ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Οι λέοντες οδηγούν μόνο λέοντες... με το εmβόλιο είναι ευκαιρία να μείνουν οι λέοντες και να φύγουν τα πρόβατα.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάντε το εmβόλιο για να μην πεθάνετε από τον κοροϊδοϊό... άντε να μείνουμε λίγοι και καλοί... αρκετές παραφύση μαλακίες έχω διαβάσει, η έχω ακούσει ότι οι λέοντες οδηγούν πρόβατα. Λάθος! Οι λέοντες οδηγούν μόνο λέοντες... με το εmβόλιο είναι ευκαιρία να μείνουν οι λέοντες και να φύγουν τα πρόβατα. Δεκαετίες τώρα έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας, και τους ρόλους μας... άντε να ξεχωρίσουμε.... οι από εδώ και οι από εκεί. Να εμβολιαστεί όλη η βουλή με astra zeneca.

Όταν έχεις ευθύνη απέναντι στην ανθρωπότητα δεν κατασκευάζεις ιούς, για να παρασκευάζεις εμβόλια. Δεν εξαπολύεις τους ιούς για να πουλάς εμβόλια, χωρίς ουδεμία ιατρική γνωμοδότηση η πιστοποίηση του εμβολίου, τόσο για την αποτελεσματικότητα του, όσο και για τις παρενέργειες του.

Αντί να μαζέψουν το σκυλολόϊ του Μωάμεθ που αλωνίζει σε πόλεις και χωριά αυτοί κοιτούν πως να διαλύσουν ότι απέμεινε από την ελληνική κοινωνία. Και να εμβολιάσουν μέχρι και τα ζώα.

3 σχόλια:

Μμ. είπε...



Μια επαναστατική ιδέα:Να εμβολιασθή όλη η βουλή με astra Tezeca.
Ανατρέφει ιδέας ο Ζ.Ε. χα, χα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Με astra Tezeca θα μπω
πω πω πω πω πω πω
μεσ την Βουλή των λαμογιών
πω πω πω πω πω πω
όλους θα τους μπολιάσω.

Όλους θα βάλω στην σειρά
κι ευθείς θα αρχίσω με χαρά
όλους να τους τσιμπάω.

χα χα χα χα φίλε μου με αυτό το astra Tezeca έγραψες ιστορία.!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξεπέρασε η Ευρωπε'ι'κή Ένωση το 1δις πληθυσμό και πήραν 1,8δις δόσεις;;;Πήρε τ'αυτί μου στα 3 λεπτά που είδα ειδήσεις σήμερα ότι προορίζονται για τους νέους που δεν μετείχαν ως τώρα,αλλά και πάλι , μαζί με αυτούς που έκαναν το εμβόλιο 1.8 /2 δόσεις, πάμε στα 900 εκ υποψήφιους......Τόσοι πολλοί πρόσφυγες ήρθαν;;;Για κάνουν κάβα πρίν απαγορευτούν τα μη mRNA για να τα πουλάνε στη μαύρη αγορά;;;;..........................Πόσο μπροστά η΄ταν τελικά ο Ντίμης που παρήγγειλε 15.οοο.οοο εμβόλια για την Ελλάδα στην προηγούμενη "πανδημία"..Πέρασε και από επίτροπος και άφησε το στίγμα του φαίνεται