ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Περιμένοντας την πτώση…

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Σου το λεγα πρόσεχε , αλλά δεν πρόσεχεςςς  Κούλη ΕΔΩ , Πήγα σε μάγισσες...σε χαρτορίχτρες..βγάζεις δε βγάζεις τον χειμώνα.! Ακόμα και το λαμόγιο ο Σαμαράς δηλώνει δημόσια ότι ο Κούλης έχει χάσει τη πλειοψηφία στη Βουλή.....Μόνο τα πουλημένα ΜΜΕ έμειναν να στηρίζουν τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα...Δεν είναι ζωή αυτό που ζούμε.... ένα ντεζαβού είναι.


Το επ' αόριστον πάγωμα της ψηφοφορίας για τα... σκοπιανά μνημόνια λόγω του βροντερού ΟΧΙ που είπαν οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ, καθιστά σαφές ότι ο Μητσοτάκης έχει χάσει την δεδηλωμένη.

Και μένει να φανεί τι θα κάνει για να απεγκλωβιστεί από αυτό το αδιέξοδο, καθώς η μαμά Μέρκελ του έχει ξεκαθαρίσει ότι η κύρωση των συγκεκριμένων μνημονίων είναι αναπόφευκτη.

Που σημαίνει ότι είτε δεν θα διεξαχθεί ποτέ η ψηφοφορία γράφοντάς την στα παλαιότερα των υποδημάτων του, είτε θα την φέρει προς ψήφιση ένεκα της απειλής να βγάλει η φράου τους σκελετούς της αγίας οικογένειας από την ντουλάπα, με αποτέλεσμα να του κουνήσουν το μαντήλι οι πατριωτικές δυνάμεις και να ψάχνει βουλευτές για να κυβερνήσει.

Ακόμη όμως κι αν πείσει τις πατριωτικές δυνάμεις να βάλουν πλάτη, πχ. εκβιάζοντάς τες με την απειλή της συριζαίικης παλινόρθωσης, το γεγονός ότι έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο στα υπόλοιπα μείζονα ζητήματα δεν του εξασφαλίζει την μακρά παραμονή στην πρωθυπουργία.

Κοινώς, ο Κυριάκος τα έχει κάνει μπάχαλο παντού και κοπιάζει απεγνωσμένα να παραπλανήσει τους πάντες κυνηγώντας τρομοκράτες και σκάνδαλα, μπας και κρατήσει την εξουσία.

Ο κορονοϊός συνεχίζει απτόητος την νέα επέλασή του και οι... άριστοι ανίκανοι του Μαξίμου προσπαθούν να τον σταματήσουν με αστεία μέτρα όπως το κλείσιμο των περιπτέρων για να μην πίνουν μπιρόνια οι πιτσιρικάδες και συνωστίζονται στις πλατείες. Λες και δεν μπορούν να προμηθευθούν αλκοόλ από αλλού.

Πιθανότατα όμως οι κυβερνώντες να αφήνουν επίτηδες ανεξέλεγκτο τον ιό για να φορτώσουν στο νέο lockdown που έρχεται αλματωδώς την... ηθελημένη ανεπάρκειά τους και να εφαρμόσουν την ανάλγητη νεοφιλελεύθερη ατζέντα τους.

Και λέμε... ηθελημένη, γιατί η κατάσταση με την δεύτερη εφόρμηση του ιού κατέστη χαώδης λόγω της εξυπηρέτησης ολιγαρχικών συμφερόντων, στρώνοντας έτσι τον δρόμο για την επιβολή των νεοφιλελεύθερων εμμονών τους που θα κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.

Βέβαια είναι δεδομένο ότι ο σχεδιασμός θα αποτύχει παταγωδώς, διότι ο λιμός που θα προκληθεί από τον άσπλαχνο νεοφιλελευθερισμό θα είναι πολύ χειρότερος από το περιορισμένο κακό που προκαλεί ο εκμεταλλεύσιμος λοιμός.

Με συνέπεια να οδηγηθούμε σε κοινωνική έκρηξη εξαιτίας της πείνας.

Πάντως ήδη η νεολαία δειλά δειλά δείχνει τον δρόμο, με την κυβέρνηση να είναι ιδιαίτερα θορυβημένη.

Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να μαντέψει κανείς την ζημιά που θα πάθει όταν θα υπάρξει γενικός ξεσηκωμός επειδή ο λαός δεν θα μπορεί να γεμίσει το στομάχι του.

Και πείτε μας πόσο θα αντέξει όταν θα βγάζει τα ΜΑΤ να τον δέρνουν για να κρύψει την πολιτική της γύμνια.

Πείτε μας επίσης πόσο θα αντέξει όταν μαζί με τους ντόπιους ξεσηκωθούν και οι αλλοδαποί για ανάλογους λόγους.

Και πείτε μας ακόμη πόσο θα αντέξει όταν ο Μητσοτάκης φέρει την συνθηκολόγηση με τα μεμέτια στη Βουλή και παρά τα εκβιαστικά διλήμματα που θα θέτει εκ νέου στις πατριωτικές δυνάμεις, αυτές δυστυχώς δεν θα μπορούν πλέον να τον κρατήσουν στην εξουσία για ευνόητους λόγους.

Και τι θα γένουμε χωρίς... νέο Μωυσή.

Μην ανησυχείτε, οι πατριωτικές δυνάμεις θα σώσουν και πάλι την πατρίδα.

Απλά καθυστερούν γιατί δεν έχουν καταλήξει ποιος εξ αυτών θα «λιώσει» με μιας τον Τσίπρα για να καθαρίσει το πολιτικό τοπίο ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Θα επανέλθουμε...

ΠΗΓΗ

 

4 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Καλημέρα αγαπητέ Φωτεινέ ΑΕΤΕ κάνε κάτι ανάλαβε δράση η φανέρωσε μας τον κατάλληλο για να μας οδηγήσει ψηλά πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα αποβράσματα, την βρωμιά τον οχετό τον εμετό από την Ελλάδα,δεν πάει άλλο,και από ότι καταλαβαίνω αυτό είναι μόνο η αρχή...

ΑΡΡ. είπε...


Καθηλωτικά αποκαλυπτικός και μαχητικά ειλικρινής ο ελληνοβαρής πολιτικός λόγος σου, αστροφοίτα.
Έτσι. Χάριζε λυσσώδη πόνο τοις απάτρισι και μένος απηνές τοις πατριώταις.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΕ ναι μεν αυτό το κατασκεύασμα οδευει στην απώλεια αλλά τα όρθια βοοειδή βρίσκονται στην κοσμάρα τους.Γνωστός μου αριστερός κομμουνιστής μου έλεγε προχθές ότι όταν γίνουν εκλογές θα ψηφίσει το κούλη γιατί του έδωσε 65 ευρώ αύξηση στην σύνταξη τι του λες του ηλίθιου τώρα και χιλιάδων άλλων ηλιθίους πού σκέφτονται κατά τον ίδιο τρόπο

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ : Γνωστός μου αριστερός κομμουνιστής μου έλεγε προχθές ότι όταν γίνουν εκλογές θα ψηφίσει το κούλη

Α και αριστερός είναι και Κομμουνιστής...ήθελα να ήξερα πως τα κατάφερε. Διότι ο αριστερός δεν είναι κομμουνιστής...και αντίστροφα ο κομμουνιστής δεν είναι αριστερός. Διότι οι αριστεροί κατ΄όνομα βέβαια έχουν δεξιές και καπιταλιστικές τσέπες...δεν έχω δει κανέναν αριστερό να πεινάει να μην έχει δουλειά...και δεν δουλεύει και χρήματα έχει για να γυρνάει έξω για καφέδες και τσίπουρα. Πίσω δουλειά και σ' έφαγα είναι.

Δεν υπάρχουν αριστεροί η δεξιοί αγόρι μου....δεξιές και αριστερές τσέπες υπάρχουν για να τα τσεπώνουν τα λαμόγια. Δεξιά και αριστερά κουκλοθέατρα υπάρχουν που κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι δήθεν ανήκουν σε κάποια ιδεολογία...ενώ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. Στο μόνο πράγμα που ανήκουν είναι στο σύστημα "ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΟΛΑ"..έχει γεμίσει αυτή η χώρα από βολεμένους παρτάκηδες που πάνε και ψηφίζουν ότι νάναι με μόνο γνώμονα το καλό της τσέπης τους.

Καλή ώρα σαν τον γνωστό σου που ενώ λέει ότι είναι αριστερός θα ψηφίζει τον Κούλη διότι πήρε αύξηση στην σύνταξη του. Κατάλαβες τώρα ποιους πήγε και ελευθέρωσε ο Κολοκοτρώνης;;;