντεο πρέπει να παίζει στις οθόνες κάθε αεροδρομίου, για να βλέπουν οι ξένοι το τι σημαίνει ισονομία στο Κουλιστάν -2.0 . Η μη διαγραφή Αυγενάκη.....δηλώνει συγκάλυψη και συνενοχή...Ξεκάθαρα . 

Υ.Γ  Κακώς έφυγε ο υπάλληλος μόλις χειροδίκησε το λαμόγιο έπρεπε να του ορμήξει και να τον ξαπλώσει στο πάτωμα να το σφουγγάρισει. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του υπαλλήλου. Θα συνέχιζε το καλοκαίρι του στο κρεβάτι του οριζόντια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά μας κάνουν! Πουθενά να μην πάει, ούτε διαγραφή, ούτε τίποτα. Να τον ξανακάνουν και υπουργό.
Υπόθεση εργασίας: Ο υπάλληλος τα παίρνει στο κρανίο και τον σαπίζει στο ξύλο. Τι θα λέγανε τότε οι "σοκαρισμένοι" παπαγάλοι; Ο φασίστας που άπλωσε χέρι στον εκλεκτό του λαού. Απόλυση τώρα και το κεφάλι του επί πίνακι. Η μόνη ανεχτή αντίδραση για τη δημοκρατιά, είναι να κάτσεις να τις φας και μετά να κλαις στα κανάλια και τα μπλόγκια. Γι' αυτό, καλά μας κάνουν! Αντί να φοβούνται να κυκλοφορήσουν, ζητάν και ρέστα. Υπουργοποίηση άμεσα...

Μμ είπε...


Έλληνες και ελληνοκρητικοί, και όσων ρέει ελληνικό αίμα μέσα σας,
ξυπνάτε όσο είναι καιρός.


Το τουρκοεβραιομητσοτακόσογο, οι ¨- άκηδες¨ εισοδισταί της Κρήτης, έχει συν τοίς άλλοις και αυτή την καταχθόνια μυστική αποστολή όπως και όλο άλλωστε το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα.
να κάνουν δηλαδή την Κρήτη τόσο αντπιαθή και μισητή στους Έλληνες ώστε να επέλθη σιγά -σιγά μια φυσιοολογική Κυπροποίησι και αποσχισί της από τον εθνικό κορμό. Αίσθημα το οποίο καλλιεργεί προκλητικά η παρούσα κυβέρνησις αλλά και η μείζων αντιπολίτευσις.

Η Κρήτη δεν είναι η δωρική Μακεδονία. φαίνεται ότι δεν ενώθηκε (δόθηκε) για καλό σκοπό με την Ελλάδα αλλά κάτι σαν μακροπρόθεσμος δούρειο ίππος, μια βραδυφλεγής εθνοκτονική βόμβα.
Από εποχής Βενιζέλου εκβιάζει λόγω γεωστρατηγικής της σπουδαιότητος την χώρα ή εγώ σας κυβερνώ, όπως σαδιστικά κυβερνώ τώρα, ή ¨φεύγω¨ και αντίο.
Ακόμα και η 21η Απριλίου είχε ανάγκη τον Πατακό της.

Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα στα πρόθυρα ενός ορατού πλέον δια γυμνού εθνικού αφανισμού, (δημογραφικό, λαθροεποικισμός), ελέω απάτριδων και ανθελλήνων Μητσοτακοκασελάκηδων και Σία της μεταπολίτευσης.
Μακάρι να κάνω λάθος.
Το μέλλον θα δείξει.