ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Συνεργείο διαστημοπλοίων...γιατί οι Έλληνες θα ψάχνουν να βρούν πλανήτη τα επόμενα χρόνια.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

- Και με τι ασχολείσαι;
- Έχω συνεργείο διαστημόπλοιων.
- Έχει δουλειά;;
- Όταν ο Τσίπρας ίδρυσε την Ελληνική Διαστημική Εταιρεία είχε πολύ. Μετά μες την πανδημία έπεσε αλλά ευτυχώς ο Μητσοτάκης μας επιδοτεί λόγω της πτώσης του τζίρου μας. Δεν παραπονιέμαι. Πιστεύω θα ανέβει από φέτος γιατί οι Έλληνες κατά πως δείχνει το πράγμα θα ψάχνουν να βρουν πλανήτη τα επόμενα χρόνια.
 
Φώντας :  Εισιτήρια που κλείνουμε;;


7 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Φώντα, κλείσε απ' όπου θέλεις τα εισιτήρια. Ένα πράγμα μόνο να ξέρεις.Εχω αγοράσει ένα οικόπεδο στο φεγγάρι,και σκέφτομαι να το
ανοίξω τσιπουράδικο.Αμα σε βγάλει ο δρόμος,να κάνεις στάση για καμιά ρακή, και συνεχίζεις τό ταξίδι σου. Νομίζω δεν θα έχει αντίρρηση ο Λύκαστρος να
διαφημιστώ στο ιστολόγιο του.Ελπίζω αν δεν μας κάνουν κι εκεί lockdown ,να πάνε καλά οι δουλειές.
Παρεμπιπτόντως, εκτός από καθαρίστριες, έχει στελεχωθεί αυτή η υπηρεσία;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μπάμπη άνοιξε το εσύ...και εγώ τζάμπα διαφήμιση. Θα δεις το τσιπουράδικο σου να είναι πάντα γεμάτο. Μακάρι να τα καταφέρουμε και να έρθουμε να πιούμε την ρακί μας από κοντά. Θα φωνάξουμε και τον Νικόλα...και θα περάσουμε φίνα.

Για σένα και τον Νικόλα θα υπάρχει πάντα εισιτήριο διαρκείας για όποιον πλανήτη θέλετε να ταξιδέψετε First Class και όλα πληρωμένα.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Σημερα η κορη μου με ζητησε διαστημοπλοιο και γω γελασα τελικα ξερει περισσοτερα απο εμενα,κανα μεταχειρισμενο εχει να μαθει να οδηγει?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ για το κοριτσάκι σου έχω το καλύτερο.!! Έναν διαστημικό αστερία...με μια ταχύτητα που μπορεί να συγκριθεί μόνο με το ταχύτερο σκάφος. Μιλάμε για Ουράνια Χημεία...με σύστημα παραγωγής ενέργειας πλανητικών συστημάτων. Μόνο οι ήλιοι παράγουν αυτήν την ενέργεια...όπως οι ήλιοι παράγουν όλη την ενέργεια που χρειάζονται όλα τα έμβια όντα για να επιβιώσουν πάνω στους πλανήτες τους, αλλά και οι ίδιοι οι πλανήτες.

Ο Διαστημικός μου Αστερίας διαθέτει 100 νοητικά μανγητικά στοιχεία που στην ουσία είναι ανιχνευτικά μόρια και αποτελούν μέρος του εξοπλισμού του.Συνδέονται μεταξύ τους και μετά με μένα, με μια αόρατη μαγνητική "κλωστή"...και μέσω αυτής λαμβάνω εικόνες, ήχους και μηνύματα από το περιβάλλον κατόπτευσης του κάθε μορίου-κατασκόπου.

Έτσι μπορώ να βρίσκομαι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε 100 μέρη συγχρόνως. χαχαχαχα

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΡΕ Κατι απλο θελουμε μπροστα πισω αριστερα δεξια αντε και πανω κατω αφου ειναι διαστημοπλοιο!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλοκαίρι έρχεται , στην θάλασσα θα πάτε, πάρτης ένα τέτοιο. Διαστημόπλοιο φουσκωτό για την θάλασσα με ενσωματωμένο νεροπίστολο.

https://www.toys24.gr/toys/outdoor-podhlata-hlektrokinhta/kalokairina-paichnidia-fouskwta/fouskwta-paichnidia-thalasshs/intex-water-gun-plane-ride-on-57536np/

kakos04 είπε...

Καλησπέρα σε όλους , για ρακί και τσίπουρα έρχομαι και σελήνη και παντού και θα φέρω και ανθοτυρους για μεζέ . Από μικρός διάβαζα ιστορίες για πατινάζ σε παγωμένες λίμνες μεθανίου στον Τιτάνα αν και έχω την χάρη ελέφαντα στο πατινάζ και πέφτω και όμορφα σαν μενίρ μια φορά που τόλμησα , καταδύσεις στην Ευρώπη σε μικρό βάθος μην μας φάνε τα ψάρια, και να παγώνουμε τις μπύρες στον Πλούτωνα κλείνοντας για λίγο την θέρμανση και αν προλάβουμε ζωντανοί την ξανανοίγουμε :) . Ενδιαφέρον το διαστημόπλοιο σου Λύκαστρε θέλω πολλές βόλτες , μακριά από πλανήτες οδηγάω να μαθαίνω κιόλας . Για εξερεύνηση με πιο μικρό και εγγύς διαστημομαχιες θέλω ένα τέτοιο https://youtu.be/214c3t7131k με πολλά G να γυρίζουν οι κοπελιές με τις αναστροφές - περιστροφές - καταστροφές . Πάω να πιω ρακή μεράκλωσα , να είστε καλά