ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΡΑΣΗ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Όπως έχουμε ξαναπεί, για κάθε δράση στο σύμπαν υπάρχει μια αντίδραση.! Το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και γίνονται πολλά "περίεργα" πράγματα, όπως σκάφη που συμμετείχαν σε παρέλαση υποστήριξης του Ντόναλντ Τραμπ στη λίμνη Τράβις στο Τέξας βυθίστηκαν, στα ξαφνικά , χωρίς να να γνωρίζουν πως έγινε αυτό....δηλαδή το αίτιο ήταν αδιευκρίνιστο . Το ίδιο αδιευκρίνιστα πέθανε από καρδιά ( δεν ήταν καρδιά , αλλά κάτι έπρεπε να πούνε) ο Ταξίαρχος Sezgin Erdoğan, Διοικητής της 47ης Ταξιαρχίας Καταδρομών (έδρα Κων/πολη) της 1ης Στρατιάς ενώ βρισκόταν στην Ζώνη Επιχειρήσεων Idlib στην Συρία.

Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, .."  ο Ταξίαρχος Σέγκιν Ερντογάν αρρώστησε κατά τη διάρκεια του καθήκοντός του στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 στη ζώνη λειτουργίας της Ιντλίμπ, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και εκεί πέθανε χωρίς να μπορεί να σωθεί παρά όλες τις παρεμβάσεις των γιατρών".
Το κάψιμο της Μυτιλήνης, ήταν μια πράξη που δεν έπρεπε να γίνει χθές το βράδυ, διότι "ξύπνησαν" κάτι που δεν έπρεπε. Το σύμπαν ανταποδίδει τα πάντα, λειτουργεί όπως ένας καθρέφτης . Αυτό που έκαναν οι τούρκοι πράκτορες είχε κόστος δυσανάλογο για αυτούς. Μεταξύ ενός καμένου ΚΙΤ της Μόριας και ενός Διοικητή της 47ης Ταξιαρχίας , με έδρα στην Κωνσταντινούπολη....με διαφορά μεγαλύτερο βάρος έχει ο θάνατος του. Ο συγκεκριμένος σε τυχόν πολεμική αναμέτρηση Ελλάδος-Τουρκίας θα έπαιζε μεγάλο ρόλο στα γεγονότα.!!

Από εδώ και πέρα θα υπάρχει ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ, σε κάθε τι που θα προσπαθούν να κάνουν οι μογγόλοι, και  όχι ισοδύναμο τετελεσμένο...Δεν διατηρώ καμία αμφιβολία, ότι σ' αυτό το πεδίο, η Τουρκία θα υποστεί συντριπτική ήττα που θα σοκάρει όλο το δυτικό κόσμο και θα κλονίσει συθέμελα την Ατλαντική συμμαχία. Υπάρχουν δυνάμεις στο σύμπαν που είναι θυμωμένες, και καλά θα κάνουν κάποιοι να το καταλάβουν καλά αυτό, αν θέλουν να έχουν πατρίδα για να γυρίσουν πίσω. Κάτι ήξεραν οι Γαλάτες που φοβόταν μην τους έρθει ο ουρανός στο κεφάλι...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


""φαίνεται ότι οι Ερινύες σηκώθηκαν να ξεμουδιάσουν λιγάκι ή κάτι τις ενόχλησε και όπως θα ξέρεις πολύ καλά τίποτα δεν πρόκειται να τις σταματήσει αν δεν το βάλουν ξανά σε τάξη.
ΚΑΠΟΙΟΣ έχει θυμώσει!!!""

ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ΥΒΡΙΣ εναντίων των Ελλήνων, η φωτιά στις Μυκήνες είναι το Σημάδι της Νεμέσεως που καταφθάνει

ΚΙΜΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι φίλε Κίμων και ανώνυμε...διαπράχτηκε Ύβρις εναντίων των Ελλήνων και όλοι θα μπούνε στην σειρά. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία οι Ερινύες είχαν φτερά/πετούσαν, ήταν κάτι "περίεργα" όντα στα οποία οι Αθηναίοι ίδρυσαν «Ιερό Ευμενίδων» πλησίον του Αρείου Πάγου. Οι Ερινύες ακολουθούν πάντα μια θεϊκή βούληση...με λίγα λόγια ακολουθούν ΕΝΤΟΛΕΣ. Άρα από κάπου ή κάποιον παίρνουν με αιθερικό τρόπο την "εντολή". Υπάρχει ένα αεροδιαστημικό αιθερικό "κέντρο" που δίνει οδηγίες....χα χα χα οι Ερινύες είναι απλά εκτελεστικά όργανα , άλλου/άλλων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο θάνατος του μουφτή μέσα στην Αγ.Σοφιά..την επομένη της λειτουργίας της σαν τζαμί, ο θάνατος του Τούρκου ταξίαρχου ταυτόχρονα με το κάψιμο της Μυτιλήνης...δεν είναι ΤΥΧΑΙΑ γεγονότα.!! Η περίεργη καταβύθιση των σκαφών στην Αμερική...είναι μηνύματα, σημάδια...για το τι θα πάθουν αν συνεχίσουν τον χαβά τους.!!

Οι Ερινύες ξαναγυρίζουνε
και τους θυμίζουνε, τα περασμένα
τι έχουν πράξει, και το τι έδωσαν.
χορό θα στήσουνε,και θα διαλύσουνε
το όνειρο που έστησαν το απατηλό.

Ανώνυμος είπε...


Ζω για την στιγμή που θα δω να καταστρέφονται τα σχέδια τους.

κατά προτίμηση θα ήθελα να αρχίσουν τον αλληλοσπαραγμό μεταξύ τους σαν αποτέλεσμα της λυκοφιλίας τους.

Ζω για την στιγμή που κάθε αρσενικό παιδί τους χαθεί άρρωστο και αβοήθητο,ξαφνικά.

Ζω για την στιγμή που θα πέφτουν νεκροί απρόσμενα χαμένοι.






ΑΡΡ. είπε...


Είναι η σατανική μεγάλη Σχολή του γενοκτονικού εγκλήματος αυτά τα τουρκογερμανά. Το αδικοχαμένο γενοκτονικό αίμα γαρ τους κυνηγά ανελέητα,
βοά μέσα στο ίδιο τους το αίμα, τους βασανίζει και τους τρελαίνει ωθώντας τους προς την λυτρωτική αυτοκαταστροφή.
Βλέπουνε γαρ ελληνικό χώμα και θάλασσα και τον ¨ωραίο ως Έλληνα¨ και σεληνιάζονται. Όλες οι πόλεις τους κουρσεμένες ελληνικές. όλα τα αρχαιολογικά και τα μουσεία τους γεμάτα ελληνικά. Κι ακόμα ξερνάει η γη τους - η γη των προγόνων μας - ελληνικές αλήθειες και Έλληνες θεούς, αριστουργήματα κάλλους, ευδαιμονίας και πολιτισμού. Και αυτό είναι το μαρτύριο, ο τρόπος τιμωρίας του Αγαθού, που είναι πάνω απ' τις ύπουλες δυνάμεις των. Γιατί είναι βάρβαροι, αβέλτεροι, καταδικασμένοι και εγκλωβισμένοι σε Σισύφιους κολασμένους μαιάνδρους υπανθρωπίνης συνειδητότητος.
Από κει λοιπόν, την επιλογή της εγκληματικής Ύβρεως, και πέρα η Άτη (εξαπάτησις, παραφροσύνη) και η συνακόλουθος Τίσις (αποτίειν, ξεπληρώνειν, τιμωρία) είναι ζήτημα χρόνου, ενίοτε ένα τσιγάρο δρόμος.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : και η συνακόλουθος Τίσις (αποτίειν, ξεπληρώνειν, τιμωρία) είναι ζήτημα χρόνου, ενίοτε ένα τσιγάρο δρόμος.

Έτσι ακριβώς αγαπητέ φίλε..έτσι ακριβώς όλα εδώ θα πληρωθούν και μάλιστα με "τόκο".

Ανώνυμος είπε...

Η Οθωμανική αυτοκρατορία αλλά και το νεώτερο Τούρκικό κράτος το μόνο που άφησαν πίσω τους ήταν αίμα και καταστροφή ουδεμία συνεισφορά στον πολιτισμό.

ΚΙΜΩΝ