ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Οι ΗΠΑ ζητούν να θυσιαστούν τα ελληνικά νησιά στον βωμό του Ερντογάν

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Φυσικά και ισχύει αυτή η είδηση.!! Το έχουμε επισημάνει και εμείς ΕΔΩ. Αλλά και ΕΔΩ όταν λέγαμε ότι η Τουρκία είναι το νέο isis των Η.Π.Α στην περιοχή και ο νέος αστυνομικός τους σκύλος. Η κατάσταση θυμίζει την αχαριστία του Αγαμέμνονα/Η.Π.Α/ΝΑΤΟ στον Αχιλλέα/Ελλάδα...όταν ενώ εκείνος μάτωνε και πολεμούσε για την συμμαχία...εκείνος του φέρθηκε πούστικα και του πήρε την "Βρισηίδα" . Τότε εκείνη η πράξη θεωρήθηκε από τον Αχιλλέα ως ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ εναντίων του , ακριβώς όπως σήμερα κάνει το ίδιο ο νέος Αγαμέμνων. Ο κύριος Γρίβας είναι γνώστης πραγμάτων και καταστάσεων και δεν θα έγραφε αυτό το άρθρο αν δεν ανησυχούσε σοβαρά. Η Τουρκία όπως έχουμε ξαναπεί ελέγχεται οικονομικά και γεωπολιτικά από την Κίνα , οι ΗΠΑ με το να της κάνουν όλα τα χατίρια, δεν κερδίζουν απολύτως τίποτε.!!! Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται....τίποτε δεν άλλαξε απο τότε.!! Το μόνο ίσως που θα αλλάξει, είναι ότι ο σημερινός Αχιλλέας....δεν θα ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ για κανέναν Αγαμέμνονα, και για κανέναν λόγο. Θα τον αφήσει μόνο του να ματώσει από τους σημερινούς ασιάτες/Τρώες ...γιατί θα έρθει η ώρα και σύντομα.!! ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ, ΑΧΡΕΙΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ..ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ, ΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!


Γρίβας Κώστας

Σε άρθρο του στο Ποντίκι (http://www.topontiki.gr/article/406935/o-pompeo-erhetai-kai-zita-xevrakoma), ένας από τους πιο αξιόπιστους, σοβαρούς και ενημερωμένους Έλληνες δημοσιογράφους για θέματα εξωτερικής πολιτικής, ο Δημήτρης Μηλάκας, μεταξύ των άλλων ανατριχιαστικών που αναφέρει, υποστηρίζει –επικαλούμενος διπλωματικές πηγές– ότι οι ΗΠΑ απαιτούν να αποστρατιωτικοποιηθούν μερικώς τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ιδιαίτερα ζητούν την απομάκρυνση «αμερικανικής κατασκευής πυραυλικών συστημάτων», όπως αναφέρει το άρθρο, τα οποία πιθανώς είναι πολλαπλοί εκτοξευτές ρουκετών M270 MLRS.

Αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο τότε βρισκόμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς εχθρικής πράξης από πλευράς των ΗΠΑ, που ξεπερνά κατά πολύ τη φιλική ουδετερότητα, την οποία παραδοσιακά επιδεικνύουν έναντι της Τουρκίας. Και φυσικά, αν υπάρχουν άνθρωποι σε οποιοδήποτε επίπεδο και θέση του ελληνικού μηχανισμού εξουσίας, πολιτικού και γραφειοκρατικού, που συζητάνε για "μερική αποστρατιωτικοποίηση" ελληνικών νησιών, τότε μιλάμε, καθαρά και ξάστερα, για ενέργεια εθνικής προδοσίας.

Κατ’ αρχάς, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η λέξη "αποστρατιωτικοποίηση" είναι ένας ευφημισμός για τη λέξη αφοπλισμός. Γιατί περί αυτού μιλάμε. Και δεν υπάρχει μερική αποστρατιωτικοποίηση, όπως δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Αν αποδεχθούμε την αποχώρηση κρίσιμης σημασίας οπλικών συστημάτων, όπως είναι οι MLRS από ένα ελληνικό νησί, τότε στερούμε τις δυνατότητες των στρατιωτικών δυνάμεων που βρίσκονται εκεί να αμυνθούν σε περίπτωση επίθεσης. Οι Έλληνες στρατιώτες από υπερασπιστές μετατρέπονται σε ομήρους του αντιπάλου.

Και ας μην πει κανένας ότι μιλάμε για επιθετικά όπλα που μπορούν να ασκήσουν πλήγματα στο εσωτερικό της Τουρκίας και για αυτό να τα αποσύρουμε "για να μην νοιώθουν ανασφάλεια οι Τούρκοι". Οι απόψεις αυτές είναι απλά αχαρακτήριστες. Ουσιαστικά υποστηρίζουν ότι η Τουρκία μπορεί να ασκεί προβολή ισχύος στην Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν δικαιούται να έχει αντίστοιχες ικανότητες.

Τα ελληνικά νησιά παραδίδονται με "μερική αποστρατιωτικοποίηση"

Επιπροσθέτως, ο διαχωρισμός των μαχητικών ικανοτήτων σε "επιθετικές" και "αμυντικές" είναι μια αυθαίρετη νοητική κατασκευή και δεν έχει απολύτως κανένα νόημα στον πραγματικό κόσμο. Πολύ απλουστευτικά, αν υποθέσουμε ότι αν οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις που σταθμεύουν σε κάποιο ελληνικό νησί ναι μεν έχουν κάποιες ικανότητες να αντιτάξουν τοπική άμυνα σε περίπτωση εισβολής, αλλά καμιά ικανότητα να προσβάλουν στόχους σε μεγάλες αποστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι Τούρκοι μπορούν ανενόχλητοι να επικεντρώσουν την επιθετική τους προσπάθεια σε όποιο ελληνικό νησί επιθυμούν και  να καταστείλουν την άμυνα του δια των αριθμών όσο σθεναρή και αν είναι αυτή.

Με άλλα λόγια, το Αιγαίο μπορείς να το υπερασπιστείς μόνο ως ολότητα και όχι ως ξεκομμένα νησιά, απομονωμένα μεταξύ τους. Και γι' αυτό χρειάζεσαι όπλα που μπορούν να ασκήσουν προβολή ισχύος σε μεγάλες αποστάσεις, δηλαδή "επιθετικά" όπλα. Και φυσικά, οι ικανότητες προβολής ισχύος στην απέναντι ακτή και η λειτουργία ολόκληρης της γραμμής των ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων ως ενιαίου χώρου μάχης, είναι θεμελιώδες στοιχείο για την ελληνική αποτροπή στο θέμα του Καστελλόριζου.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή στερούμεθα "επιθετικών" ικανοτήτων, είναι σαν να δίνουμε το πράσινο φως στην Τουρκία να προβεί σε ελεγχόμενο θερμό επεισόδιο με τους όρους της στο Καστελλόριζο και να μας επιβάλει εν συνεχεία τις θέσεις της, αφού δεν θα μπορούμε να αντιδράσουμε σε άλλο σημείο των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Με άλλα λόγια, η συζήτηση περί "μερικής αποστρατιωτικοποίησης" ουσιαστικά αποσκοπεί στην καταστροφή των ικανοτήτων άμυνας των ελληνικών νησιών έναντι της τουρκικής πολεμικής μηχανής εν συνόλω. Δηλαδή, στη μετατροπή τους σε ομήρους της Τουρκίας και εν τέλει στην καθυπόταξη της Ελλάδας. Και σε αυτήν την προσπάθεια πρωτοστατούν οι ΗΠΑ, αν πράγματι ισχύουν όσα υποστηρίζει στο άρθρο του ο κ. Μηλάκας.

Οι ΗΠΑ μετατρέπονται σε εχθρό της Ελλάδας 

Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε ενώπιον μας το αμείλικτο ενδεχόμενο η Ουάσιγκτον να μετατρέπεται σε σύντροφο εν όπλοις με την Άγκυρα και να τη βοηθάει εμπράκτως στην προσπάθειά της να ακρωτηριάσει την Ελλάδα. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, οι συνέπειες στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι αναπόφευκτο πως θα είναι δραματικές και μάλλον μη αναστρέψιμες. Ωστόσο, θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως επίσης αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί και γραφειοκράτες του υπουργείου Εξωτερικών που ζήλεψαν τη μοίρα του Τσολάκογλου και είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν παρόμοιες αξιώσεις. Σε κάθε περίπτωση, όμως, επειδή οι σχετικές πληροφορίες ολοένα και πληθαίνουν και προέρχονται και από χείλη που δεν μπορείς να αγνοήσεις, περιμένουμε από την ελληνική κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Αν όντως δεχόμαστε τέτοιες πιέσεις από τους υπερατλαντικούς "συμμάχους" τότε πρέπει να πει τα πράγματα με το όνομά τους στον ελληνικό λαό και να ζητήσει την στήριξή του σε μια πολιτική εθνικής αντίστασης. Και είμαι σίγουρος ότι θα την έχει.

ΠΗΓΗ


33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο κυβερνά στην Αμερική ο Αλβανός και η Αλβανίδα ας μην περιμένουμε άσπρη μέρα.
Δεν ξέρω τι αμπελοφιλοσοφίες μας σερβίρουν όλοι, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι αν θεσπιστεί Βραβείο Νόμπελ Αφέλειας τη νίκη την έχουμε σαν λαός στη τσέπη.
Από τον Άννα στον Καϊάφα μας έχουν δύο αιώνες οι καργιόληδες, οι τιποτένιοι, οι απατεώνες πολιτικοί και τα Γαυγόσκυλά τους και εμείς ακόμα τους στρώνουμε κόκκινα χαλιά.
Πλησιάζει όμως η ώρα. Ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν τι μονοπάτι ακολουθούν μέσα στο σκοτάδι. Καμία επιείκεια...και όπως λέει και ο Λύκαστρος, ο Θησέας θα πιάσει πρώτα δουλειά με τους Κερκύωνες και μετά θα τραβήξει για Λαβύρινθο.

ΕΡΙΩΠΑΣ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς φίλε Ερίωπα.!! Τα είπες όλα....όταν βγήκε πρόεδρος στην Αμερική αυτό το αλβανικό ρεμάλι ...όλα τα πατριωτικά ιστολόγια πανηγύριζαν και έλεγαν ότι η Ελλάδα θα έχει κέρδος.!! Ήμουν από τους πολύ ελάχιστους που έλεγαν από τότε ότι ο Αλβανός Τράμπ μαζί με τον Ερντογάν και τον Πούτιν ήταν στην ίδια πλευρά του λόφου.!!

Όσο για τον Τραμπ, αυτός εκτίθεται από μόνος του! Αυτός ο ίδιος λέει ότι είναι κολλητός του ο Ερντογάν. Κι ο γιος του είναι αυτός που κάνει παρεούλα με τον γιο του Ερντογάν. Όταν σπάσει η φούσκα της Τουρκίας, θα την χρεωθεί ο ίδιος ο Τραμπ..και αυτήν την φορά δεν θα έχει "χάδια". Ας πρόσεχε ο Τραμπ όταν απέλυε τον Ηρακλή από Chief of Stuff κατόπιν εντολής του γιόκα του και της Αλβανής Μελάνια. Ο Ηρακλής τον έκανε Πρόεδρο κι όχι τα μεμέτια....αυτοί που τον ανέβασαν , αυτοί και θα τον κατεβάσουν.

Το μονοπάτι στο σκοτάδι πηγαίνει κατευθείαν στον γκρεμό για την Αμερική.!!! Μην ανησυχούν καθόλου...το τι θα πάθουν δεν λέγεται.

Ανώνυμος είπε...

Πως θα νικήσει το αληθινό γένος των Ελλήνων στα επερχόμενα γεγονότα; Αν απαλλαχθούμε από μερικούς κομμουνιστές και ψευτοέλληνες χάρη θα μας κάνουν οι τούρκοι. Αλλά αυτοί μια χαρά θα τα βρούν με τα μπάσταρδα της τουρκίας, θα κάνουν και περιτομή, θα κάνουν και τα παιδιά τους γιουσουφάκια κυριολεκτικώς αν στριμωχθούν. Το θέμα είναι εμείς πως νικούμε και πως ξαναδημιουργούμε Ελληνικό κράτος στα πρότυπα του Καποδίστρια.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Αν παρατηρήσεις θα δεις ότι σχεδόν όλοι είναι εναντίων μας..... Αμερική-Ρωσία-(Τουρκία-Πακιστάν)-Γερμανία-Αγγλία-Σκόπια-Αλβανία-Βουλγαρία,οι εντός πολιτικοί-εκκλησία, ακόμα και οι κάτοικοι της χώρας...... Απορώ πως και γιατί υπάρχουμε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΜΟΣ : Απορώ πως και γιατί υπάρχουμε

Φίλε Ατμέ οι Έλληνες είμαστε συμπαντική φυλή. Είμαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους, και σε ψυχοσύνθεση και έχουμε διαφορετικό d.n.a Η κάθε φυλή έχει το δικό της αιθερικό ψυχικό αποτύπωμα. Και ενώ το δικό τους (των άλλων λαών) περιορίζεται στα στενά γεωγραφικά και γήινα πλαίσια...το δικό μας έχει μέσα του το αιθερικό ψυχικό αποτύπωμα από γαλαξίες ολόκληρους. Υποσυνείδητα το καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν την διαφορά μας....και ζηλεύουν και φθονούν ότι δεν μπορούν να έχουν.!! Για αυτό και το σύμπαν πάντα κάτι κάνει και δημιουργεί κάτι το οποίο μας προστατεύει από ολική εξαφάνιση σαν φυλή και έθνος.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Το θέμα είναι πως έχει καταντήσει κουραστικό το όλο και περίμενε, όλο και να μια απογοήτευση.
Θα πρέπει κάποια στιγμή αυτή η διαδικασία της υπομονής-προσμονής, μάχης και πόνου να αποδώσει.....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το ελπίζω φίλε Ατμέ...πιστεύω ότι δεν έμεινε πολύ ακόμα, φάγαμε τον γάιδαρο και είμαστε στην ουρά που λένε. Και ως συνήθως η ουρά είναι το πιο δύσκολο σημείο

Χρήστος είπε...

Φίλε Ατμε δεν θέλω φόβο και βιασύνες όλα με την ώρα τους το μάτι του Αχιλλέα και των Μυρμιδόνων γυαλίζει όπως και το σπαθί τους...

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα του dna με απασχολεί πολύ και το έχω ψάξει, αλλά παντού βρίσκω θολά νερά. Σε ένα συνέδριο γενετικής είχε πει κάποιος ότι όντως των Ελλήνων είναι διαφορετικό από τους υπόλοιπους για έχει περισσότερους πολυμορφισμούς και μεταλλάξεις. Αυτό έψαξα να βρω τί σημαίνει, και μάλλον κλίνω στο συμπέρασμα της αρχαιότητας του ελληνικού φύλου, ότι δηλαδή από αρχάνθρωπο Πετραλώνων κατά Πουλιανό ξεκίνησε ο "εποικισμός" του πλανήτη...
Η δήλωση του Κλίντον λοιπόν για το 0,1 με διαφορετικό γονιδίωμα, ποιούς μπορεί να αφορούσε όμως; Τους Δρακονιανούς ή τους Έλληνες;;;;;
Αν θέλεις διαφωτίσέ με,
Φιλικούς Χαιρετισμούς,
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ν

Αύριο θα απαντήσω σε όλους...σήμερα δεν είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση...είμαι έξαλλος.!!!!

Ανώνυμος είπε...


@24 Σεπτεμβρίου 2020 - 2:03 μ.μ.
"όντως των Ελλήνων είναι διαφορετικό από τους υπόλοιπους"

Το dna εκτός από γονιδιακές πληροφορίες μεταφέρει και πληροφορίες "άλλου τύπου"
Τον τελευταίο καιρό γίνεται συστηματικά συλλογή dna σε απίστευτη κλίμακα με αφορμή την παγκόσμια κοροϊδία.Το "σύστημα"θα εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό για αλλότριους σκοπούς,καταγράφοντας τους ΕΛΛΗΝΕΣ στο μαύρο κατάστιχο.
Η αλήθεια για την κατοίκηση της γης από Έλληνες χάνεται τόσο βαθιά στο χρόνο που δεν φανταζόμαστε καν.
Είμαστε διαφορετικοί.
Όπως έχει λεχθεί εδώ, κάποια στιγμή "ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΗΞΙΑΡΙΟ ΨΥΧΩΝ."!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν φαίνεται προς το παρόν πως θα ενεργοποιηθεί το DNA, ναι μπορεί να είναι έτσι αλλά το ζητούμενο είναι η αφύπνιση του Αχιλλέα, φυσικά υπάρχουν οι σχετικοί νόμοι που διέπουν την ενεργοποίση του, ίσως ένας τρόπος είναι μέσω της γνώσης (Ινώ ή Λευκοθέα), ίσως ένας άλλος το εξαίφνης του Σπηλαίου του Πλάτωνος. Στο τελευταίο συμβάλλει πολύ και ο έρντυ τελευταία, μη σας φανεί περίεργο αν κάποτε του φτιάξουμε και Ανδριάντα

ΚΙΜΩΝ

Ανώνυμος είπε...


@ΚΙΜΩΝ
"Δεν φαίνεται προς το παρόν πως θα ενεργοποιηθεί το DNA."

Το πως δεν είναι ένας τρόπος και μοναδικός, αλλά περισσότεροι,δεν έχει επίσης τόση σημασία πως θα λειτουργήσει.
Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι έχει συμβεί!!!!
και συνεχίζει να συμβαίνει σε όσους και όσες πρέπει να ενεργοποιηθεί.
Οι συμπαντικοί νόμοι λειτουργούν άσχετα με το αν τους αντιλαμβανόμαστε,και με ποιόν τρόπο.

Όσοι και όσες έχουν υπογράψει στο συμβόλαιο τους να είναι λειτουργοί του, το ξέρουν και όσοι δεν το γνωρίζουν θα το μάθουν σύντομα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ανώνυμος : Όσοι και όσες έχουν υπογράψει στο συμβόλαιο τους να είναι λειτουργοί του, το ξέρουν και όσοι δεν το γνωρίζουν θα το μάθουν σύντομα.

Πολύ σωστά..έτσι είναι. Όταν ενσαρκωνόμαστε εδώ στην Χθόνα ερχόμαστε για συγκεκριμένους λόγους και αιτία. Άλλοι το θυμούνται , άλλοι όχι.!! Το συμβόλαιο όμως ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ εκεί επάνω....πριν έρθουμε εδώ....και δεν γίνεται αυτά που έχουμε συμφωνήσει εκεί να μην γίνουν εδώ. Το δικό μου το "συμβόλαιο" γράφει συγκεκριμένα πράγματα, για να έρθω εδώ ΖΗΤΗΣΑ να γίνουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία αν δεν γίνουν...ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ που τους έφαγε εκεί πάνω.!! Όταν θα έρθει η ώρα να επιστρέψω...θα τους γανώσω το τρισοκέρατο.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το dna εκτός από γονιδιακές πληροφορίες μεταφέρει και πληροφορίες "άλλου τύπου""

Πολύ σωστά...διότι υπάρχουν 2 ειδών dna , το ΥΛΙΚΟ dna και το ΨΥΧΙΚΟ dna .Το υλικό μεταφέρει τις δικές του πληροφορίες, π.χ το χρώμα μαλλιών ματιών...σχήμα προσώπου κ.λ.π Αλλά το ψυχικό dna μεταφέρει τις δικές του ΑΡΡΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ . Και στις δύο περιπτώσεις τα δεδομένα φυλλάσονται πολύ καλά....ιδιαίτερα του ψυχικού dna. Το ψυχικό dna το φέρει η ψυχή μαζί της κατά την ενσάρκωση της στο σώμα. Μετά την εισαγωγή της ψυχής στο σώμα...τα 2 dna ενώνονται.!!

Όλοι οι κώδικες βρίσκονται μέσα στην κυτταρική δομή των Ελλήνων...τα ενεργειακά "κλειδιά" για να ξεκλειδώσουν αυτοί οι κώδικες βρίσκονται μέσα μας. Αυτή η ενέργεια αφυπνίζει τα άρρητα εσωτερικά μας δεδομένα. Οι "πληροφορίες" μεταφέρονται με το....αίμα.!!

Ανώνυμος είπε...

Για τη ρήση του Κλίντον στην Ακρόπολη;
Ν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πομπέο τι ρόλο παίζει; Φίλος ή εχθρός των Ελλήνων; Ρωτώ.

Και κάτι άλλο...
"θα τους γανώσω το τρισοκέρατο" γράφεις φίλε Λυκαστρε.
Μάλλον Πεντακόρυφο είναι το κέρατο σαν την κορώνα της Εκάβης και του αρχαίου "Πομπαίου και της Αίγας.... και του Ψυχοπομπού μαύρου κόρακος χαχα!!!


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Ο Πομπέο τι ρόλο παίζει; Φίλος ή εχθρός των Ελλήνων; Ρωτώ.

O χοντροΠομπέο έρχεται εδώ γιατί έχει στον νού του 2 πράγματα.
1) Να μην διαλυθεί το ΝΑΤΟ , σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου. Διότι αυτήν την φορά αν γίνει κάτι (που θα γίνει) δεν θα είναι ένα απλό θερμό επεισόδιο τύπου Ιμίων...αλλά σύγκρουση σε όλα τα μέτωπα και ΠΑΝΤΟΥ.
2) Να προσπαθήσει να κρατήσει την τουρκία στην πλευρά των Δυτικών, και να μην αφήσει να προσκολληθεί στην Ευρασιατική Ένωση (Κίνα-Ρωσά-Πακιστάν-Ιράν) διότι τότε η Αμερική την έχει πολλαπλώς καταμαμήσει.!! Δεν θα δει νίκη επί της Κίνας στον αιώνα τον άπαντα.

Οπότε έρχεται εδώ στον χρήσιμο ηλίθιο τους γιες μεν των Αθηνών....για να ζητήσει υποχωρήσεις από την Αθήνα...για να μπορέσει να κρατήσει την τουρκία στο Δυτικό άρμα. Δηλαδή η Αμερική μας ζητάει να αυτοακρωτηριαστούμε εμείς σαν χώρα...για τα δικά της συμφέροντα. Εσύ τι λες...είναι φίλος η εχθρός ο Πομπέο;; Μόνο που ξεχνάει ο χοντροπομπέο ότι σε πολύ λίγο έρχονται οι Αμερικάνικες εκλογές...και εκεί ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.!!

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Αμερικανοί πάντα ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ τους συμμάχους τους (βλέπε Κούρδους).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : και του Ψυχοπομπού μαύρου κόρακος χαχα!!!

Για την δική μου την ψυχή...θα έρθει άλλη "συνοδεία"....μιας και σαν ψυχή είμαι από τους λίγους που μπορούν και να ΒΓΟΥΝ αλλά και να ξαναμπούν στο Ηλιακό σύστημα. Οι Πύλες του Ηλιακού Συστήματος ανοίγουν για μένα....τον μαυροκόρακα τους μπορούν να τον πάρουν και να τον μαδήσουν και να τον κάνουν κοτοπουλάκι για σούπα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εδώ βλέπουμε την backdoor Διπλωματία. Δεξιά: ο γαμπρός του Σουλτάνου, πρώην υπ.Ενέργειας και νυν υπ.Οικονομίας, Μπεράτ Αλμπαιράκ, που έχει παντρευτεί την κόρη του Σουλτάνου, Εσρά Ερντογάν!

Αριστερά: ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ που έχει παντρευτεί την κόρη του Ιβάνκα Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ!

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120039271_3607864685937029_1191278462718874398_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=GfM_OVuGMXkAX_YoP5m&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=85f2cd3b6d45faa9f001e17ad00f56ca&oe=5F955D2F

Ο Πομπέο αυτά τα συμφέροντα προωθεί...μέχρι τις εκλογές στις ΗΠΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ....οπότε θα τα πούμε και με τον χοντροπομπέο και με τα αφεντικά του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Μάλλον Πεντακόρυφο είναι το κέρατο σαν την κορώνα της Εκάβης

https://prnt.sc/uo6cy8

Ανώνυμος είπε...

Να πούμε φίλε Λύκαστρε ότι κάποτε "Πομπαίο" ονόμαζαν τον Κάδμο Ερμή;

Να πούμε ότι η Πεντάλφα, που είναι σύμβολο και της Αίγας είναι πανταχού παρούσα με πρώτη και καλύτερη οικοδέσποινα τη Τουρκία;

Να πούμε ότι πλησιάζει η ώρα να διαμελισθεί η Τουρκία έτσι όπως τη γνωρίζουμε και τον λογαριασμό θα τον πληρώσουμε εμείς;

Μήπως όταν έλεγε ο Ερίωπας πριν από χρόνια ότι ο Εριχθόνιος Όφις ετοιμάζεται να κατέβει στο Αιγαίο γνώριζε τι έλεγε;

Ποιός λαός θα χύσει πάλι το αίμα του για χάρη της Νέας Τυφωνίας του Πομπαίου;


Άραγε οι Έλληνες σήμερα γνωρίζουν ποιός είναι ο Εριχθόνιος Όφις και ποιά η σχέση του με τον "Πομπαίο";


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Μήπως όταν έλεγε ο Ερίωπας πριν από χρόνια ότι ο Εριχθόνιος Όφις ετοιμάζεται να κατέβει στο Αιγαίο γνώριζε τι έλεγε;

Ναι μόνο που ο Ερίωπας έλεγε και ότι ο Εριχθόνιος Όφις στο τέλος θα καθήσει σούζα στα πόδια της Αθηνούλας. Αυτό το θυμάσαι;;
Να πούμε όμως ότι στο Σύμπαν επικρατεί ισορροπία. Δηλαδή δεν υπάρχει φώς δίχως να υπάρχει σκοτάδι..και δεν υπάρχει σκοτάδι χωρίς να υπάρχει φώς. Καλό και κακό πρέπει να συνυπάρχουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Δεν μπορεί να υπάρχει Εριχθόνιος Όφις χωρίς να υπάρχει το ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ..χα χα χα Δεν υπάρχει Χριστός δίχως Αντίχριστο....έτσι λειτουργεί το Σύμπαν.

Τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ συγκλίνουν δια της ΕΡΙΔΟΣ δημιουργώντας την αφανή Αρμονία του Κόσμου . Κάτι το οποίο υπάρχει τόσο στον μακρόκοσμο όσο και στον μικρόκοσμο.

Ανώνυμος είπε...

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα, φίλε Λύκαστρε, μυρίζει όμως έντονα "σιγοκαίουσα "Φρυκτωρία" εδώ και κάμποσους μήνες. Δεν νομίζεις;

Αυτή τη φορά ο Αχιλλεύς δεν πιάνεται κορόιδο. ο Κανδάων Ήφαιστος πάλι θα σπάσει όχι μόνο ποδάρια αλλά και μούτρα αυτή τη φορά.


ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

"Λύκαστρος: "Ναι μόνο που ο Ερίωπας έλεγε και ότι ο Εριχθόνιος Όφις στο τέλος θα καθήσει σούζα στα πόδια της Αθηνούλας. Αυτό το θυμάσαι;;
-Άλλα τσογλανο-Πανάκια μας απασχολούν αυτή τη φορά, και είναι πολύ αυθάδικα τα σκασμένα. Εννιά τον αριθμό, ούτε Λερναία Ύδρα να ήταν. Έχουν όμως μία τρομακτική αδυναμία όλα, που μόλις τώρα και τα ίδια την αντιλήφθηκαν και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Καλό απόγευμα από μένα και να περνάτε όλοι καλά.ΕΡΙΩΠΑΣ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Αυτή τη φορά ο Αχιλλεύς δεν πιάνεται κορόιδο. ο Κανδάων Ήφαιστος πάλι θα σπάσει όχι μόνο ποδάρια αλλά και μούτρα αυτή τη φορά.

Όντως αυτήν την φορά θα φερθεί διαφορετικά....στους απογόνους του Ηφαίστου....διότι Κανδάων Ήφαιστος είναι ο Ωρίων σύμφωνα με τον Λυκόφρων. Από άλλο Ήλιο εκείνοι...από άλλον Ήλιο αυτός.! Κάποτε στην γη πριν την μεγάλη καταστροφή ...υπήρχαν 72 είδη διαφορετικών ανθρώπων.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Έχουν όμως μία τρομακτική αδυναμία όλα, που μόλις τώρα και τα ίδια την αντιλήφθηκαν και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

ΟΛΟΙ μα όλοι έχουν ένα αδύνατο σημείο...αλλά αυτό δεν σε κάνει αδύναμο...αδύναμο σε κάνει η αλλαζονία και η υποτίμηση του εχθρού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Κάπως έτσι είναι τα πράγματα, φίλε Λύκαστρε, μυρίζει όμως έντονα "σιγοκαίουσα "Φρυκτωρία" εδώ και κάμποσους μήνες. Δεν νομίζεις;

Η Φρυκτωρία λαμπάδιασε εδώ και μήνες...όμως :
Οι Τριαδικότητες καμπύλες η γραμμικές, κυριαρχούν με συμμετρία στην συμμετρία, στον Τόπο και στον Χώρο κατά το Πλήρωμα του Χρόνου.
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΛΛΑΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝ.

…"Τα μέλλοντα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος όμοια με όσα έχουν γίνει"… Αριστοτέλης.

Κατά την περιοδικότητα, επαναληπτικότητα του κλειστού μας ηλιακού συστήματος, όταν έρθει το «πλήρωμα του χρόνου», του κάτοπτρου - καθρέπτη… τότε ανακαλούνται λόγο εντροπίας, αρχέτυπα στον Χώρο. Αυτή η ανάκληση των αρχέτυπων πληρώνετε με ενέργεια, η ενέργεια αυτή είναι το αίμα… η σχέση Λόγου που παράγεται διαποτίζει όλους τους συνδυασμούς του χωροχρόνου, που έχει μυθιστορικές διαστάσεις.

Ανώνυμος είπε...


https://www.youtube.com/watch?v=kDMsVApzv9w

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 27 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:15 μ.μ

Εξαιρετική μουσική επιλογή...θα το κάνω ανάρτηση το απόγευμα. Ευτυχώς που υπάρχουν και άλλοι που δεν κοιμούνται τα βράδια σαν και μένα..και έτσι τα βαμπίρια είμαστε πολλά.!! χα χα χα

Ανώνυμος είπε...


Η νύχτα έχει τα καλύτερα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Η νύχτα έχει τα καλύτερα."
https://www.youtube.com/watch?v=trrmxNJjlwA

Ανώνυμος είπε...


https://www.youtube.com/watch?v=VWY4QInOkMs

Σαξόφωνο και ηλεκτρική για νύχτες με αστέρια.