ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Εργασία για μετά τα 74 αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εργασία για μετά τα 74 αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι.

Και όλα αυτά προφανώς «ως ένα δώρο» του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου προς τους Ευρωπαίους πολίτες με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της Ευρώπης που έλαβε χώρα μετά βαΐων και κλάδων την επαύριον της συνάντησης στο Πόρτο.
 
Δηλαδή με μέσο προσδόκιμο ζωής τα 80 έτη θα πληρώνεις εισφορές μέχρι τα 74 για να πάρεις σύνταξη για 6 χρόνια η οποία θα κάνει και μια 3ετία τουλάχιστον να βγει. Επικό !!!
Έχω δει κορόιδα και κορόιδα να δω και αυτό έκλεισα πλέον το κεφάλαιο. Θα τα έχω δει όλα.
Και αν τύχει και μείνεις άνεργος στα 50 το πιο πιθανόν που θα  στερηθείς είναι να μην φτάσεις καν σε συντάξιμη ηλικία.
Επόμενο βήμα η πλήρης κατάργηση της μονιμότητας όλων των δημοσίων υπαλλήλων
Τι λέγαμε τι προάλλες για τους μη απαραίτητους και αντιπαραγωγικούς;;; ΕΔΩ .

" Άρα ένα 70% μελλοντικών ανέργων, το σημερινό ποσοστό των ανέργων και το ποσοστό των συνταξιούχων και γενικά των εκτός αγοράς για διάφορους λόγους (π.χ υγείας), θα θεωρηθούν αντιπαραγωγικοί. Αυτό σημαίνει ότι τα κράτη θα πρέπει να τους θρέψουν χωρίς αυτοί να παράγουν.!Σε μια ουτοπική κοινωνία όπου η ανθρώπινη εργασία και παραγωγή θα αντικαθίστατε από μηχανές και το όφελος και ο πλούτος θα διαμοιράζονταν ίσως να ήταν και ονειρικό, ώστε οι άνθρωποι να στρέφονταν στις τέχνες, στο πολιτισμό και γενικά στην εξέλιξη και στην γυμναστική.
 
Όμως δεν υπάρχουν ουτοπικές κοινωνίες αλλά κοινωνίες θηρίων αισχροκέρδειας και απληστίας.
Αυτό λοιπόν δεν προμηνύει τίποτα παραπάνω από εξαθλίωση του ανθρώπου.Κανείς δεν πρόκειται να μοιραστεί τίποτα με κανέναν, οι δε αντιπαραγωγικοί μόνο ως βάρος και ως κοινωνικά παράσιτα θα θεωρηθούν και έτσι θα αντιμετωπιστούν* που απλά πιάνουν χώρο και κοστίζουν.Αν νομίζετε κάποιοι ότι με τέτοιες θεωρίες και πρακτικές τελείωσε η ανθρωπότητα με την δίκη της Νυρεμβέργης... είστε γελασμένοι."

 

 

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Όλοι οι σκληρά εργαζόμενοι χαραμοφάηδες αποφάσισαν για μας , αν και νομίζουν ότι το οχτάωρο είναι χορευτική φιγούρα μια που το έχουν ακούσει μόνο . Πότε θα τους σχολάσουμε δεν ξέρω από τούτο το μάταιο κόσμο να μην τον βρομίζουν . Όπως τα λέτε σαν τις ρωμαϊκές γαλέρες , δεμένος μέχρι να τα τινάξεις . Το επάγγελμα του μέλλοντος θα είναι ταριχευτής με τηλεχειρισμό. Θα κρατάμε τους ηλικιωμένους σαν μούμιες και όταν θα έρχεται ο ελεγκτής του ΙΚΑ , θα παίζουμε τα κουμπιά ότι είναι ζωντανοί να μιλάνε μέχρι τα 130+ να πάρουμε κανένα φράγκο πίσω. Αν και εγώ προτιμώ επανάσταση και κρεμάλες τώρα , να τους βάλουμε όλους στο tae Kwon do σαν αρένα και να βγει με εξοδοχαρτο μόνο ο ένας που θα μείνει.

Ανώνυμος είπε...

κίνητρο για εμβολιασμό είναι αυτό;;

Μμ. είπε...



Άαααα, κάτι τρέχει εκεί έξω ψηλά, δεν μπορεί!
Επίκειται φαίνεται λόγω κάποιων συναστριών και αστρικών συνόδων άνοδος του προσδοκίμου ανθρωπίνης ζωής κατά 25 έτη;
Είναι μπροστά οι άνθρωποι. Εξ ού και τα εμβόλια, να φεύγουν αι παλαιαί σειραί-συντάξεις, για το καλό μας πάντα. Τόπο στα νεοταξικά νιάτα είπαμε.