ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Μίστερ Καραγκιουλέ, έχεις μήνυμα από την Κρισταλίνα: «Μαχητικά και αεροπλανοφόρα μας φέρνουν πιο κοντά! Με αγάπη, το ... Δ.Ν.Τ.»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μέχρι να φτιάξουν τα μογγόλια το νέο μαχητικό τους, η ανθρωπότητα θα έχει εγκατασταθεί στον πλανήτη Άρη.!! Τον Δεκέμβριο του έρχεται του Ερντογάν, τότε που όλες οι εκλείψεις θα τον βαράνε κατακέφαλα χα χα χα...και εδώ βλέπουμε το New Turkish 4.5th Generation Jet Fighter. Not only stealth but also invisible!!!! New turkish technology!!!

Γράφει ο Γιωργος Αδαλής :

Μίστερ Καραγκιουλέ, έχεις μήνυμα από την Κρισταλίνα: «Μαχητικά και αεροπλανοφόρα μας φέρνουν πιο κοντά! Με αγάπη, το ... Δ.Ν.Τ.»
-
Επειδή εμένα και άλλους δύο καθηγητές μας παρακολουθεί στενά ο Καραγκιουλές της ΓενίΣαφάκ, πολλές φορές διαβάζω άρθρα στην κίτρινη φυλλάδα που απαντάνε σε αυτά που λέμε και γράφουμε! Ο Καραγκιουλές, στενός φίλος κάποιων δημοσιογράφων εδώ στην Ελλάδα με τους οποίους πίνει ρακί στη Γέφυρα του Βοσπόρου, έχει ενοχληθεί επειδή οι Μoυσουλμάνοι της Θράκης διαβάζουν αλήθειες από εμάς κι έχει βάλει μια πιτσιρίκα να μας παρακολουθεί.
Όταν δημοσιεύτηκαν τα πρώτα άρθρα για τα Rafale και το nEUROn, και μετέπειτα για άλλα οπλικά συστήματα τα οποία εξοντώνουν την Turk Hava Kuvvetleri στα μάτια όλων, πήγε και ξέθαψε από το συρτάρι το πρόγραμμα κατασκευής Εθνικού Μαχητικού (TF-X) από την Τουρκία.
Πρόκειται για έναν ιπτάμενο τενεκέ που αν ποτέ καταφέρουν να τον φτιάξουν οι Τούρκοι, το πιθανότερο είναι ότι θα τρακάρει με σμήνη γλάρων στο Αιγαίο και δεν θα χρειάζεται να το αναχαιτίζουμε!
Ανεξάρτητα από τον τενεκέ που φτιάχνουν με κλεμμένα υλικά και copy-paste σχέδια οι Τούρκοι, για να τελειώσει το project αυτό και να μπει στην παραγωγή, χρειάζονται περίπου 150.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ! Ας κάνει ο Καραγκιουλές τον υπολογισμό σε … γενί λίρες!!! Τις πολύ γενί όμως που θα φτάσουν 10 προς 1...
Ο Καραγκιουλές ξεχνά ότι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν εκεί στην Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας και θέλει να φτιάξει και μαχητικό 5ης γενεάς!
Πήγαινε αγόρι μου στο άδειο Ταμείο της κεντρικής σου Τράπεζας! Εχω αφήσει ένα σημείωμα για σένα στα Βουλγάρικα, το οποίο λέει:
«Μαχητικά και αεροπλανοφόρα μας φέρνουν πιο κοντά! Με αγάπη, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, διευθύντρια του Δ.Ν.Τ.».
ΥΓ.
Να πεις στον αεροναυπηγό σας που φέρατε από την Αμερική (τον ξανθό τον 35άρη) να βάλει και στο νέο μαχητικό σας, σύστημα εντοπισμού καραμπίνας! Γιατί από αυτές θα κινδυνεύει ο ιπτάμενος τενεκές σας… όταν καταφέρνει να αποφεύγει τους ... γλάρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: