ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Πυροβόλησαν τον Τράμπ στην διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας.

 Possible gunshots at former President Trump's rally in Butler, PA. Secret Service escort Trump off the stage. pic.twitter.com/ckqyjF3S97

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :;

Πυροβόλησαν τον Τράμπ στην διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας.

Όχι μόνο τον φοβούνται. Έδειξαν ότι τον τρέμουν. Τώρα όμως είναι που θα χάσουν τον ύπνο τους όταν θα δουν τα ποσοστά του να εκτινάζονται. Ξαναζωντανεψαν τις μνήμες του JFK μόνο που αυτή την φορά απέτυχαν.
 
Οι πυροβολισμοί στο βίντεο δεν ακούγονται δυνατά. Είτε είναι μακρινοί είτε είναι από μικρό όπλο αλλά όχι κοντά. τελευταία στιγμή τον σώζει μια κίνηση του κεφαλιού και η σφαίρα αστοχεί. Την έφαγε ξυστά στο αυτί.
 
Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι η τοπική αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο δολοφόνο, ο οποίος παραμένει άγνωστος. Μια ζωντανή μετάδοση από τη συγκέντρωση έδειξε αρκετούς αξιωματικούς να μεταφέρουν ένα άψυχο σώμα μακριά από μια από τις κερκίδες. (ή ήταν ο δολοφόνος ή κάποιος αθώος που έφαγε την αδέσποτη) .Ο εισαγγελέας της κομητείας Μπάτλερ, Ρίτσαρντ Γκόλντινγκερ, δήλωσε ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του φερόμενου δράστη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα......
Υπάρχει και η αποτυχημένη απόπειρα κατά του Ρήγκαν μετά τον Κένεντυ.
Τα ΜΜΕ αρχίζουν και γράφουν ότι ο δράστης ήταν ακροδεξιός, και φόραγε αντίστοιχο μπλουζάκι....
Κάποτε έφαγε τον Κέννεντυ ένας κομμουνιστής με μιά σφαίρα που ήταν πρόδρομος των κατευθυνόμενων πυραύλων,πήγαινε μπρός - πίσω αριστερά δεξιά....
τώρα ότι μπαλωθιά πέφτει, ακροδεξιός τη ρίχνει, εκτός των φρήντομΙν Ουκρέην
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Σχετικο😁

https://youtu.be/gYtBFRz9aVA?si=TfXfZ2oUF9Nnh6wE

Μμ είπε...



Απολείπειν ο θεός Μπάι-ντόνιον!

Dojo Westend είπε...

Εξασφαλίστηκε ευρεία Νίκη του Τραμπ. Όποτε αλλάζει το κέρατο και εμείς θα βγούμε στον ντοκο. Βλέπω κάνα τρομοκρατικό χτυπημα στη Γαλλία με Ελληνικά όπλα. Κι ενώ οι Τούρκοι θα κάνουν απόβαση σε κάνα Ελληνικό νησί, το CNN θα παίζει ότι η Ελλάδα εκτός από διεφθαρμένο κράτος είναι και κράτος τρομοκράτης που με τη στάση της αποσταθεροποίησε την Ευρώπη. Τα καλύτερα έρχονται.