ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Το αμερικανικό ναυτικό παρεμπόδισε φορτίο όπλων στην Αραβική Θάλασσα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αν θέλει ο ΕΣ φτάνει στον Δούναβη μέσα σε μια ημέρα και στην Πολωνία σε 4 μέρες . Οι βαλκανικές χώρες πούλησαν όλον τον οπλισμό τους στην Σαουδική Αραβία και στην Υεμένη. Βγάλτε έξω την Σερβία...αλλά όλες οι υπόλοιπες  δεν έχουν τίποτε από οπλισμό. Και αν το αμερικάνικο ναυτικό παρεμπόδισε αυτό το φορτίο όπλων....υπάρχουν άλλα τόσα και περισσότερα φορτία που έχουν φτάσει στον προορισμό τους.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjj2KVmRWjgpJM9bg6fVsmw73X8WU0CusacgNLRqTl49K-cpuvm_1qdmddQAIuTRNgMZ03_Wv6BBQG2-0invX9YopLLpJqqWDBTxi21XxFRREy2KK4IupfMPIi6YP0WdbZA8RqySrpXVk/w640-h424/4.JPG Τα κατασχεθέντα όπλα- φωτό του αμερικανικού ναυτικού

Το αμερικανικό  καταδρομικό «Monterrey» αναχαίτισε ένα ανώνυμο πλοίο στην Αραβική Θάλασσα και κατάσχεσε τεράστια ποσότητα όπλων ρωσικής και κινεζικής προέλευσης, ανακοίνωσε το αμερικανικό ναυτικό. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ή σε ποιον προορίζονταν το φορτίο όπλων.

Ο τακτικός έλεγχος του αμερικανικού ναυτικού μετατράπηκε σε πραγματική έκπληξη, όταν φορτίο σύγχρονων όπλων βρέθηκε σε πλοίο στην Αραβική Θάλασσα, συμπεριλαμβανομένων σύγχρονων ρωσικών αντιαρματικών πυραύλων, χιλιάδων κινεζικών αυτόματων τουφεκιών τύπου "56", εκατοντάδων όπλων χειρός, χειροβομβίδες και τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών.

Οι ιδιοκτήτες των όπλων και το τελικό λιμάνι στο οποίο κατευθύνεται αυτό το πλοίο είναι υπό διερεύνηση.

Το πλήρωμα του πλοίου απελευθερώθηκε μετά από ανάκριση.

Η τελευταία τέτοια κατάσχεση αναφέρθηκε τον Φεβρουάριο, όταν το αμερικανικό αντιτορπιλικό «Winston Churchill» ανακάλυψε παρόμοιο φορτίο σε δύο μικρότερα πλοία στα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ διεξάγει τακτικές περιπολίες στην περιοχή για να εξασφαλίσει την ελεύθερη  κυκλοφορία των εμπορικών πλοίων, εμποδίζοντας, ωστόσο, τη μεταφορά παράνομων φορτίων που συχνά χρηματοδοτούνται από την τρομοκρατία και την παράνομη δραστηριότητα, διασφαλίζοντας, έτσι, την τάξη που βασίζεται σε διεθνείς κανόνες.

ΠΗΓΗ

 

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Λαθραία φορτία, μαύρα υπέρογκα ποσά και πού και πώς εκπλύνονται αυτά, παρακαλώ;

Ο Ιούδας φιλούσε-πρόδιδε υπέροχα γιατί ήξερε ότι ο ναός ενός προδομένου θεού είναι η πιο ιδανική τράπεζα-πλυντήριο καθαρτικό τόσο μαύρου χρήματος όσο και ¨μετανοημένων¨ λερωμένων συνειδήσεων.

Υ.Γ.
Όρα (Banca di santo Spirito.)
The Bank of the Holy Spirit was a bank founded by Pope Paul V on December 13, 1605. The bank was the first national bank in Europe the first public deposit ...