ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ...ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.

 Γράφει ο Λύκαστρος :

Είχαμε μιλήσει ΕΔΩ για την συστοιχία με πυραμίδες που υπάρχει στον βυθό της Κρήτης. Βέβαια δεν είπαμε πολλά τότε. Σίγουρα οι πυραμίδες δεν είναι τάφοι βασιλιάδων όπως πιστεύουν μερικοί. Ο πλανήτης Γη είναι μια γιγαντιαία ηλεκτρική γεννήτρια. Περιστρέφεται ανάμεσα σε δύο πόλους όπου η απεριόριστη ενέργεια μπορεί να αξιοποιηθεί. Με την αξιοποίηση της αγωγιμότητας της Γης (όρθια κύματα) μπορείτε να στείλετε ηλεκτρισμό σε όλο τον κόσμο σαν αόρατο νερό. Πρώτα κανείς πρέπει να φτιάξει έναν πύργο ή πυραμίδα δίπλα η πάνω από έναν υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα , ο οποίος θα αποδίδει τα αρνητικά ιόντα από τον υδροφόρο ορίζοντα στην κορυφή του πύργου/πυραμίδας/οβελίσκου. 


Στη συνέχεια, για να λάβουν την ενέργεια, οι δέκτες θα κατασκευάζονταν έτσι ώστε άλλοι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενέργεια.
Στην ουσία, αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι  να αρπάξουμε την ενέργεια από την ιονόσφαιρα, να την κάνουμε να παλμό στη Γη με μια συγκεκριμένη δόνηση που θα μπορούσε να διαβαστεί από τους άλλους δέκτες. Οι πυραμίδες είναι οι πιο υπέροχες και μυστηριώδεις κατασκευές στην γη.


Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς, μήπως είναι/ήταν γιγαντιαίοι πομποί ενέργειας που έστελναν ενέργεια ασύρματα;;; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι πυραμίδες είναι τάφοι για τους Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου, αλλά γνωρίζατε ότι δεν βρέθηκε ούτε μια μούμια μέσα;; Όλες οι πυραμίδες βρέθηκαν στην Κοιλάδα των Βασιλέων. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς να πιστέψουν ότι οι πυραμίδες κατασκευάστηκαν για έναν πιο λειτουργικό σκοπό. Ο ασβεστόλιθος μέσα στην πυραμίδα περιέχει χαλαζία και γρανίτη, ο οποίος είναι εξαιρετικός αγωγός. Οι πυραμίδες  αποτελούνται από μεγάλα κομμάτια ασβεστόλιθου τόσο συμπαγή μεταξύ τους που δεν μπορείς να βάλεις ανάμεσα ούτε μια λεπίδα.
Έχει υψηλές μονωτικές ιδιότητες και δεν περιέχει μαγνήσιο. Αυτό αποτρέπει την απελευθέρωση του ηλεκτρισμού από το εσωτερικό.Το οροπέδιο της Γκίζας βρίσκεται πάνω από παλιά υπόγεια κανάλια και υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα. 


Ο Νείλος έτρεχε πολύ κοντά στις πυραμίδες και έτρεχε και κάτω από αυτές δημιουργώντας ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό είναι γνωστό ως φυσιο-ηλεκτρισμός. Η ηλεκτρική ενέργεια μετακινείται επάνω στην πυραμίδα μέσω των γρανιτών πετρών και φτάνει μέσα στο χρυσό κάλυμμα με λεπτά φύλλα χρυσού  στην κορυφή της πυραμίδας. Ο χρυσός είναι επίσης ένας πολύ καλός αγωγός του ηλεκτρισμού . Έτσι έφταναν τα αρνητικά ιόντα στην ιονόσφαιρα.
Ήταν γεω-μηχανικές συσκευές που συνέλεγαν την ενέργεια της Γης και μετέτρεπαν την ενέργεια της Γης σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Αυτοί που έχτισαν τις πυραμίδες και τους οβελίσκους το έκαναν για να δημιουργήσουν ένα αρχαίο παγκόσμιο ασύρματο δίκτυο ενέργειας. Οι οβελίσκοι χρησιμοποιούνταν για την αξιοποίηση της ενέργειας από την γεννήτρια πυραμίδα.Οι οβελίσκοι είναι κατασκευασμένοι από γρανίτη που περιέχει χαλαζία. Ο χαλαζίας έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει τις δονήσεις της Γης σε χρησιμοποιήσιμη ενέργεια γνωστή ως πιεζοηλεκτρισμός

Οι οβελίσκοι χρησιμοποιήθηκαν σαν οι μικρότερες ηλεκτρονικές συσκευές και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τοπικά, όπως οι λαμπτήρες. Οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν λαμπτήρες χειρός, που ονομάζονταν φώτα Dendera. Αν αυτό σας ακούγεται αστείο, πως εξηγείται ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι φωτιάς στην οροφή από τους τάφους των βασιλέων;; Αυτό σημαίνει ότι δεν χρησιμοποίησαν πυρσούς / κεριά στις υπόγειες σήραγγες. Η τοποθεσία του οροπεδίου της Γκίζας βρίσκεται επίσης επάνω στις λεγόμενες Ley Lines of the World. Αυτά είναι υψηλά σημεία ενέργειας ή υψηλές συγκεντρώσεις ηλεκτρικού φορτίου. Παίρνουν πληροφορίες ή ενέργεια και τις μεταφέρουν σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα τεμνόμενα σημεία φιλοξενούν επίσης μερικούς από τους πιο ιερούς ναούς και μνημεία στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Αιγυπτιακών Πυραμίδων, του Μάτσου Πίτσου, του Στόουνχεντζ, του Άνγκορ Βατ κ.λπ.


 Ένα σημαντικό σύμπλεγμα πυραμίδων που έχει μεγάλη σημασία και ηλεκτρομαγνητικά στοιχεία είναι το Teotihuacan στο Μεξικό. Αλλά το κυριότερο σύμπλεγμα πυραμίδων...που ήταν πολύ κοντά στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ πυραμίδα, είναι το σύμπλεγμα ή συστοιχία των πυραμίδων στην Κρήτη.
Υπάρχει ένα συμμετρικό σύστημα / σχέδιο για όλες τις μεγάλες αρχαίες πυραμίδες και άλλες μεγαλιθικές δομές...το ποιο περίεργο είναι ότι αυτό το σχέδιο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με μια πλακέτα κυκλώματος υπολογιστή όταν το κοιτάζετε από ψηλά.


Υπάρχουν ενδείξεις ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας σε όλα αυτά τα μεγάλα αρχαία οικοδομήματα, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχε ένας αρχαίος πολιτισμός που αξιοποίησε την ενέργεια από την ιονόσφαιρα για να δημιουργήσει τεχνολογίες που σήμερα θα μπορούσαμε μόνο να ονειρευτούμε μόνο…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.
Βρήκα πολύ ενδιαφέρον το αρθρο, μήπως έχεις λινκ στο θέμα και αν υπάρχει κάτι και με ποιο τεχνικές λεπτομέρειες;

Ευχαριστώ

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , πολύ ενδιαφέρον το άρθρο , είχα διαβάσει και παλιά για τις γραμμές ley , και υπήρχαν θεωρίες για τις πυραμίδες σαν συσσωρευτες. Θυμάμαι που είχα διαβάσει για ένα συνέδριο για την πυραμίδα στο Σεράγεβο . Αλλά ευχαριστούμε γιατί βάζεις τάξη σε πολλά, όποιος το έκανε ακόμη και με ποιο προχωρημένη τεχνολογία ήταν κολοσσιαίο έργο . Και το άρθρο με την Σύρτη και το πάρκο νότια από τα Σφακιά πολύ ενδιαφέρον. Πέρα από τους Αμερικάνους κανείς δικός μας δεν έκανε έρευνα και ένα σχέδιο απεικόνισης 40 χρόνια τωρα με σόναρ ή κάμερες να πάρουμε μια ιδέα για τα πάρκα της μεσογείου? σαν αυτό (https://gr.pinterest.com/pin/156640893261628772/ ) ,τα 800 μέτρα πυραμίδας που αναφέρεις είναι τεράστιες κατασκευές .Εδώ κάνουν θερμική ανάλυση και όχι μόνο https://www.theguardian.com/world/video/2016/jan/18/new-technology-could-unlock-egyptian-pyramids-secrets-video . Να είσαι κάλα για τις γνώσεις που μας δίνεις ,ωραίος ο συσχετισμός με τα κυκλώματα .

Ανώνυμος είπε...


Διάσπαρτα σε όλη την γη και όχι μόνο βρίσκουμε πυραμίδες.Το σύστημα μεταφορές ενέργειας αλλοτινών χρόνων.
Από την Ιαπωνία μέχρι το Μεξικό και φυσικά υπάρχουν και στην Ελλάδα.

Κάποιες ήταν συλλέκτες ενέργειας ,κάποιες άλλες μπαταρίες αποθήκευσης και άλλες μέρος του κυκλώματος μεταφοράς.Όλες μαζί ένα δίκτυο σχημάτιζαν ένα πλέγμα.

Της Κρήτης που είναι τεράστιο, και για την ίδια τη γη πολύ σημαντικό, για την στήριξη της ζωής μήπως ήταν μέρος της στήριξης του Θόλου της Αιγηίδας?

Εννοείται πως οι περιούσιοι κρύβουν τα πάντα σε σχέση με την πραγματική ζωή στο τότε
και ένα τόσο σημαντικό στοιχείο θα το έθαβαν βαθιά.

Μάριος -.-

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως πολύ κοντά στις "Πυρακμίδες" υπάρχει και μία Τρικέφαλη Χίμαιρα, την οποία ο καλοκάγαθος Ησύχιος ερμηνεύει ως Αίγα. Αίγα ήταν η σύζυγος του Σεληνοθεού Πανός.

Κόρη της Χίμαιρας ήταν και η Σφίγγα η οποία είχε και αυτή τρείς κεφαλές δίπλα της οι οποίες έπνεαν αμαίμακτον πυρ. Χμ άραγε τι να ήταν αυτό;
Το ενδιαφέρον σε αυτή τη περίπτωση είναι το τοπωνύμιο Γκίζα, το ποιό είναι παραφθορά της Καδμείας και Λακωνικής λέξης Δίζα που σημαίνει Αίγα. Στην Γραμμική Β συναντάται επίσης ως Αΐζα, δηλαδή και πάλι η Αίγα αλλά και η Ίσις.

Χαχα... μικρός που είναι ο κόσμος.

Αυτά βεβαίως δεν τα λένε στις εγκυκλοπαίδειες.Τα βρίσκει κανείς μόνο στον Ζευ Ελαύνοντα.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : οι οποίες έπνεαν αμαίμακτον πυρ. Χμ άραγε τι να ήταν αυτό;

Το ακαταμάχητον πυρ...η Σφίγγα όμως έχουμε πει ότι είναι ο Τυφών.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Στην Γραμμική Β συναντάται επίσης ως Αΐζα, δηλαδή και πάλι η Αίγα αλλά και η Ίσις.

Η ΑΙ-ΓΑ λεγόταν ότι ήταν κόρη του Ήλιου, που η όψη της και μόνο προκαλούσε τρόμο ακόμη και στους Τιτάνες/'Ηλιους/πλανήτες....και ήταν αυτή που με το όνομα Αμάλθεια έτρεψε τον μικρό Δία.
Βέβαια εδώ μιλάμε για αστροφυσική και όχι για κατσικούλες.

Ανώνυμος είπε...


Η Αμάλθεια για την αστροφυσική είναι ο δορυφόρος του Δια.
Ο μύθος λέει πως τον έτρεφε ,άρα ως ουράνιο σώμα μέρος της ενέργειας του το έδωσε στον Δία ?Ή μπορεί ακόμη και να της πήρε την ενέργεια μετά από κάποιο αστροφυσικό γεγονός.?

Ανώνυμος είπε...

Τα όρθια κύματα όλα τα λεφτά... lol