ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Συνδεθήκατε με τον αυτόματο τηλεφωνητή του κρεμλίνου, Μετά τον χαρακτηριστικό ήχο, αφήσατε μήνυμα. Μπιπ μπιπ .

 

Γράφει ο Λύκαστρος :

Ας πούμε κάποια πραγματάκια...είναι σίγουρο ότι το Αζερμπαιτζάν δεν έφτασε σε πολεμική αναμέτρηση με την Αρμενία, χωρίς να έχει στήριξη από κάπου. Η Τουρκία έσπρωξε το Αζερμπαϊτζάν σε μια αναμέτρηση με την Αρμενία, και αυτό έγινε λόγω της επικείμενης μεγάλης αναμέτρησης που έρχεται μεταξύ Τουρκίας και Κούρδων, διότι οι Αρμένιοι υποστηρίζουν τους Κούρδους εναντίον της Τουρκίας.. Έτσι, οι Αρμένιοι δέχτηκαν το πρώτο πλήγμα σε αυτά τα πολιτικά παιχνίδια μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Κουρδικού κρατιδίου δορυφόρου των ΗΠΑ. Για αυτό και η Αμερική δεν θα  βοηθήσει ακόμα τους Αρμένιους...όπως υπολογίζει ο Ν.Πασινιάν ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας.
Οι Αζέροι θα πληρώσουν ένα πολύ βαρύ τίμημα, χάρη στους Τούρκους που τους ώθησαν σε έναν αυτοκτονικό πόλεμο. Είναι ο ηλίθιος Ερντογάν και τα αφεντικά του που εξοπλίζουν τον δικτάτορα Ilumb Aliyev σε αυτή την καταστροφή.


Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ενισχύουν περαιτέρω την επιρροή τους στις μετα-σοβιετικές δημοκρατίες - τη Γεωργία και τώρα στην Αρμενία. Η Ρωσική Ομοσπονδία εκδιώκεται από την περιοχή του Καυκάσου, όπως εκδιώχθηκε από τη Βαλτική και την Ουκρανία . Η Ρωσία χάνει και χρειάζεται συμμάχους, επομένως είναι απαραίτητο να έχει με το μέρος της την Τουρκία και να μην εμπλακεί στη σύγκρουση Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν , επειδή η Αρμενία είναι μόνο ονομαστικά στο CSTO, αλλά σύντομα και στην πραγματικότητα θα φύγει. Έτσι η Ρωσία επιτυγχάνει δύο στόχους ..πρώτον δείχνει στην Αρμενία και στην Γεωργία ότι έχουν ήδη χάσει το μέλλον τους στις επερχόμενες συγκρούσεις/πολεμικές αναμετρήσεις, και ένα ξεκάθαρο  παράδειγμα για τις δημοκρατίες της Κεντρικής Ασίας και σε άλλους ότι όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος...και διατηρεί μια στρατηγική συμμαχία με την Τουρκία και ταυτόχρονα με το Ιράν .Όπως η Ρωσία παρέμεινε παθητική απέναντι στους Τούρκους στην Συρία, έτσι θα παραμείνει και για την Αρμενία.

 Η Ρωσία δεν έχει τίποτα για να υπερασπιστεί τους διεφθαρμένους Αρμένιους όπως τους αποκαλούν και θεωρούν ότι έγιναν οι Αρμένιοι  αντι-ρώσοι  μετά την επανάσταση με τον Ν. Πασιανάν και ακολουθούν το ίδιο μονοπάτι με τους Γεωργιανούς. Η Ρωσία δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί με το πρόβλημα της Αρμενίας, καθότι από ρώσικα χείλια επισήμων ακούω το ρώσικο ρητό..."do not do good, you will not get evil". Με λίγα λόγια :

- Συνδεθήκατε με τον αυτόματο τηλεφωνητή του κρεμλίνου, Μετά τον χαρακτηριστικό ήχο, αφήσατε μήνυμα.
- Εδώ Αρμενία ''Εάν χρειαστεί θα σας ζητήσουμε στρατιωτική βοήθεια!''
- Η μνήμη είναι γεμάτη. Το μήνυμα δεν κατεγράφη. Καλέστε αργότερα. Μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ.

Όσο γα εμάς τους Έλληνες...Συμπαθείς και φιλέλληνες οι Αρμένιοι και θύματα των βαρβάρων Μογγόλων όπως και μεις. Επίσης, από τους λίγους λαούς που μπορούν να αφομοιώσουν πολιτισμό.

 Αλλά αδέρφια μας δεν είναι, τουλάχιστον φυλετικά, απλώς υπήρξαμε σύνοικοι πληθυσμοί για αρκετούς αιώνες. Ευτυχώς, είχαμε την τύχη να μην έρθουμε σε εκτεταμένη επιμειξία μαζί τους, καθότι είναι από τις πιο άσχημες φυλές του πλανήτη, αν όχι η πιο άσχημη, με τις γαμψές μύτες που πέφτουν και καταλήγουν σε χοντρό άκρο, με ακραία οπισθομετωπία που καταλήγει σε κορυφή πίσω στον κρανιακό θόλο, με την υπερβραχυκεφαλία που τους χαρακτηρίζει σε συνδυασμό με την πλατυϊνία και το κοντό μέτωπο που εξέχει στα πλάγια, τα ζυγωματικά που εξέχουν, τα πεταχτά αυτιά προς τα έξω κτλ. Είμαι οπαδός της ΕΥγονικής όπως καταλάβατε.

5 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Ίσως μ αυτά γίνουν πιο κατανοητοί....

https://m.youtube.com/watch?v=zLjGbjdmoOo

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ατμέ θυμήθηκα κάτι που έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά μου που ταιριάζει στην περίπτωση...

ΘΑ πηδήξω μαμά..
ΘΑ σε δώ παιδί μου.

ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ
https://www.youtube.com/watch?v=4G1ynBoJFmQ

Ανώνυμος είπε...

https://fyletika.blogspot.com/2018/04/blog-post_2.html

Ανώνυμος είπε...

Από τον παραπάνω σύνδεσμο:

"Το σημαντικό ποσοστό Αρμενοειδών είναι ο βασικός λόγος, μεταξύ άλλων, που αρκετοί βορειοευρωπαίοι νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι ανατολίτες ή μαυριδεροί. Αύξησαν την ενδομορφικότητα, την τριχοφυΐα, την βραχυκεφαλία και την κυρτή μύτη των Ελλήνων. Διάφοροι επαγγελματίες ανθέλληνες κατηγορούν τους "Ελληνάρες", όμως τις πιο πολλές φορές τα εν λόγω παρακμιακά άτομα που στηλιτεύουν είναι Αρμενοειδείς, δηλαδή ανατολίτες και όχι πραγματικά Έλληνες.

Τη γενικότερη νοοτροπία τους περιέγραψε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, που τους αντιμετώπισε πολλάκις στα πεδία των μαχών ως Τούρκους: "Στον Τούρκο όταν δείχνεις τα “μπροστινά” σου, σου δείχνει τα “πισινά” του και όταν του δείχνεις τα “πισινά” σου, σου δείχνει τα “μπροστινά” του". Δηλαδή, οι Αρμενοειδείς αν σε δουν ότι δειλιάζεις, σου βγαίνουν από πάνω, ενώ αν δείξεις ατρόμητος, γίνονται δουλικοί απέναντί σου. Αν κοιτάξετε βαθύτερα, θα δείτε ότι αυτή η συμπεριφορά αυταρχισμού όταν έχουν εξουσία και δουλικότητας όταν βρίσκονται από κάτω, χαρακτηρίζει όλη την ιστορία της Ανατολής.

Οι πρόσφυγες, όπου και αν καταφτάσουν, χρειάζονται περίπου δύο γενιές, εφόσον έχουν ίσες ευκαιρίες, για να ανέλθουν σε υψηλές θέσεις στην κοινωνία και να την επηρεάζουν σημαντικά. Στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνισμού, μετά την Εθνεγερσία, βλέπουμε μια ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς, με εδαφική επέκταση και σταδιακή άνοδο του πνεύματος και της ευημερίας, μέχρι τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και λίγο αργότερα. Ύστερα, ξεκινά μια υποβάθμιση της κουλτούρας και του πνεύματος, που κορυφώνεται στη μεταπολίτευση, κάτι που συμπίπτει χρονικά με τις δύο γενιές από την είσοδο των προσφύγων. Βέβαια πολυάριθμοι παράγοντες που οδήγησαν στη σημερινή παρακμή της Ελλάδος, υλικά και πνευματικά, αλλά η είσοδος των Αρμενοειδών ήταν σίγουρα μία από αυτές."

----

Τα τσιφτετέλια και τα ρεμπέτικα ήταν κάποτε του υποκόσμου. Τώρα έγιναν mainstream και αυτό έχει σχέση ΚΑΙ με την αφομοίωση των αρμενοειδών προσφύγων μετά από δύο γενιές. Περισσότερο σχέση έχει και με την κυριαρχία των εβραίων στις δισκογραφικές εταιρείες και στα μήντια, που το τελευταίο δεν καταλαβαίνω γιατί υποβαθμίζεται από πολλούς σχολιαστές του μπλογκ. Τώρα οι εβραίοι προωθούν αράπικα και λάτιν στους νέους και καταλήγεις με πονοκέφαλο ή να σου κολλάνε αηδιαστικά τραγούδια αν πας πολλή ώρα στο γυμναστήριο. Στα πρότυπα της Βραζιλίας είναι η μουσική αυτή. Σε κανά δυο γενιές οι εβραίοι θα έχουν και τον κατάλληλο πληθυσμό εξαθλιωμένων μούλων τύπου Βραζιλίας και χειρότερα που θα τα θεωρεί τραγούδια της γενιάς του.

Ανώνυμος είπε...

Και μια ευχάριστη είδηση με βίντεο. Τουρκόχοιροι εξολοθρεύονται ενώ προσπαθούν να διαφύγουν όταν το ελικόπτερό τους καταρρίπτεται. Κάτι ξέρουν οι Αρμένιοι από μωαμεθανούς γι αυτό και δεν παίρνουν αιχμάλωτους. Όπως και ο Βλαντ ο Ρουμάνος κάτι ήξερε και τους παλούκωνε.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/919648_vinteo-oliki-syrraxi-metaxy-armenias-kai-azermpaitzan-kai