ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ Καλημέρες από την συννεφιασμένη Λυκόφη Έβρου, ήρθαμε στην "παρδαλή βρύση"...καλεσμένοι για αγώνα/παιχνίδι. Το σακίδιο μου είναι χωρητικότητας ενός σκύλου. Στην εικόνα βλέπουμε Ιsraeli special forces K9 operators.



7 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , καλή βόλτα στη φύση , εδώ δουλειά . Με τις βόλτες σας μαθαίνουμε γεωγραφία και μέρη που δεν έχουμε πάει ποτέ ....ταξιδεύουμε νοερά .https://www.youtube.com/watch?v=dx4sh8FXZzA

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Νικόλα. Βόλτες;; Χμ χμ καθόλου βόλτες θα πονάνε πάλι όλα μου τα κόκαλα. χα χα χα Την άλλη φορά θύμισε μου να σε πάρω μαζί μου για..."ξεμούδιασμα".

Χρήστος είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους to blog στον αρχηγό μας και στους εχθρούς μας.... https://youtu.be/uO7DiYjgfRs

Ανώνυμος είπε...

Πως ο στρατός σου επιτρέπει να κάνεις τέτοιες ασκήσεις ενώ μέρα παρά μέρα τους αποκαλείς δημόσια προδότες;

Προσοχή στην εικονική ελευθερία που δίνει το σύστημα ενώ ταυτόχρονα μας κρατάει από σχοινάκια με διάφορους τρόπους όπως κρατάει από τα αρ... τους ένστολους. Τα μη-εβραϊκής καταγωγής αντιφάκια πχ νομίζουν πως είναι ελεύθερα και ότι είναι μαγκιά τους που δεν συλλαμβάνονται και ή δεν καταλαβαίνουν πως χρησιμοποιούνται ή το καταλαβαίνουν αλλά δεν έχουν την ηθική συνείδηση για να πουν ως εδώ και να αναγνωρίσουν ότι έμπλεξαν με θρησκευτική σέκτα και να πουν άντε γεια ή να μέινουν μέσα και να δίνουν πληροφορίες για τις κινήσεις της σέκτας στους πραγματικούς ομοϊδεάτες τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πως ο στρατός σου επιτρέπει να κάνεις τέτοιες ασκήσεις ενώ μέρα παρά μέρα τους αποκαλείς δημόσια προδότες;"

Διότι πολύ απλά...οι ασκήσεις και η συνεκπαίδευση που κάνουμε και τα παιχνίδια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με τον Στρατό.!!! Ασκούμαστε ερασιτεχνικά και για το κέφι μας....κάνουμε το γούστο μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι Φίλε Χρήστο...σε σένα και σε όλη σου την οικογένεια. Εξαιρετική μουσική επιλογή όπως πάντα.

kakos04 είπε...

Μακάρι να μπορούσα , μου πέφτει κομματάκι μακριά και τρέχουν και οι υποχρεώσεις με τα πιτσιρίκια. Κάτι μου λέει ότι είσαστε και μαχίμια και δεν ξέρω αν θα σας προλαβαίνω κομματάκι απροπόνητος . Επιφυλάσσομαι τι θα μας φέρει το μέλλον ,γιατί θα αλλάξουν από αυτά που μας μαθαίνεις τα πάντα στην Ελλάδα .