ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Μην κοιτάτε το δέντρο, να κοιτάτε το δάσος.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πολύ κόσμος σε σχέση με την Τουρκική Αμυντική Βιομηχανία του δείχνεις το δάσος και κοιτάει το δέντρο. Το δάσος είναι η αντίληψη των τεχνολογικών εξελίξεων, η οργάνωση και το δόγμα.  Roketsan Yatagan. W 1kg, R 1000m, LG. Εκτοξευόμενο και από ατομικό τυφέκιο.

Αλλά θα μου πει κανείς  : Ρε μάστορα εμείς  έχουμε ψυχή και καρδιά, και το σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει να πουμε και θα το πελεκήσουμε και πάμε να πάρουμε οικονομική φρεγάτα μην ξοδευτούμε, έχουμε να δώσουμε συντάξεις να τους ξαναψηφίσουν.Μην μας αγχώνεις αδελφάκι μου τώρα, ώχου και εσύ. Για να του απαντήσω...

Εμείς είπαμε να τρέξουμε το νέο τυφέκιο. Δεν κάναμε διαγωνισμό γιατί βιαζόμασταν. Απόρρητο και αυτό. Οι τσιρλιντερς μας έλεγαν το έχει πάρει ο Στεφανής πάνω του. Ήταν να πάει στους Ισραηλίτες. Πήγε όμως η Καλαμάτα. Οπότε πάει πίσω αυτό. 


2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



ΠΙΚΡΗ, ΠΙΚΡΟΤΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

Τεχνολογία ήταν ο ¨δούρειος ίππος¨ που ήλωσε την Τροίαν, τεχνολογία απόρρητος και η ¨ωραία Ελένη, ¨ και δια τεχνολογίας (κανόνι Ούγγρου Ουρβανού) ο Μωάμεθ Β΄ εξεπόρθησε την Κων/πολιν ενώ κάτι αντινατιβισταί Ορθόδοξοι της τότε εποχής ησχολούντο με σοβαρότερα θέματα όπως την ομφαλοσκοπικήν διερεύνησιν του ακτίστου φωτός καθώς και με την εξακρίβωσιν του φύλου των αγγέλων, η δε στρατιωτική θητεία είχεν παραμεληθή και αντικατασταθή ολοσχερώς δια της καλογερικής ευσχήμου φυγοστρατίας.
Κι ύστερα έρριπτον ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΊ την ποδοσφαίραν εις την ουρανίαν εξέδραν διερωτώμενοι ¨τί έχουσι τα έρημα τα ζα και ψοφούσι;¨

Αμ δε! Και γαρ όποτε οι Έλληνες επολέμησαν ως πατριώται Έλληνες ενίκησαν. Όποτε δε, ηττήθησαν, δεν επολέμησαν καν ως εκφυλισθέντες και δουλόφρονες μη Έλληνες.

Ακολουθεί ξένον σχετικόν δημοσίευμα:

Η τσιγκουνιά, η απληστία ο εγωϊσμός των βυζαντινών εμπόρων και τοκογλύφων (τραπεζιτικών της εποχής!) - και γαρ τέτοια θρησκευτικήν παιδείαν είχον παιδείαν που έχει θεό της το χρήμα και απεχθάνεται την φιλοπατρίαν-νατιβισμό - ήταν η αληθινή χαριστική βολή για τον Ελληνισμό και πού γύρισε ως μπούμερανγκ προς αυτούς την επαύριο της άλωσης. Θεωρούσαν όπως και η Ορθόδοξος εκκλησία που όμως έπαιζε όπως και σήμερα σε δυο ταμπλώ, το πρόβλημα της δικής τους υπεράσπισης δουλειά του Παλαιολόγου και καθόλου δική τους! Οι πλούσιοι αυτοί βυζαντινοί, έχασαν τη ζωή τους και τα υπάρχοντά τους αντίθετα με την εκκλησία που τα διετήρησε και ηύξησε... Ήταν πολλή μεγάλη επιχείρησις-βαρειά πολυεθνική βιομηχανία- όπως και το Βατικανό για να πεθάνη.
Εάν οι ανωτέρω τα είχαν δώσει τουλάχιστον δύο μήνες προ της άλωσης, ικανοποιώντας την έκκληση του Παλαιολόγου, τα πράγματα ενδέχεται να ήσαν διαφορετικώτερα. Δίχως άλλο η Βασιλεύουσα θα είχε λάβει δυτική βοήθεια στρατιωτική και τεχνολογική, με μεγάλο αριθμό μισθοφόρων επαγγελματιών χριστιανών στρατιωτών οπότε η ροή των γεονότων θα είχε πάρει άλλη τροπή για τον Μεχμέτ τον Καταστροφέα. Ο ίδιος πράγματι σιχάθηκε τους προδότες βυζαντινούς τοκογλύφους, τούς αποκεφάλισε και δήμευσε τη περιουσία τους, πού ένα μέρος τους σε χρυσό και ανθρώπους πήγε υπέρ των γενιτσάρων, πού οργίασαν με κοριτσάκια και αγοράκια σχεδόν νήπια. Το λυπηρό είναι ότι οι γενίτσαροι εκείνοι ήσαν χριστιανοί εξισλαμισμένοι Έλληνες της Θράκης.

Η Ορθοδοξία όμως έλαβε επαξίως τα σεβαστά αργύρια της προδοσίας δια των οποίων ζή και βασιλεύει έως και σήμερον. Διότι και τίς αμφιβάλει ότι το χρήμα του Ιούδα δεν κυβερνά και σήμερον την ανθρωπότητα; Αυτό δεν προσκυνούν όλοι, ολιγότερον ή περισσότερον, και παράλληλα (για το ξεκάρφωμα) ένα θεόν καταδεδικασμένον εις τον σταυρόν της προδοσίας; της ιδικής των πνευματικής προδοσίας;



Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι περίμεναν από το ξανθό γένος την καταστροφή της Τουρκίας, αλλά τελικά ένα ΕΜΡ θα μας σώσει