ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αποκλειστικό video: Αυτή είναι η νέα Μόρια

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όλα έγινα όπως ήθελαν και όπως είχαν υποσχεθεί στον Ερντογάν. Να βγούν άμεσα στην φόρα τα ονόματα όλων αυτών που συναίνεσαν να γίνει αυτή η ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ πόλη στην Μυτιλήνη. Τελικά σε ποιον ανήκει   αυτός ο χώρος θα μάθουμε ποτέ;; Ο Δήμαρχος της Μυτιλήνης ο Κυτέλης...έχει λερωμένη την φωλιά του. Η νέα πόλη του ισλαμοκούλη.



Αδαλής Γιώργος

Αδαλής Γιώργος

 Πολύς λόγος και πολλά σενάρια διακινούνται τις τελευταίες μέρες μετά τα τραγικά επεισόδια στο ΚΥΤ της Μόριας Λέσβου. Τα κυβερνητικά στελέχη κάνουν λόγο για προσωρινό καταυλισμό στην περιοχή Μαυροβούνι (Καρά Τεπές). Το ίδιο ισχυρίζονται και τοπικοί αυτοδιοικητικοί άρχοντες.

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα στο διαδίκτυο, δείχνουν έναν μικρό καταυλισμό στον οποίο στήθηκαν πολύ γρήγορα περίπου 200 σκηνές.

Αυτή είναι η εικόνα που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο από το Μαυροβούνι και δείχνει περίπου 200 σκηνές.

Όμως ένα νέο βίντεο το οποίο περιήλθε στην κατοχή μας, δείχνει μια εντελώς διαφορετική πλευρά σε σχέση με όσα γνωρίζαμε. Το συγκεκριμένο βίντεο αφορά σε λήψη που έγινε από drone την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωί. Τα πλάνα από την χαμηλή αυτή πτήση, δείχνουν ότι οι σκηνές στον καταυλισμό σχεδόν διπλασιάστηκαν σε αριθμό μέσα σε μερικές μέρες ενώ ο χώρος που χρησιμοποιείται σαφώς και υπερδιπλασιάστηκε.


Με μια προσεκτική παρατήρηση στα πλάνα του βίντεο που παραθέτουμε, διαπιστώνει κανείς, ότι δεν μιλάμε για κάτι που θυμίζει προσωρινό χώρο διαμονής αλλά για κάτι πολύ μόνιμο. Στην ουσία θυμίζει μια νέα πόλη. Ακρογιαλιές που μπαζώθηκαν, χωράφια που "ισιώθηκαν" από χωματουργικά εργαλεία, δρόμοι που χαράχτηκαν με προσοχή. Κι ακόμα περισσότερο, σκηνές διοικητικής μέριμνας αλλά και χώροι καραντίνας, θυμίζουν έντονα χωροταξία μιας πόλης υπό ίδρυση.

Στο βίντεο θα δείτε ότι οι εργασίες επέκτασης συνεχίζονται από πολλά και βαριά μηχανήματα. Συνεπώς, όσοι διακινούν σενάρια περί προσωρινού χώρου υποδοχής μάλλον δεν λένε την αλήθεια και αποκρύπτουν το γεγονός ότι μόλις έγινε το πρώτο μόνιμο ΚΥΤ στη Λέσβο. Και τονίζουμε την λέξη πρώτο διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλα.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Το λέει καθαρά
θέλει να κάνει το μπόλιασμα......

https://m.youtube.com/watch?v=Mpls9js0Iiw

Μμ. είπε...


Δημοκρατία ίσον εθνική ευθανασία.

Δώστε τις μάσκες στο λαό.

Ο αγώνας του Πολυτεχνείου τώρα μπολιάζεται.

Ζήτω οι νέες λαθροτουρκοπόλεις.


ΥΓ1:
Ιερώνυμος: Ο Τζίζας ήτο κι αυτός αρχαίος πρόσφυγας.

(Ξέχασε μόνο αυτό: Πατήρ θεός του μια ρωμαϊκή Μ.Κ.Ο. Και στο σταυρό ανέβηκε με παρέα για να έχη καλυτέρα θέα).

Πάρε τον στον γάμο σου να σου είπη ¨και του χρόνου.¨


ΥΓ2:
Κούλη, θάψε μας

κι ύστερα κλάψε μας

ή, αναλόγως, κλάσε μας

(Ζώντες νεκροί εφ' όσον είμαστε
και νεκροθάφτες ψηφίζουμε.)



Ανώνυμος είπε...


Διαμαντάκια συνέχεια .

Μπακαδήμα ΜΕΡΑ 25
"είμαστε κατά της στράτευσης,και κατά των εξοπλισμών"
μωρέ τι μας λες κατακαημένο, τι πίνεις και δεν μας δίνεις ?Από που σας μαζεύουν τα κόμματα, όλοι ένας και ένας, κάνετε διαγωνισμό μειοδοσίας ποιος θα μας ξεπουλήσει ποιο γρήγορα?

Λιάκος Αντώνιος ΣΥΡΙΖΑ
"και εγώ εάν έμενα στην Μόρια φωτιά θα την έβαζα,να αναλάβουμε την υπεράσπιση των νεαρών Αφγανών να μην τους αφήσουμε στα χέρια των αρχών"

Για δείτε κάτι μάγκες γιαλαντζί μπες και συ στην σειρά για τις φάπες σου.Αν και το καλύτερο θα ήταν αυτοί που θέλεις να υπερασπιστείς να σε πιάσουν στα χέρια τους και να σε ρίξουν ένα ξέσκισμα μαλάκα.

Όπως βλέπουμε η λίστα των προδοτών μεγαλώνει κάθε μέρα.Αν δεν σκοτώσουμε το τέρας αυτό δεν πρόκειται να σωθεί κανένας ,και φυσικά ούτε και η χώρα.

Η βλακεία δεν είναι απλά ανίκητη όπως διαπιστώνουμε ,αλλά έχει δικαίωμα ψήφου και έκφρασης ,χειραγώγησης και επιβολής,που συνοδεύεται πάντα από οφίτσια ,θέσεις και προνόμια, σαφέστατα με αναδυόμενη μυρωδιά σήψης από την βάση της εξουσίας.

Να καθαιρεθούν από παντού,κρατήστε σημειώσεις μη χάσουμε κάποιον την ώρα της νέμεσης.


Ανώνυμος είπε...


Το παραπάνω ανώνυμο είναι δικό μου

Μάριος -.-