ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Hellenic Tank Challenge 2020

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η 21 ΤΘΤ αν και είχε το χειρότερο άρμα "στα χαρτιά", εντούτοις διέπρεψε! Συγχαρητήρια στους Έλληνες αρματιστές και ειδικά σε αυτούς της 211 ΕΜΑ...
Εύγε σε όλους τους συμμετέχοντες! Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρα θέμα πληρωμάτων και διάθεσης εκείνης της ημέρας. Παρατήρηση: Ο Αμερικανικός Ουλαμος δεν ανήκει στην 12η Μεραρχία όπως εσφαλμένα αναφέρεται. Και ΕΔΩ το βίντεο.


Μεταξύ 14-18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Ουλαμών Αρμάτων των Μονάδων Τεθωρακισμένων που διαθέτουν άρματα Leopard 2A4/HEL με συμμετοχή τμήματος των δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ Ευρώπης (USAREUR), στο Πεδίο Βολής Αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Οι Ουλαμοί αξιολογήθηκαν σε επιχειρησιακές διαδικασίες με μετρήσιμα αντικειμενικά κριτήρια, οι οποίες ήταν εστιασμένες σε θέματα τακτικής μικρών κλιμακίων, τεχνικής της βολής και τεχνικών θεμάτων των αρμάτων.

Η τελική κατάταξη των Ουλαμών, αποτελεί συνδυασμό του χρόνου που χρειάστηκε το κάθε πλήρωμα για να ολοκληρώσει τις δοκιμασίες, σε συνάρτηση με επιμέρους βαθμολόγηση των δεξιοτήτων του και ειδικά της ευστοχίας των βολών των πληρωμάτων των αρμάτων.

Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού ιδιαίτερα εμφανής ήταν η προσπάθεια, το πάθος και η γνώση των αντικειμένων από τους διαγωνιζόμενους, καθώς και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επιχειρησιακής ετοιμότητας του προσωπικού.

ΠΗΓΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: