ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Καρδία Γη του Πλανήτη....και Ιερή Καρδία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

Όπως έχω ξαναγράψει ο πλανήτης είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Αντιδρά όπως ένα ανθρώπινο σώμα...και όπως το ανθρώπινο σώμα...έχει και αυτό τα δικά του "όργανα". Κάποιοι παίρνουν αψήφιστα τις προειδοποιήσεις μας....ότι αυτός εδώ ο τόπος είναι ΙΕΡΟΣ και πρέπει να παραμένει πάντα στην κατοχή των Ελλήνων στους οποίους ανήκει από καταβολής κόσμου.! Δεν είναι μόνο γιατί αυτός εδώ ο τόπος είναι ο χώρος γέννεσης των Ελλήνων, αλλά γιατί οι Έλληνες κάνουν την καρδία να χτυπά..! 

Δίχως τους Έλληνες θα ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση ....σαν ντόμινο και θα καταστραφεί ο πλανήτης τελειωτικά. Για να μπορεί να χτυπά η Καρδία του Πλανήτη χρειάζεται, συγκεκριμένους Έλληνες....δίχως αυτούς θα σταματήσει να χτυπά. Όπως η καρδιά στο ανθρώπινο σώμα πριν ακόμη γεννηθούμε. Αντλεί αίμα ακούραστα σε όλη μας τη ζωή. «Χτυπά» περισσότερες από εκατό χιλιάδες φορές τη μέρα, άλλοτε πιο αργά κι άλλοτε πιο γρήγορα. Η καρδιά είναι από τα πιο σημαντικά όργανα του οργανισμού μας, του πλανήτη μας. Αν σταματήσει να χτυπά...πεθαίνει ο άνθρωπος /πλανήτης. Η καρδιά είναι το βασικότερο όργανο του κυκλοφορικού συστήματος. Αντλεί αδιάκοπα αίμα, το οποίο φτάνει σε όλα τα μέρη του σώματός/πλανήτη  μας λόγω της πίεσης που δημιουργείται από την καρδιά. Στην άνωθεν φώτο βλέπουμε την σύνδεση που υπάρχει σε όλον τον πλανήτη με τον ΠΑΛΜΟ που εκπέμπεται από εδώ. 

Σιέρρα Λεόνε, Κασμίρ, Νότια Αφρική, Καλιφόρνια, Ρωσία, Ισημερινός κ.λ.π  σε όλα τα σημεία του πλανήτη...ο Καρδιακός Παλμός απο την Καρδία Γη....στέλνει "σήματα" και "αίμα" παντού στον πλανήτη. Κάθε «χτύπος» της καρδιάς αντιστοιχεί σε έναν καρδιακό παλμό, ο παλμός αυτός μπορεί να έχει διαφορετική συχνότητα και μέγεθος. Προσέξτε το λοιπόν καλά λαμόγια γιατί δεν θα το ξαναπώ....αν δεν θέλετε να σταματήσει η καρδιά του πλανήτη...με συνέπεια μια αλυσιδωτή αντίδραση παντού στον πλανήτη , με καταστροφικούς σεισμούς που θα προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές και παλιρροϊκά κύματα, φροντίστε αυτός εδώ ο τόπος να ανήκει ΠΑΝΤΑ στους Έλληνες.  Αυτοί που δημιούργησαν αυτόν τον πλανήτη ως καταφύγιο....έφτιαξαν την Ελλάς να είναι συμβατή μόνο με τους Έλληνες...και ο παλμός της Καρδίας Γης (Μεσογείου) να ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ και να υπάρχει συνήχηση με συγκεκριμένες Ελληνικές καρδιές.

Υ.Γ Οι δύο άνωθεν φωτογραφίες είναι η αποτύπωση των σεισμών σε όλο τον πλανήτη, σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα...ΧΘΕΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και σε πολλά και διαφορετικά σημεία του πλανήτη είχαμε σεισμούς ..στο ίδιο παρόμοιο μέγεθος/ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ/ΠΑΛΜΟ.

2 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Λ.
Αυτοί που δημιούργησαν αυτόν τον πλανήτη ως καταφύγιο....έφτιαξαν την Ελλάς να είναι συμβατή μόνο με τους Έλληνες...

============================================================================
ΜΕΓΑΛΟΦΥΩΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΝ !!!!
ΣΥΓΧΑΊΡΩ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ.
----------------------------------------------------------------

ΔΙΟΤΙ μόνο αυτοί,
συνειδητά (αμιγώς ελληνοκεντρικοί) ή μη (πατριωτικός χριστιανισμός),
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ
αποτελούσι και σήμερον τον αναντικατάστατον ομφάλιον λώρον ουρανίας μνήμης, αμέσου επικοινωνίας και πνευματικής τροφοδοσίας, - αυτογνωσίας και ανθρωπογνωσίας- μεταξύ των ανθρώπων και των ουρανίων αγαθών πατέρων και δημιουργών αυτών.

Και εις τους οποίους, αυτούς και μόνον δέδοται, παναρχαιόθεν και ¨φύσει,¨
τόσον ο ιερατικής μορφής και τάξεως γεωγραφικός χώρος
όσον και ο εξ αίματος άρτιος και αρμονικός πνευματικός εξοπλισμός
δια τον αποτελεσματικόν, πολιτισμικόν όσον θρησκευτικόν, οδηγικόν χειρισμόν
της εξελικτικής ουρανοπρεπούς μοίρας της ανθρωπότητος.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΗΜΑΡ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα αγαπητέ μου φίλε. Έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι γράφεις.Εμείς είμαστε το "αίμα" που χρειάζεται αυτή Καρδιά για να λειτουργεί και να τροφοδοτεί όλο τον πλανήτη. Χωρίς εμάς και το ελληνικό αίμα...θα σταματήσει να χτυπά.