ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά από μια κυβέρνηση Τσίπρα ποιος θα άντεχε μια κυβέρνηση Μητσοτάκη ;;

  


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λοιπόν ...ας πούμε κάποια πράγματα. Διάβαζα ότι θα ληφθούν περιοριστικά μέτρα στις Π.Ε. Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς που αποφασίστηκαν , μετά από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, όπου ελήφθησαν υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί και με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Λοιπόν παίδες,  μέχρι τον Μάιο του 2021 θα μας πηγαίνουν σε κατά τόπους καραντίνα... μπορεί δηλαδή ένας νομός να μπει και 2 φορές (2 μήνες) καραντίνα το επόμενο χρονικό διάστημα. Βασικός στόχος για το καλό μας, είναι οι εθνικές και θρησκευτικές εορτές... δεν πρέπει να εορτάζονται... πέραν αυτών των σταθερών εορτών, υπάρχουν και κινητές εκδηλώσεις.

Για παράδειγμα...θέλει ο Κυριάκος με τον κόντε Δένδια να δώσουν μέσω συζητήσεων το Αιγαίο για την ειρήνη και την αλληλεγγύη των λαών στην "σύμμαχο" νατοϊκή χώρα Τουρκία... βγαίνουν κάποιοι καλλιτέχνες που κατάγονται από το Αιγαίο και θέλουν να κάνουν στην Αθηνά μια δωρεάν συναυλία ως αντίδραση στις αγαθές προθέσεις του Κυριάκου!

Το μαθαίνει ο σερίφης Χαρδαλιάς ο τσαμπουκαλόμαγκας ... και σου πετάει μια καραντίνα για όλο τον νομό Αττικής, που τυχαία συμπίπτει με το χρονικό διάστημα της συναυλίας! Πάπαλα συναυλία, τέλος και οι αντιδράσεις, εναντίων της ειρήνης, της αλληλεγγύης και της αγάπης των λαών! Είναι λογικό να γίνονται όλα αυτά....διότι ... μετά από μια κυβέρνηση Τσίπρα ποιος θα άντεχε μια κυβέρνηση Μητσοτάκη;;;... Μόνο οι γηγενείς μαλάκες που κατοικούν στην χώρα των Ελλήνων, και έχουν συνηθίσει!!

11 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Και να δείτε όταν θα είναι σε καραντίνα ο νομός, θα γεμίζει με λαθραίους χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.Ολο τά ίδια κόλπα ρε γαμώτο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Μπάμπη..μα τόσο δίχως φαντασία πχιά;; Ούτε ένα διαφορετικό σενάριο...μάλλον ανήκουν στο είδος που δεν έχει φαντασία. Ειλικρινά μιλάω δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ικανότητα να φαντάζονται.!!

Μμ. είπε...



Κοροϊδολαός, κοροϊδοϊός.

Τζιχαντολαθραίοι άφοβα περάστε
και κοροϊδοϊούς μοιράστε.

Το νέο δουλεμπόριο
( κι η αντικατάστασι λευκού πληθυσμού)
καλά κρατεί και προχωρεί
με δημοκρατικά διαβατήρια,
φίμωτρα και εγκλεισμούς
και Μ.Κ.Ο. χορηγό εκτελωνιστή.

Ανώνυμος είπε...


Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση μας.

Έχουμε μάσκες για γίγαντες, πληρωμένες από τους Έλληνες φορολογούμενους και μάλιστα του ιδιωτικού τομέα αξίας .Λάθος αξίας 6000000 εκατομμυρίων,η Ντόρα μας λέει πως θα ψάξουν για το ποιος έκανε το λάθος αλλά δεν θα τον κρεμάσουν.

Κακώς μανδάμ ...αν σας έκλεβε κάποιος ή σας έκανε ένα λάθος στην οικογενειακή επιχείρηση σας θέλετε να πείτε πως θα τον αφήνατε έτσι χωρίς να του γανώσετε το κέρατο?Δεν θαρρώ,δεν σας κόβω έτσι ανοιχτόχερα με τα δικά σας ,μόνο με τις χώρας τα ταμεία είστε χαλαρή.Στο παρελθόν και κάτι άλλα εκατομμυριάκια τα αφήσατε σε λογαριασμούς έξω μην τα ξεχνάμε αυτά.

Για τους άλλους ρεζίληδες ΜΜΕ και χαρδαλιάδες, επιστημονικούς συνεργάτες, νομίζω πως όλοι καταλάβαμε τι γίνετε ,αν πας σε συναυλία με τον Σάκη δεν κολλάς ιό,αν πας Ηρώδειο το ίδιο.Αν πας για φαγητό μέχρι της 11 ο ιός σε λυπάται,περιμένει λίγο να βγει με τα φαντάσματα και σκοτώνει αβέρτα.Αν πας γραφείο κινδυνεύεις.

Ο Τσίπρας πούλησε την Μακεδονία,ο Ζάεφ ευχαριστεί σήμερα τον Κούλη για τις προσπάθειες,έτσι για να μην έχουν μερικοί μερικοί αυταπάτες για τα κόμματα νέα ή παλιά.

Ο Σουλτάνος πεθαίνει είναι με τα σωληνάκια της μανδαμ Μέρκελ γαμήθηκε η οικονομία του και εμείς να καθίσουμε στο τραπέζι για συνομιλίες λέει ο Δένδιας.

Βρε μαλάκες θα συνομιλήσουμε με τον εχθρό για τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ,ή μήπως τα έχετε πάρει κληρονομιά κύριε Δενδια

Ξυπνήστε γιατί μας πήρε ο διάβολος και μας γυρνάει σβούρα.
Τρέχουν όλοι για τις επιστρεπτέες προκαταβολές,τα λεφτά που χαρίζει η περιφέρεια, τις εκπτώσεις των τόκων των δανείων και πολλών άλλων "διευκολύνσεων".
Ρωτάω καταλαβαίνεται πως αυτά τα λεφτά είναι τα 30 αργύρια της προδοσία ή ακόμη?

Καταλαβαίνεται πως δεν χαρίζεται χρήμα ΠΟΤΕ αλλά υπάρχει αντίτιμο κάτω από το τραπέζι?
Καταλαβαίνεται πως αυτός είναι ο τρόπος για να μας κοιμίσουν εντελώς?
Καταλαβαίνεται πως δεν έχετε δικαίωμα διαμαρτυρίας στο μέλλον επειδή έμμεσα συναινέσατε στο ξεπούλημα της χώρας?

Δες τε την μεγάλη εικόνα ,και φανταστείτε το μέλλον των παιδιών μας.

Το χρήμα είναι η μάσκα που φοράμε και μάλιστα αυτή με το λάθος μέγεθος ,που κρύβει και άλλα αισθητήρια όργανα.

Ξυπνήστε επειδή αυτή την πληρωμή θα την χρεωθούμε όλοι....





Μάριος -.-

Ανώνυμος είπε...


Μα πραγματικά τώρα που έχω άδεια πρέπει να μαζεύω τα διαμαντάκια της ημέρας,ναβλέπουμε σε πραγματικό χρόνο την βλακεία να κατακλύζει τα ΜΜΕ.

Μπαλαούρας ΣΥΡΙΖΑ ¨"άλλο να χάσουμε νησί και άλλο βραχονησίδα "
τι λες μωρέ μαλάκα ξεβράκωτε,ανεγκέφαλε πίθηκε.

Πέρκα ΣΥΡΙΖΑ "είμαι θυμωμένη πολύ με την ενίσχυση των ΕΔ"
γιατί δεν είσαι θυμωμένη με την ενίσχυση των λάθρων και όχι των Ελλήνων
τι αηδία.

Για το ξεκώλιασμα είστε όλοι,αν υποθέσουμε πως δεν είστε από τα μοντέρνα
ερμαφρόδιτα,γιατί αλλιώς κινδυνεύομαι να σας αρέσει..

Ανώνυμος είπε...


δεν έβαλα όνομα πριν σόρρυ

Μάριος -.-

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μα πραγματικά τώρα που έχω άδεια πρέπει να μαζεύω τα διαμαντάκια της ημέρας,να βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο την βλακεία να κατακλύζει τα ΜΜΕ."

Να το κάνεις μια και μπορείς. Προσωπικά το τελευταίο διάστημα δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο.Πολλές φορές θέλω να σας πω και να γράψω για πολλά θέματα, αλλά δεν προλαβαίνω.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Βλέποντας το βίντεο και μετά δίπλα στα σχόλια το τι γράφουν, κάπου το σύστημα έπεσε.....

https://m.youtube.com/watch?v=Lp7voCErUYs

Χρήστος είπε...

Όλως τυχαίως όλα μεταφέρονται στη βόρεια Ελλάδα, και ο κοροναϊός και τα ασυνόδευτα και το θέμα των Σκοπίων όλοι οι δρόμοι καταλήγουν εδώ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Χρήστο..έτσι είναι όπως το λες. Θα δώσουμε μεγάλη μάχη εμείς εδώ.!!

Χρήστος είπε...

Το κράτος των Αθηναίων θα πληρώσουν μου φαίνεται δυσανάλογο χτύπημα, όσο μας φορτώνουν θα έχουν την απάντησή τους...