ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Το μόνο που δεν ξεκαθαρίζεται είναι πότε θα παραδεχθούν οι ειδικοί ότι η "ανοσία αυτή της αγέλης" επιτεύχθηκε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένα 10% έως 25% των εμβολιασθέντων μπορεί ακόμη να μεταδίδει τη νόσο Covid-19, συνεπώς μέχρι να αποκτήσουμε ανοσία της "αγέλης", πρέπει να συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες. 
 
Τι μας λέει εδώ ο ποιητής και μέσω αυτής της  ιστοσελίδας;
 
Το 10-25% αν αυτό το λένε οι οπαδοί της "Ελευθερίας" μέσω των εμβολίων τότε το ποσοστό είναι δυνατόν να ανέρχεται σε μεγαλύτερο από τους 1 στους 4.
 
Μέχρι να αποκτήσουμε "ανοσία της αγέλης" . Μάλιστα. Εγώ έχω άλλο επάγγελμα δεν είμαι ιατρός .Ας μας εξηγήσουν λοιπόν οι ειδικοί με ποιούς τρόπους επέρχεται η "ανοσία της αγέλης;" 
 
Η επόμενη .... εξομολόγηση.
 
Γνωρίζουμε όμως ότι αν συμβεί, εάν δηλαδή κολλήσουμε, τότε τα εμβόλια αποτρέπουν την βαριά λοίμωξη και τις νοσηλείες. Αλλά μπορεί να παραμείνει ιός στο ανώτερο αναπνευστικό μας σύστημα. Και το ξαναλέω: όχι γιατί κολλήσαμε τον ιό από το εμβόλιο, Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Κολλήσαμε γιατί εκτεθήκαμε στον ιό. Επομένως το εμβόλιο θα μας προστατεύσει εμάς, αλλά ίσως μείνει κάποια ποσότητα του ιού που κολλήσαμε μέσα μας. 
 
Εμείς δεν κινδυνεύουμε, αν έχουμε εμβολιαστεί. Αλλά επειδή θα μείνει ο ιός στο στόμα και στη μύτη μας, χωρίς να απειλεί εμάς, εάν βήχουμε ή αν μιλάμε έντονα, μπορεί το ιικό φορτίο να μεταφερθεί από εμάς και να πάει για παράδειγμα στο συνομιλητή μας ή στο διπλανό μας στην ουρά στο σούπερ μάρκετ, που εάν δεν είναι εμβολιασμένος και δεν έχει εκτεθεί στον ίο, μπορεί να κολλήσει και ίσως να νοσήσει".
 
Παραδέχεται έμμεσα και κάτι ακόμα Το σφάλμα της στατιστικής από μετρήσεις του ιικού φορτίου από τα λήμματα.
 
Όσοι λοιπόν φέρουν ιικό φορτίο αλλά δεν νοσούν λόγω αντισωμάτων αυτό θα αποτυπώνεται αμείωτο (πιθανόν και αυξανόμενο λόγω της ανοσίας της αγέλης) στα λήμματα από τα οποία κάνουν μετρήσεις...
"αν βρεθούν τέσσερις φίλοι σε ένα σπίτι και είναι όλοι εμβολιασμένοι, τότε δεν θα χρειαστεί να φοράνε μάσκα. Γιατί το πιο πιθανό είναι, να είναι όλοι προστατευμένοι από το εμβόλιο. Αν όμως ένας από αυτούς είναι ανοσοκατασταλμένος για παράδειγμα, τότε πρέπει όλοι να φοράνε μάσκα. Γιατί η αποτελεσματικότητα των εμβολίων δεν είναι εξίσου μεγάλη για τους ανοσοκατασταλμένους. Εκτός και αν ο ανοσοκατασταλμένος ......έχει κάνει εξετάσεις και ο γιατρός ή η γιατρός του, τον έχει διαβεβαιώσει ότι έχει επαρκή ανοσία".
 
Με απλά λόγια τα μέτρα δεν θα περιοριστούν για κανέναν μέχρι να επιτευχθεί αυτή η "ανοσία της αγέλης" είτε μέσω εμβολιασμών είτε όχι.
Το μόνο που δεν ξεκαθαρίζεται είναι πότε θα παραδεχθούν οι ειδικοί ότι η "ανοσία αυτή της αγέλης" επιτεύχθηκε 🙂


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρες,

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης σε συνέντευξή του στο Κρήτη τβ, αναφέρθηκε τότε σε 163.000 καταγεγραμμένα κρούσματα με πιθανά πραγματικά κρούσματα στο 23% σε όλη την Ελλάδα, σήμερα που μιλάμε τα καταγεγραμμένα κρούσματα είναι περίπου τριπλάσια, που σημαίνει ότι περίπου ένα 60% του πληθυσμού έχει την ανοησία της αγέλης.
Οι πωλητικοί δρουν ως πωλητές και τους ενδιαφέρει μόνο το εμβόλιο και κάθε τι άλλο μέσω του οποίου μπορούν να γίνουν πλουσιότεροι, δηλαδή μάσκες, σμσ,
κλπ,
Μένιο ζεις εσύ μας οδηγείς.

https://www.youtube.com/watch?v=8ytZrFJKwNg

ΚΙΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...


"τα μέτρα δεν θα περιοριστούν για κανέναν μέχρι να επιτευχθεί αυτή η "ανοσία της αγέλης" είτε μέσω εμβολιασμών είτε όχι."

Τα μέτρα όπως πολύ σωστά γνωρίζεις
είναι μέτρα υποταγής,
είναι μέτρα ψυχολογικής πίεσης,είναι μέτρα καθυπόταξης της συνείδησης,και της ελεύθερης επιλογής είναι υποδούλωση της ψυχής.
Γι αυτό και δεν θα αρθούν ποτέ, θα αλλάζουν, θα ανανεώνονται,θα γίνονται σκληρότερα
μέχρι τελικής επικράτησης τους.
Το ερώτημα που γεννάται είναι εμείς ως ατομικές συνειδήσεις τι κάνουμε έτσι ώστε να αλλάξει το συλλογικό γίγνεσθαι.

«Ἐξηγόρασας ἡμᾶς ἐκ τῆς κατάρας τοῦ Νόμου».

ΑΥΤΟΣ μας χάρισε την ΕΛΥΘΕΡΙΑ, θυσιάζοντας την Ζωή του.... για τους πολλούς,
σπάζοντας τον Νόμο.

Εμείς ας σταθούμε στην πράξη Του,να την υπερασπιστούμε,να μάθουμε ποιος είναι ο Νόμος τι ακριβώς έγινε τότε και να τον πατάξουμε.
Τότε όλα τα μέτρα θα χαθούν,τότε θα έρθει και η πραγματική ανοσία της αγέλης από κάθε νοσηρή ίωση που επιβουλεύονται.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΚΙΜΩΝ : σήμερα που μιλάμε τα καταγεγραμμένα κρούσματα είναι περίπου τριπλάσια, που σημαίνει ότι περίπου ένα 60% του πληθυσμού έχει την ανοησία της αγέλης.

Aκριβώς φίλε ΚΙΜΩΝ όπως τα λές. Σήμερα τουλάχιστον τα 2/3 του πληθυσμού της Ελλάδας μετά από 1.5 χρόνο που υπάρχει ο κοροιδοιός είτε έχουν κολλήσει και έχουν νοσήσει είτε κόλλησαν αλλά ήταν ασυμπτωματικοί. Αν πάρω για παράδειγμα τον εαυτό μου και τους γύρω από εμένα που κόλλησαν οι περισσότεροι, και το ξεπέρασαν όλοι σαν μια μορφή γρίπης (άλλος βαρύτερα και άλλος ελαφρύτερα)και εγώ δεν αρρώστησα παρόλο που έκανα παρέα και είχα επαφή μαζί τους, με κάποιους από αυτούς και χωρίς μάσκα...τότε η ανοσία της αγέλης έχει ήδη γίνει.!!!

Το σίγουρο είναι ότι όποιος το ξεπέρασε με φυσικό τρόπο έχει αποκτήσει αντισώματα.!!! Το εμβόλιο δεν αφήνει τον οργανισμό να αναπτύξει αντισώματα.

ΑΡΡ. είπε...




Μέχρι να... βγάλουμε φτερά (ανοσίας αγέλης)

Αφιερωμένο στην πιο ψαγμένη και ουρανοβάμωνα ίσως παρέα του κόσμου. Πάντα ανάστατοι και ποτέ ακατάστατοι.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ
https://www.youtube.com/watch?v=cxbFu3UE_28

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!
«Το σίγουρο είναι ότι όποιος το ξεπέρασε με φυσικό τρόπο έχει αποκτήσει αντισώματα.!!! Το εμβόλιο δεν αφήνει τον οργανισμό να αναπτύξει αντισώματα. «
Τι λες βρε λυκαστρε που το εμβόλιο δεν επιτρέπει στον οργανισμό να αναπτύξει αντισώματα , είσαι με τα καλά σου ή έχεις ξεπατώσει τα τσιπούρα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τι λες βρε λυκαστρε που το εμβόλιο δεν επιτρέπει στον οργανισμό να αναπτύξει αντισώματα , είσαι με τα καλά σου ή έχεις ξεπατώσει τα τσιπούρα;"


Άντε τράβα να κάνεις δέκα εμβόλια...και έλα μετά να μας πεις ΠΟΣΕΣ φορές θα κολλήσεις τον ιό. Το λέω και το ξαναλέω....όποιος κάνει το εμβόλιο εκτος των άλλων θα περνάει συνέχεια τα συμπτώματα του κορονοιού.

Το ότι πίνουμε τα τσιπουράκια μας, δεν μας κάνει ΗΛΙΘΙΟΥΣ σαν εσένα. Αι σταδιάλα είπαμε σήμερα;; Μην αρχίσω μέρα που είναι τις χριστοπαναγίες. Πολύ αέρα και θάρρος πήρες για να μου μιλάς έτσι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

https://www.tanea.gr/2021/04/30/world/paramenei-o-kindynos-apo-tis-metallakseis-meta-tin-proti-dosi-tou-emvoliou-tis-pfizer/?fbclid=IwAR1s-IKYGMuYqG6sLgtRKkh38CStBTWf_d5G7kjKXx4eWssV9rnlcDkiIHc

ΤΙ μας λέει αυτό το άρθρο που δημοσιεύουν "ΤΑ ΝΈΑ" απ την έρευνα που διεξήχθει από το IMPERIAL COLLEGE ΤΟΥ Λονδίνου (πρόκειται για ένα απ τα καλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Μ. Βρετανίας)....
ΌΤΙ ανέπτυξαν ανοσία όσοι είχαν ήπια συμπτώματα του κορωναιού, ενώ αντιθέτως μετά την πρώτη δόση του εμβολίμου της p f i z e r, ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ όσοι νωρίτερα ήταν ασυμπτωματικοι...
ΆΡΑ;;;
ΕΙΝΑΙ ασφαλέστερο να αποκτήσεις φυσική ανοσία κι όχι να εμβολιστείς.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ GIDI. TO KAKO EINAI OTI OΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τουλάχιστον το τσίπουρο αποδεδειγμένα σκοτώνει τα πάντα.!!

kakos04 είπε...

Χρόνια πολλά. Εσείς τσίπουρα εμείς ρακές.Αποστειρώνει όλο το αναπνευστικό. Ήπιαμε και ένα καφάσι μπύρες μετά τσίκνας κ λίγο παγωτό. Κακά τα ψέματα, μόνο αν ψιλοαρρωστησεις ή καθόλου συμπτώματα κάνεις αντισώματα. Το εμβόλιο έχει σχέση με την υπέρμετρη αντίδραση του οργανισμού . Αλλά μάλλον δεν αφήνει να ολοκληρωθεί η άμυνα. Εξ ου και το κάθε χρόνο. Καλά μπάνια αύριο σε όλους, εδώ 34 βαθμούς αύριο θα μουλιάσω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χρόνια Πολλά Νικόλα και σε σένα. Ζηλεύω θέλω και εγώ θάλασσααααα .

Ανώνυμος είπε...

«https://www.tanea.gr/2021/04/30/world/paramenei-o-kindynos-apo-tis-metallakseis-meta-tin-proti-dosi-tou-emvoliou-tis-pfizer/?fbclid=IwAR1s-IKYGMuYqG6sLgtRKkh38CStBTWf_d5G7kjKXx4eWssV9rnlcDkiIHc

ΤΙ μας λέει αυτό το άρθρο που δημοσιεύουν "ΤΑ ΝΈΑ" απ την έρευνα που διεξήχθει από το IMPERIAL COLLEGE ΤΟΥ Λονδίνου (πρόκειται για ένα απ τα καλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Μ. Βρετανίας)....
ΌΤΙ ανέπτυξαν ανοσία όσοι είχαν ήπια συμπτώματα του κορωναιού, ενώ αντιθέτως μετά την πρώτη δόση του εμβολίμου της p f i z e r, ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ όσοι νωρίτερα ήταν ασυμπτωματικοι...
ΆΡΑ;;;
ΕΙΝΑΙ ασφαλέστερο να αποκτήσεις φυσική ανοσία κι όχι να εμβολιστείς.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ GIDI. TO KAKO EINAI OTI OΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.!!»


Μάθε να διαβάζεις καλύτερα τις μελέτες φιλαράκο, ή απλά μάθε να διαβάζεις, η συγκεκριμένη μιλάει για το τι συμβαίνει μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer!
Είναι γνωστό όμως πως χρειάζονται δυο δόσεις...
Μείνε στα γεωπολιτικά όπου μπορεί και να το έχεις...μην αγγίζεις πράγματα στα οποία δεν έχεις κατάρτιση απλά εξευτελίζεσαι, κρίμα είναι!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 3 Μαΐου 2021 - 2:10 π.μ.

Πως;;; Τι λες;; Δεν καταλαβαίνω την γλώσσα σου αυτό που ακούγεται είναι ένα συνεχόμενο και διαρκές μπεεεεε μπεεε μπεεεεε. Δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα και ΔΕΝ είμαστε ίσα και όμοια. Έχεις πολύ μεγάλη πλάκα να νομίζεις ότι εσύ και εγώ είμαστε το ίδιο.

Το αν γνωρίζω η όχι ανάγνωση , η αν το έχω η όχι με τα γεωπολητικά ΔΕΝ ήταν ποτέ δουλειά σου, ούτε σε ΑΦΟΡΑ. Δεν σε ρώτησα να μου πεις την γνώμη σου. Διότι η όποια άποψη και γνώμη που έχεις για μένα μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΗ προβατάκο. Τράβα τώρα να κάνεις και 2 και 3 και 4 δόσεις και άσε μας εμάς εδώ να λέμε ότι θέλουμε και ότι γουστάρουμε.

Δεν θα σε ρωτήσουμε ούτε τι θα λέμε ούτε τι θα γράφουμε. Διότι το μόνο που μπορεί να πει ένα πρόβατο σαν εσένα είναι....μπεεεεεεε.